"Kendileri Brad Pitt sanki de"
Mantığınız bir gün biterse, o zaman da biz Türk Erkekleri'nin Slav hayranlığı bir nebze azalır ama bitmez.
Daha olayın mantığını kavrayamadan çemkirmek kolay tabi. O zaman biraz açalım;
Rusya tarafına mensup kadınların mesleki eğitim seviyesi 2 adet Üniversite iken, bu coğrafyada 2 yıllık MYO bitiren kadın "ay 2500'den aşağısı kurtarmaz, ben en az orta düzey yönetici olmalıyım" diye çılgın atıyor. Hele ki Rusya Hatun'larının öğretim seviyesine yaklaşsalar rahmetli Sakıp Ağa, Holding'in anahtarını verse mutlu edemez.
Gelelim kitap olayına. Hangi Rus'dan "kitap okumuyorum, eksikliğini hissetmiyorum" lafını duyarsınız? Hepsinin elinde kitap, öyle Elif Shafak (oooff of), Secret falan da değil. Gayet ağır kitaplar. Tabi bu da hayat görüşlerinde ve konuşlulacak konularda da ufku genişletiyor.
Konuşulacak konu dedim de, kaç tane bu coğrafyanın kızı sevgilisiyle diyalog halinde? Güzel memleketim erkeği anlatır, bunlar dinler ve güler "ayy çok salaksııın" diye de tepki gösterir (şimdi densizin biri Umut Sarıkaya'dan alıntılar sanki Rus Kızıyla anayasa taslağı tartışıyorsunuz diye).
Rus denilen aslen Slav Irkına mensup insanların kendilerini daha çok geliştirdiği için hayranız. Serçi parmağım kadar dolma sardıkları için değil karakterleri kültürleri ile ön plana çıktıkları için hayranız.
Kendisine yapılan eleştiriyi "sanki Bradd Pittsin hıh"(Brad olmasın) şeklinde sanki Brad Pitt ile çok zamanı geçmiş "TV gençliği" diye tabir edilen şahısların tabi ki bunu anlamaması normaldir.
Eğer sağa sola saldırmak yerine bir gün aynaya bakarsa bu coğrafyanın kadınları, o zaman bir şeyler değişebilir.27 Yorumla
Soran+1 yılEvet tüm suç kadınlarda. Erkeklerimizden kültür akiyo masallah.
- +1 yıl
İvit, erkeklerinden kültür akıyor.
Şu gün en basit dediğin erkeğin en azından 3-4 konuda çok rahat konuşacak bilgisi vardır. Ancak "kadınlar kendilerini güldüren erkekleri sever" mantığını yerleştirmeye çalışıp, yetersizliğini örtmeye çalışan bir topluluk ancak sözde kontra ile topluma tutunmaya çalışır.
Ve özellikle belirtilmesi gereken bireyin "Türk Kızları" adı altında anlatması, benim "bu coğragyanın hatunu" diyerek özellikle "ırk betimleyici" sözlerden uzak durmam. Bunda bile daha empati yapmayı beceremezken, koskoca insanlık tarihinin getirilerini nereden yorumlayacaksın, a yaramaz? - +1 yıl
Türk değilim ona rağmen yuh dedim. Ne 2 üniversitesi arkadaşım ben rusyayı bilmemde ingilterede yaşıyorum babam ingiliz. burada 10 öğrenci varsa 4 ü bir üniversiteyi bitirir hayata atılır geri kalanı serbest meslek. kimse 2 üniversite bitirmez. Ama dışardan çok zeki öğrencileri bulur Önemli üniversitelerine kabul eder bilim adamı yetiştirir. İngilterede bilimle uğraşan adamların anca %50si saf ingilizdir. Richard dawkins bile tam britanyalı değil
- +1 yıl
@laurapiggott sen ne anlatıyorsun yahu?
Hele ki şu "Ben Türk değilim ve babam İngiliz" diyerek sözde objektif bakış açısı yarattığını falan mı düşünüyorsun?
Olayı zaten ırksal bağlamda düşünerek sözde İngiliz ırkını yüceleştirirken ve Bilim İnsanı İngilizlerle hatanın büyüğünü yapmış bulundun. Ayrıca Bilim İnsanı'na "Bilim Adamı" diyerek zaten sen kendi cinsini yemişsin, ben daha ne diyeyim?
