kızı elde etmek için... iltifat etmeden ortak konu hakkında konuşma ve sakin olarak az ilgili davranırım arada iltifat gibi değilde manalı sorular sorarım saçının rengini değişmeyi dusunurmusun yakisacagini düşündüğüm şekildesin ya da kisaltirmisjn felan eğer yaparsa garanti benimdir... aşık edip teklif etmem kivranmasini izler gülerim sonra teklif edip geri çekilirim sevgili olup peşimden koştururum ve sıkılınca gönlünü almaya çabalarım... böyle tirip taktik vs...
erkek tavlamak.. uzun bakış ve yalnız kalmak için her fırsat kollanir.. ilk önce gülümsemek ve utanmak masum rolü oynanir. . mesaj vererek zarf atılır saat 3 te okuldan çıkıp işten çıkıp şu kafede oturuyorum. .. felan davetiye tarzı şeyler ama bakışlar uzun olursa erkek anlar hoşlandığınıi
Turk erkeklerini bilmem ama aşk benim için her gün daha da gizemli bir bulmaca gibi her gün yeni bir şey öğreniyorsun ve heyecanla bilinmeyeni çözmeye çalışıyorsun o yüzden benim için asla bitmez o heyecan.
Bence bu karşılıklı olan birşey. Evlenmeden önce karşılıklı bir kandırmaca var. Erkek romantik olmadığı halde romantik görünmeye (örneğin) kadın da temiz ya da hamarat olmadığı halde kendini çok titiz çok hamarat göstermeye çalışıyor vs. Yani herkes karakterini köprüyü geçtikten sonraya saklıyor diye düşünüyorum.
Türk erkeklerini böyle davranmaya Türk kadınları mecbur ediyor bence. Adamlar oldukları gibi olsa suratlarına bakmazlar onun için ilgi milgi aşk ayakları sonra da özüne dönüyorlar.
Köprüyü geçirmeyin sizde... Bu hale getiren sizler oldunuz net tavırlar koymak yerine gel gitli tuhaf hallerinizle mal ettiniz erkekleri. Bizim erkek milleti de tamam neyse "hee deyip geçeyim de istediğimi yapayım" moduna girdi yıllarca...
siz gerçekten seveni anlamıyorsunuz. yakışıklı olsun, enstüraman çalsın, gerektiğinden siir okusun. size açılıp kaç kişiyi red ettiniz. belki gerçek sevili onlardı.
Alla alla nedense çoğu evlilikler erkeklerin ilgisiz olmasından bitiyor evlenene kadar hediyeler cicekler jestler evlenince hepsi bitiyor ne gerek var şimdi çiçeğe sen benim cicegimsin ne hediyesi gergin hediyemi olur ohoo daha neleri var bence ayıp değil geneli böyle oluyor geneli dedim değişmeyende vardır kesin
ama şunu unutmamak gerekiyo erkeler eve ekmek getirmek zorunda akşama kadar hangi zorluklarla çalişiyo cogu kadinin umrunda bile degil aksam eve gelincede jest bekliyorlar
Bizde evde jest yapıyoruz efendim ki neden evde oluyoruz hep bu mantıkla konusuluyor belki bende çalıştım işten geldim birde üstüne hangi yemek severse onu hazırladım evi toparladım film ayarladım geldi kapıdan çantayı firlatti misal ben işte yedim yatıyorum dedi yattı maganda
Yapanlar var mesela kadın hem işten geliyor hem yemek hem ortaligi topluyor çamaşırları makinaya atıyor bebeğini doyurup temizleyip yatırıyor adam gelip çantayı kenara atıp of yoruldum
mesela ben eşimden ayrildim ayrilma sebebim onun evdeki kusuru degil ev hanımi onun çalismasinida istemiyorum benim çaliştiğim bize fazlasyla yeter ev. işlerinde gayet hamaratti evler pıril pırıl abdestinde namazında ama bana karşi ilgisiz o iş için isteksiz 10 yil dayandim sabrettim doktora bile başvurduk sonunda bitti
iste orasıni bilemiyorum dicem ama çok arastirdim hayatinda birimi var diye ama hiçbir yamuk hareketini görmedim vede duymadim şu anda ne evlendi nede bir dostu var hic de duymadim
aslinda sıradanlaşmaz erkek farki jestler yapar kadinda farkli jestler bence kadin erkek birbirini tetiklemesi gerek anlayişli davanip birbirini anlamalari gerek diye düşünıyorum
tanımıyor olabilirsin şimdide bri yazmış kızlara sulanmışsın diye ya benim sevgiliö varken ben nasıl ona kıyıpta başkaına bakayım karaktersiz değilim tanımıyorsun ama haklı değilsn tanımamakta haklısın sadece
En İyi Cevaplar