Hah bir de madem konusu açıldı ekleme yapmazsam ölürüm;
Günün 12 saatini çalışarak geçirip, 10 saat ücreti alan-ki kanun dışındadır-, sürekli topun ağzında olduğunu hissedip eline aylık 1000 TL zor geçen bir adamı "aman işte bak ailene bakacaksın, bilmem kimin kocası şöyle böyle" diyerek, sürekli baskılayan bir toplumun sırf İngiliz'lerin %50'sinin bilim ile uğraşması meşru mu kıldı şimdi?
Evet olayın aslı İngilizmiş... - +1 yıl
Yuh, ırk ayrimi yapan sensin yukarda ben ingiliz oldugumu burayi iyi bildigimi soylemeye calistim ama biraz dengesiz ciktin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğri oturalım doğru konuşalım. Rus ve Ukraynalı kızlar cidden çok güzel oluyorlar insan bakmaya kıyamıyor resmen ama ben yine de evlenmek için onları tercih etmem. Çünkü onlar bizim örf ve adetlerimizi bilmez. Bazı kızlar yorum yapmış anca hayal ederler diye onlara da katılmıyorum. Çünkü Türk erkeklerinin adı var Avrupada. Kendi ülkelerinde değersiz oldukları ama bizim ülkemizde aşırı ilgi gördükleri için kendilerini Türk erkeklerinin yanında değerli hissediyorlar. Yani Türk erkekleriyle evlenmek için can atan çok. İngiltere'de mi ne bir yazar Türk erkeklerine neden bu kadar rağbet var diye Türkiye'ye araştırma yapmaya gelmiş ve kısa sürede o da bir Türke aşık olmuş. Biz sıcak kanlı olduğumuz için ve cinsel konuda aç olduğumuz için yabancı ülkelere göre bulunmaz hint kumaşıyız. Daha geçtiğimiz yaz bir alman ve bir Polonyalı 2 arkadaşla sohbet ettik almanyada yaşıyorlarmış ve kendi ülkelerindeki erkekler çok ilgisizmiş genelde kız konuşurmuş erkekleri soğukmuş. Beni tanıyınca şaşırdılar kızlarla ilgilenip esprili güzel bir sohbet ettiğim için. Kısaca sıcak kanlı olduğumuz için Türk erkeklerine rağbet çok.
11 Yorumla- +1 yıl
Ay ağlıcam 23 yıl ingilteredeyim bir kız bile türk nedir bilmiyor orası arabistanda şehir mi diye soruyorlar
+1 yılSorun şu evet onlar güzeller ama bizim Türk erkekleri de egolarını tatmin etmek için Rus kızı diyorlar. Şöyle ki;
Rus kızları güzel oldukları halde Rus erkekleri onlara pek saygı duymuyor, kıskançlıkları yok. Garip Rus kızı da kıskanılmak istiyor yani aciz durumda.
Tabii bizim kahraman Türk erkeği hemen olaya müdahale ediyor. Ya bu kız güzel ve kıskanılmıyor ülkesinde rağbet görmüyor ben bunu alayım diyor. Tabii kendisine Türk erkeğinin açlığı, hayranlığı sonucunda Rus kızı dayanamayıp bu erkek de iş var diyor.
Erkek de aciz Rus kızını kurtardım diye kendini nimetten sayıyor olay bu.
Ama biz Türk kızlarında da hata var.
Kaç yaşına gelmiş hala bıyıklı kızlar görüyorum, bakımsızlar, çok Trip atıyorlar, para peşinde koşuyorlar.
Her 2 taraf da kıymet bilse bence bir sıkıntı kalmayacak.
Kaldı ki ben de İskandinav ve Kore erkeklerine hayranım. Kibar ve yakışıklılar Türk kızlarına da onlar değer veriyor.
Amaç kıskançlık değil evet onlar güzel ama Allah aşkına burada daha dişini fırçalamayıp ter kokan tipi muş erkekler Rus kızları demesin. Onlar için hiç cazip değiller çünkü20 Yorumla
+1 yılTartışılacak konulardan biri bence de. Rus kızlarına bayılan erkeklerden birine bile bakmaz o kızlar, veya bir düşünsünler bakalım çok beğendikleri yemekleri, tatlıları rus kızlar yapabilir mi diye. Azıcık mantık yok anacım bunlar da ruslardan daha güzel türk kızlarımız var, çirkin ve kezban dedikleri kızlardan çıkıyor zaten o güzellik. Rus kızlarının çoğu bakımlı oluyor türk kızları da marifetli, isteyen şık ve bakımlı. Bazıları önemsemediğinden bakımsız oluyor. bir kız çirkin değil bakımsız olduğundan kötü gözükür erkekler anlayamadı gitti. Eninde sonunda türk kızıyla evlenecek hanzo. Çok mu uzun yazdım ne.
1017 Yorumla
Soran+1 yılSüper yazdin tatlim :-)
- +1 yıl
Tesekkür ederim, içimin yağları eridi azıcık yazınca bunları
Soran+1 yılAynen benimde :-)
- +1 yıl
bir rus kızı çağırsın da mantı yap bana desin acaba yapabilecek mi:D gülesim geldi valla
Soran+1 yılKonuşuyolar işte boş boş :-)
- +1 yıl
Aynen, sonra da türk kızları neden trip ve tavır yapıyo. Yaparız tabi allaaan hanzosu.
- +1 yıl
Doğal ve hamarat mı? Midenin kaldıramayacağı yemekleri yiyorlar bunun neresi hamaratlık?
- +1 yıl
Kezo itemleri +9
- +1 yıl
El deliye hasret biz akıllıya arkadaş, ne kıymet bilmez insanlarsınız siz.
- +1 yıl
Bodruma gdiyorsun. İki adim her metre kare rus. bu aciklamaydi. bir kere soyle bir dunya yook ruslarla kiyaslama yapilmaz yapilamaz yapilsada laf soylenemez sonra su soruyu soralim rus kizlari insan mi bn. Kalirsa deyil. d. Mavi goz beyaz ten min 2.00 boy musluman olsalar kirmizi listenin basinda olrlar. d arti cok sempatikler itici dyller. d
- +1 yıl
Evet, o yüzden türk kızlarıyla evlenmek zorunda kalıyosunuz :ddd
- +1 yıl
Hahaha Rus kızları demeyelim de Türk hariç diğer kızlar diyelim.
Ön yargılı değiller ve tanımaya müsade ediyorlar anlaşabilirlerse devam anlaşamazlarsa kibarca olmuyor diyor.
Bizimkiler ise kendi beğendiklerinin peşinden koştururlar sadece, kendilerini seven erkekleri görmezler. Nerde serseriler peşlerinden iyi kızlar. - +1 yıl
bir kaç kız denk geldi diye hepsine aynı şeyi söyleyemezsin ayrıca senin sevdiğin başkasını sevebilir bu normal bişey bunun için suçlayamazsın beni sevmedi diye sevmiyorsa sevmiyor ne bıdı bıdı yapıyosunuz anlamadım kızlardan daha çok konusuyosunuz resmen ve tripleriniz daha beter kusura bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
+1 yılMerak ediyorum da kör olsaydık insanların gözleri olmasaydı karşımızdaki eşimizi nasıl seçecektik görüntü geçiçi olup baki olan sadakat aşk ve sadık olmaktan geçer ve bunu başarmamız için ilk önce kişiliğinizi oturtup karşı tarafı yargılamak yerine onunla ortak noktlarımızı çoğaltıp 2 tarafında sevmediği huyları minimum a indirmekten geçer onun için ne rus güzel ne başkası güzel en güzeli ömürlük olucak eşindir gerisi yalandır. Bu dediğim şeylerle eşimizi seçersek zaten ilişkimşz ebedi olur bu dünya için ve bu ilişkiden doğan çoçuk o aşkın meyvesi olup 2 insanın bir birine daha sıkı sarılmasını sağlar o çoçuğun kusursuz bir buyume sağladını görebilirsiz aslında herşey kendi elimizde.
10 YorumlaTürk kızları biraz daha rahat olsa (herkesle yatarım demek değildir bu) bence ruslardan daha cana yakın olurlar... Rusların cirkinlari de çok.. orda bulunanlar bilir.. ucubleri var.. Çünkü genelde Türkiye'ye gelen Ruslar sanki 40 günlük düğüne geliyor gibi bakıyor kendine... Rus kızlar seninle hersey yapar herşeyi uyarlar kendine göre ama sonunda onun derdi koca olarak seni yapmak resmen koca hunter bu gördüğünüz koca hunter ve yabancı koca hunter.. Türk kızı seninle evlebmeyeceginden emin olmadan hicbisey veya hersey yapmaz
10 YorumlaTatlım sen niye bu kadar takıyorsun ki? Sevmeleri gayet normal bence sonuçta kadınlar güzeller. Seninde şimdi tercih ettiğin erkek yok mu? Yani B'nce bu kadar abartma hee tm Türk kızlarına laf söyleyipte kendilerine bakmayın öküzlere bir şey demiyorum. Ama sonuçta zevkleri tercihleri o. Yargılamamalısın B'nce. Ona bakarsan bende Türk erkeklerini değil Asyalı erkekleri yani Koreli, Japon vb. tercih ederim yani.
20 YorumlaÖncelikle rusların içinde yasayan biri olarak. Hatta üst Komşum rus alt Komşum ukranyalı hatun :))). Sıkntı şu ruslar rahat insanlar ve hani nazsız kaprissiz kızlar mesala 1 tane gül al havalara uçar sevinçten ya da 1 kilo çilek al fark etmez. Ama bizimkilere Alsan 1 tane mi aldın der. İrklari çok güzel ben hayran olduğum konu saah uyandiklarinda bir çoğunda inanılmaz tatlilik ifadeleri bizim kizlarda bu yok:)) Ayrıca içlerinde çok sağlam kizlar var terbiye namus olarak çoğu arkadasim rusla evli. İsin gerçeği çoğu bilmez bunu ama azla yetinmeyi biliyorlar çünkü ulkelrinde erkekler kadınlara değer vermiyor ve yasam kosulllari zorr... Dersenki türk kizlarini ben çok seviyormuyum bence bir çoğu kendine olduğundan fazla anlam yüklüyor...
57 Yorumla
Soran+1 yılen iyi cevabi ben secicem bir gidin ya.
yargılamak yerine yapıcı olsan daha mantıklı bence herkesin bir isteği beklentisi var haayta bir çok kızda brad pitt istiyor ama eldeki malzeme buysa ya bunla yetinicen ya da hedef için mücadele edcien yani illede türk erkeği diye tutturmayın veya ruslara ilgi duyan erkeği tavlarım diye
18 Yorumla
Soran+1 yılburada bir soru sorsak tip mi önemli karakter diye %90 karakter der. o zaman kim bu rus diye tutturanlar? Türkiye'de hiç bir güzel kız yok ya?
Soran+1 yılya şimdi de başka kabahat bulundu türk kızlarına. o dediğin ülkelerde namus cinayeti diye bir şey var mı? mini etek giyene or*spu gözüyle bakan var mı? türk kızları bu haldeyse nedeni sizsiniz.
Soran+1 yılya saçmalıyosun şu an ya. rus kızları kolay lokma olmalarıyla ünlü değil mi? sabah tanışırsın akşam yataktasın. daha ne uzatıyosun.
Soran+1 yılevet var biliyorum. bu dediklerini yapmayan kizlar zaten gozunuze batiyo. bunlari yapmadigimiz icin kendini begenmis oluyoruz.
Rus ve iskandinav takintisi yok bende cok sukur kendin irkimdan evlenmeyi dusunurmuyum bilmem evlilik istemiyorum dogru kiz yok denecek kadar az ben dis gorunuse önem vermem ben her turlu insanla tanisir konusurum en kotusunden en iyisine en zekisinden en aptalina ask hayatimdada seytanlara denk geldim bu yuzden ben cinsellik evlilik kavramlarina sogugum hadi evlenicem deyim fransiz bir kizla evlenebilirim yahut turk bir kizla tabii dedigim gibi ilk once dogruyu bulalim sonra dusunuruz irkini
10 Yorumla
+1 yılBak bizim turk kizlarimizin hepsi birer candir can gerçekten rus meselesine gelindiğinde bizjm kizlarimiz burnu dik havali cok asuri nazli oldugundan dolayi erkeklerimiz ister istemez rus kizlarina ve yabanci kizlara ilgi dutar cunku onlarin en güzeli bile nazli burnu dik degil sebeb budur ama turk kizlarimiz candir boyle devam ruslarda namus yoj ama bizde var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1- ben hanzo degilim bu bir..
2- turk bir kizla falan evlenmeyecegim..
3- yapacaginiz tatliyla mi kadin oluyosunuz?
4- bir rusla nisanliyim ve evlenecegim..
5- ruslar gayet de bakiyor bana.. neden bakmasinlar?
6- turk erkeklerini size muhtac zannettiginiZ surece hic bir sey gecmez elinize..
7- kardesim sizi rahatsiz etmiyoruz gidiyoruz baska ulkenin kizina , sizi rahatsiz eden ne?
8- size kim bize hanzo deme hakki veriyor?
9- bakimli falan degilsiniz ve guzel bir rus kizinin tirnagi olamazsiniz..
10- yeter , begenecegimiz ya evlenecegimiz kizlar konusundaki secimizden neden rahatsizsiniz, size muhtac olmamamiz, sizi neden delirtiyor?
11- rahat birakin bizi..
12- ter kokuyorsunuz..
13- bizi sponsor olarak goruyorsunuz..
14- burnunuz, havada..
15- bir rus guzelinin yaninda kimsiniz siz04 Yorumla- +1 yıl
Anan baban rus mu senin rus kızlarını kendi memleketinin kızlarına koruyosun ne biçim insansınız be siz. Bide 15 tane yazmış ya te allahım. Senin gibileri gitsin evlensin zaten erkek olup laf geçiremiyosunuz ondan sonra da türk kızı çok trip atıyo şöyle böyle diyosunuz.
Cevap sahibi+1 yılTurk kizlari sadece , birer ac gizlu para manyagidir. Hepsine mutluluklar.. benik parami ve duygularimi somurdugunuz yeter..3 kez sans verdim.. bitti... alin kaf dagindaki egonuzu ve para hirsinizi ve krndinize bir enayi bulun.. ben sizin cigerinizi bilirim.. para yemek icin ruhunuzu bile satarsiniz.. kankalariniZla biynuzlarsiniz.. hrpiniz aynisiniz.. sanane kimle evlenirsem evlrnitim, seni mi gerdi benim pipimin keyfi bacim?
- +1 yıl
3 tane para manyağı kız gördün diye diğer kızlara da laf söylemeye hakkın olmadığını düşünüyorum Rus kızıyla evlenebilirsin mutluluklar ama Türk kızları hakkında genelleme yapamazsın
Cevap sahibi+1 yılButun kizlara ayni demedim.. genelde boylelerini gordum ve bundan yoruldum dedim.. bir taneyi daha kaldiracak gucum yok dedim.. neden rus kizi diye sorulmus , iste bu yuzden dedim.. burada aramiyorum artik yani.. maddeledigim seylere sahip olmayan kadinlarin uzerine alinmasina gerek yok..
Favorim herzaman ukrayna..; - )
Ama bizim kızlarda güzel ( naz çilve ) ömür bitirmeleri olmasa daha iyi olur..
Şuna inaninki ama gerçekten güzel ve bakımlılar.. Ben daha iyim diye iddaa eden varsa buyursun;- )
@dilaradaesy sana gelince.
Tartışılacak konulardan biri bence de. Rus kızlarına bayılan erkeklerden birine bile bakmaz o kızlar, veya bir düşünsünler bakalım çok beğendikleri yemekleri, tatlıları rus kızlar yapabilir mi diye
Demişsin.. Evet yapiyorlar? . Sen yapabiliyormusun peki, ? En güzel şekilde yapiyorlar hemde;- ) Abartiyorsunuz siz çok Kıskançlık içinizi kemirmiş hanımlar..04 Yorumla- +1 yıl
Oturdum 3 kişilik mantı yaptım:)) neyin kafası bu ya ahahah
- +1 yıl
Kendinden kaç yaş küçük birine bu kadar saygısızca konusucak kadar düşüksün sende abicim eyvallah:)
+1 yılGenelleme yapman hoş değil. Ben bir Türk'üm ve benim eşim de Türk olmalıdır. Türk kadınını yukarıya taşımak gerekirken niye gidip elin çingene rusunu yükselteyim ki?
43 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi düşünen erkeklerin olması çok güZel.
- +1 yıl
Her aklı başında Türkçü bir Türk benim gibi düşünmelidir. Kendi ırkımız varken niye gidip alt etnik süprüntüleri yükseltelim ki...
Soran+1 yılÇok haklısın.
+1 yılBen dünyanın en çirkin TÜRK kizini, dünyanin en güzel rus kizinna degismem!
Almanyada yasiyorum ve erkeklere bir cift lafım var:
Türkiyede yaayan TÜRK kizlarin degerini bilin! Rus kizlariyla benim cok isim oldu alman kizlariylada ama sandiginiz gibi degil... Tamam vücutlari bombastik ama ginede TÜRK kizi baska...40 Yorumla
+1 yılO Turk erkekleri koreli ve justin seven kezban kizlarin erkek versiyonu :D ikisininde sacma sapan heveslerinin bitmesi umudundayim) Biz bize yeteriz...
40 Yorumlaen azından yok kocamın patronuyla yattım yok şuna verdim sevgilimden gizli şunu yaptım deyip buraya günah çıkarmaya gelmiyolar. ki bu sadece hayranlıktır yani umdugunu değil buldugunu yer lakin dünya çapında istenilen erkeklerdendir türk erkekleride bunu unutmamak lazım :) siz nezaman kaslı erkek fantezinizi bir kenara bırakıcaksınız ozaman bunları yazma hakkınız dogar lakin şu durumda bunları söylemeye hakkınızda yok :)
00 Yorumla
+1 yılTürk bayanları genel olarak acayip takıntılı. Trip atma şampiyonu. Yabancılar 1-0 önde başlıyor bu yüzden. Bir dönem karşı komşumuz Rus idi. Bir yemekler yapardı poffffff. Sanacaklar ki yemek yapmayı dünyada bir Türk bayanları biliyor. 3 tane ciddi yabancı sevgilim oldu geçmişte. Neden Türk kızı ile evlenecekmişim ki. Kendinizi fasülye gibi nimetten mi sanıyorsunuz. Çok güldüm ya. :D :D :D
24 Yorumla- +1 yıl
Eywallah :D
- +1 yıl
Zaten 35 yaşına gelmişsin seni kim alsın
- +1 yıl
bulunur , senin için rahat olsun
+1 yılHahaha Rus kızları demeyelim de Türk hariç diğer kızlar diyelim.
Ön yargılı değiller ve tanımaya müsade ediyorlar anlaşabilirlerse devam anlaşamazlarsa kibarca olmuyor diyor.
Bizimkiler ise kendi beğendiklerinin peşinden koştururlar sadece, kendilerini seven erkekleri görmezler. Nerde serseriler peşlerinden iyi kızlar.00 Yorumla
+1 yılOnu diyenlerin çoğu halt etmiş rus kızı görmemişdir bir çoğu. Türk kızlarına kurban olsunlar hadi güzel değil ( ki bana göre en güzeli Türk kızıdır) en azından dilini anlıyorsun
60 Yorumla
+1 yıliyide tek sorun güzellik degilki banada sorucak olsan bende degişmem elli tane rusa bir Türk kızını ama aşırı kaprisli bogucu tutumları var bzim kızların. hemen hemen büyük bir çogunlugu dünyanın kendi etrafında döndügünü sanıyor. Bıktırıyorlar. Takılanlar bilir yabancı kızlar çok daha mütevazi ve saygılılar güzel olmalarıyla beraber..
00 YorumlaCidden çok doğru yazdın ya. d adamların kafa muş vücud mersin rus kizlarida rus kızları türk kızlarını beyenmiyorlar güya hergün 20 kişiye mesaj atıyor çoğu yavsak çoğu
30 Yorumla
+1 yılKim demiş bizi İngiliz, İtalyan, Meksika, Amerikalı erkekler çok beğeniyor sen ülkende değersizsin güzelim az bu tarafa gel kıymetlenirsin.. :))
31 Yorumla- +1 yıl
Bak buna katılıyorum türk erkeklerin esmer ıyy dediği kızlar burada ne erkekleri tavladı :)
Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Hayatın cinsellikten ibaret olmadığı kafalarına dank edince.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelleme yapmayalım. Örneğin ben hiç hazzetmem. Ayrıca Türk kızlarını da her daim diğer ırklardan daha çekici bulmuşumdur. Zira aralık 2012'den yana bir Türk kızına aşığım... :)
30 Yorumlakedi ulaşamadığı ciğere mundar der bunlarda tam tersi. ulaşamayınca değer artıyo napıcan annem.
30 Yorumla
+1 yılTakılma bunlara, hepsi geyik muhabbetinden ibaret...
20 Yorumla
+1 yılbence türk kızları da güzel aslında ama rahat değiller genel olarak müslüman bir ülke olduğumuz için o yüzden slav ve iskandinav kızlarına takıntılılar erkekler.
10 YorumlaYeter ki gönlüme taht kursun gerisi benim için hikaye Allah var Ruslar ve İskandinavlar güzel ama bakımlı olduğu için makyajı silseler çok kötü gözükürler ama kızlar sizde italyan hayranlığını bırakın :)
20 Yorumla
+1 yılSen takma onları güzel bir Türk kızı gördüklerinde dipleri düşüyor.
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBence dış görünüş önemli değil, bunu çok güzel bir rus tarafından boynuzlanırsa anlayacaklar :)
21 Yorumla Aslinda türk kizlari biraz daha rahat ve takintisiz olsa herşey hal olacak diye düşünüyorum.
33 Yorumla
Soran+1 yılSürekli aşağılanan, çirkin, kezban denen kızlar nasıl takıntısız olucak acaba?
Soran+1 yılHaklisin.
+1 yılHiç bir zaman. Analarının da türk olduğunu unutuyolar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdaki erkeklerin çoğu kusura bakmayin da çoğunuz cirkinsiniz bunu içten söylüyorum bir Tribe girmrdim gayet güzelim hiç birinize dönüp bakmam ben size rus kızları hiç bakmaz 😂😂
40 YorumlaRus kızları ewet cidden güzel. ama onlarda ki daha hoş olan özellik nedir biliyormusun sizin gibi burunları havada değil. tipe önem vermezler espirili romantik erkekleri severler sizler ise illaki yakışıklı olacak yok bilmem ne olacak. hem çok güzel olup hemde böyle mütevazi olmalarını seviyorum. cinsellik şeyleri umrumda değil.
24 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızlarının hepsi burnu havada değil. sizin şu genellemeleriniz öldürdü beni ya. o zaman türkiyede bir sürü tecavüzcü var diye bütün türk erkekleri sapık diyelim. hoşunuza gider mi?
Soran+1 yılgit ruslarla arkadaş ol sen.
+1 yılTurk erkegi zamanla Turk kadininin degerini anlayacak sen canini skma Ne degeri diye spran da olursa Turk kadininin cefakarligindan dusunmeye baslayabilir
40 YorumlaBir süre sonra o gibi kadınları elde edemeyeceklerini anladıklarında
30 Yorumla- 00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. ilk defa senden duydum türk erkekleri yine abazalıgı tutmuş sağ ellerinden sıkılınca türk kızlarını geri dönerler sıfırsıkıntı.
20 Yorumla
+1 yılo uçkur düşkünlüğü yaşasın hamarat Türk kızları :D :D
20 Yorumlaben moskovaya gittim. keşke dediğin gibi her halkın güzeli çirkini olsaydı :) ne yazık kii öyle değil. türkiyenin en güzel kızları oradaki vasat köylü kızlarının yanında çirkin ötesi kalır. eğer rusyaya giden bayan ya da erkek varsa bana hak verecektir.
24 Yorumla
Soran+1 yıldediklerini dogru varsayalim. turk kizlarini yaratanla rus kizlarini yaratan farkli kisi mi? turk kizlari kendi mi secti yuzunu?
Gizli Üye(30-35)+1 yılne zaman turk kızları sırt ustu yatıp seksı monotonluktan cıkarırlarsa
12 Yorumla
Soran+1 yılbu da bir bakış açısı.
Cevap sahibi+1 yılyoksa bızım turk kızları daha guzel
Mesele sadece tip meselesi degil...
mesele sadece guzellik, boy endam degil...
turk kizlari ne zaman bunu anlarsa o zaman erkeklerin rus takintisi biter zaten.00 Yorumlakim demiş beğenmiyoruz sizi onlar vefalımı onlar cefa çekermi
20 Yorumla
+1 yılTamamda bende burada italyan erkegi, iskandinav erkegi ornekli sorular goruyorum bunada ben karsiyim nabicaz? Ben turkten yanayim aylarca leton ve ruslar arasinda yasamis olmama ragmen turk diyorum iyisiyle kotusuyle ama bizim millet cins iste :)
00 Yorumla
+1 yılYabancı bir kadına şehvetle bakan gözleri yanacaktı yanılmıyosam öyle bir ayet vardı
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olmanın hakkını veren bir başka ülke kızı çıktığı zaman;)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılO ülkelerin hepsinin, Türkiyeden daha soğuk olduğunu öğrendiklerinde bu macera biter :)
10 Yorumla ASLINDA bizim kızlarla ilgili tek sorun fazla ukala kibirli enaniyetli gururlu ve burunları havada olmaları erkeklere tepeden bakıp aşırı kendini beğenmiş halde olmaları
10 Yorumla
+1 yılKuzenime katılıyorum, "Genelleme yapman hoş değil. Ben bir Türk'üm ve benim eşim de Türk olmalıdır. Türk kadınını yukarıya taşımak gerekirken niye gidip elin çingene rusunu yükselteyim ki?"
10 Yorumla
+1 yılBen de Hollandalı seviyorum, bıktım şu kara turk/kurt erkeklerinden.
20 Yorumlarus elciligina git, cifte vatandas ol, seni de cok sevsinler :))))))
10 Yorumla
+1 yılsiz türk kızları bıyıklarını kesmediğiniz ve kendinize bakım yapmadığınız sürece bitmez o takıntılar canım :)
00 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman , türk bir kızla ve rus bir kızla birlik olmuş biri olaraktan. Rus kadınlarının ayrı bir yeri var kalbimde. Darılmaca yok nacizane fikrim bu kusura bakmayın.(
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Ruslar recep ivedik gibi kazmalara da bakıyor da onun icin onların pesinde koşuyor erkek milleti
20 Yorumla
+1 yılTek sorun Türkiyedeki güzel kızların kendilerini nimetten saymaları.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünya globalleşseydi Türk kızlarının tavan yapab egosu dip olurdu
Zaten yabancı bir erkekle 1-2 cümle konuşan kızların cogunun ego dipte degil mi
Agızlar kulaklarda salyalar yerlerde.00 Yorumlabak rusyada yaşayan bir akrabam var ve bana şunu dedi malum orda güzel kız çok ordaki bir rus kızının derdi beni sevsin beni bırakmasın haa birde yatakda iyi olsun der orda zaten bir kızla beraber olmak kolay dertleri beni bırakmasın işte
10 Yorumlabakın söylüorum çarşamba günü bizim liseye italyanlar geldi 1i gay. diğerleri tipsiz. bu italyan erkeklerinin neresini beyeniyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılRusyaya gidip gelmişliğim var sevdiği zaman kilotu bile ütülüyolar :-)
09 Yorumla
Soran+1 yılRusyaya külodunu ütületmek için mi gitmiştin?
- +1 yıl
İş için
Soran+1 yılHa gitmisken ütületiyim dedin :-D
- +1 yıl
Bende onları ütüledim :D
Soran+1 yıl:-D :-D
- +1 yıl
Sıra sende :-)
- +1 yıl
Mesaj atarmısın?
Soran+1 yılYürü git rus bul kendine.
- +1 yıl
Senin daha güzel olduğuna inanıyorum onlar çabuk bozuluyor hem orda değilimki birazcık sanal hadi durma tıkla ve mesaj at
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBir tane Türk kızı ayarlayabildikleri zaman. :):
41 Yorumla- +1 yıl
iyiydi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla beni cezbeden tek kısmı boylari ve kibirsiz olmaları
00 Yorumla
+1 yılturk erkeklerinden cok turk kızlarında var bu takıntı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim kizdirdi seni soyle bana
11 Yorumla
Soran+1 yılher gün aynı soruları soruyolar. bıktık yani artık.
- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat