Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Rus erkekleri, kadınlarına bok kadar değer vermez.
Sadece kendi kadınlarına değil, tüm dünya kadınlarına.
Haliyle Türkiye gibi kadının altın değeri gördüğü bir memlekette büyümüş kadına bu ütopik gelse de, Rus erkeklerinin olduğu memlekette o topraklarda büyümüş kadın, ilgiye ve değere açtır.
Bu da Türk erkeklerine deli olmaları için yeterlidir..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen Azerbaycanlıyım çoğu erkek bizde gidyor Rusyaya çalışmak için. Hoşlana bilirler karakteristik özellikeri hoşlarına gidiyordur çoöu erke de onları seviyor sonra hiç ülkeye dönmeyenler çok. Bizimkilerin (türklerle genel özelliker aynı zaten) içinde olduğu erkek kalıbı onlara güzel gele bilir çünki ruslar daha rahat. Ama her zaman böyle değil abaza olarak da biliyorlar tıpkı bizimkilerde rus kızlarına genel bakış olduöu gibi. Ama bence büyütülmüş "abiniz orda neler yapıyorru , ölüyorlar bizim için " diye anlatılmış hikayeler de çok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, olurlar severler bizi 🤣
00 Yorumla
+1 yılRus erkekleri pek sahiplenmeyi bilmez. Çok alkol alırlar dolayısıyla cinsel anlamda da yetersiz kalırlar. Bizim türk erkekleri ise her ikisinde de zirveler bu yüzden Rus kızları bizimkilere bayılıyor 😒
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. rus kadınlarının guzelligini butun dunya kabul etmis o ayri ama rus kadinlar daha cok ispanyol italtan fransiz latin kokenli avrupalilari sever ve gitmek istedikleri ulkelerde genelde oralardir.. Turk erkekleri daha cok endonezyali.. taylandli.. koreli.. malezyali.. fasli.. tunuslu.. cezayirli kadinlar cok sever... en cok endonezyalilar Turkum demeniz yeterli...
20 Yorumla
+1 yılRus erkekleri deli oluyor o kesin 🤭
Ben birçok kız tanıdım Rus
Rus erkekleri evlenmek niyeti yok ordaki kadınları hamile bırakıp ne halleri varsa görsünler diye bırakmak
Türk erkekleri onlara sahip çıkıyor bu onların hoşuna gidiyor
Birde bizim türk erkekleri orda dolar ile maaş aldıkları için para baya değerli20 Yorumla
+1 yılÖlüm herbokuda yasadinmi diceniz. Firsatoni bildiğim hersyi fazlasıyla yaşamaya devam edice okşana davay davay size gerçek bişey. Soliyom ozaman yaşın 17 falan İstanbul laleli tekstil. mağazamız vardı. İşte orsai adamı pisiriyo sonra byazitta kuyum sektörün hizmet ettim bilen bilir oraları. Oksanaulada geldiği zaman görüşürüm gelelim. Konuya 😆 mkara değil gerçek sokuyo okşana evli ama eşim çok iciyo siziyo hep Rus erkeklerinin /90 alko soru nu varmış varda ben dusunuyu bizde hep alkollü yken gece ikide. Başladım. Sabah 7.30. Da. Oh. Dedim isteyene apart nosu veriyim arkadaşım sahibi sormak isteyen sorabilir. Bütün apart. Bizi dinlemiş Rus. İşin gercegi misafirin hakkıni i veriyo bizim aslanlar demekkki. Emin olumm. Sadece seks için. Gelenler. Var. Bizde Ukrayna'ya. Kaçıozz orda sokaktan yanaktan makas aldığı ni öte goturion bide buraya bak yanioz lan. Dioz kimsede tık yokk ,🤨🤨🤨🤨😆😆😆😆😆
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ruslarin kültüründe kadına en fazla ot kadar değer veriyorlar, garibim türkiyeye gelip merhaba diyince 10 abazan roooarrrrrr diye kukruyor, ben de olsam ben de severim
23 Yorumla- +1 yıl
Hahahhahahahhahhshsh
- +1 yıl
Gsgzlsskjsgssh p. i. ç🤣🤣
+1 yılolur türk erkekleri kezbanlar yüzünden seks ihtiyaçlarını doğru düzgün karşılayamıyor e ruslarda seksi seviyor trip yok bama bam böyle bir kadınları kim sevmez ki zaten ab ye alsalar türkiyeyi türk kızlarını anca araplar alır
00 YorumlaYa herkes aynı değil yani rusların begendigi kisiler olabilir de olmayabilir de. Ama bu sorounun "Türk erkekleri rus kadınlarına deli mi oluyor? " olması lazımdı bence.😁
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. aynen oyle turk erkekleri deger verir mutlu eder. turk kizlari bunun degerini bilmeyip ego kasar. ama ruslardada tam tersi. o yuzden onlar icin turk erkekleri degerli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Rus erkekleri kadınları bildiğin obje olarak görüyor çocuk yapıp kaçıyolar her gün ayyaş geliyor eve ve her gün dövüyor bizi neden istemesinler. Bizler de yavaş yavaş onlara benziyoruz...
00 Yorumla
+1 yılUydur kaydır aleksandır
Bizimkiler abaza
Niye sevsinler ki
3 gün ilgi verir 4. gün si. kmeye çalışır10 Yorumla
+1 yılRus erkekleri çok rahat, kıskanmıyorlar, sahiplenmiyorlar. Bu yüzden türk erkeklerini daha iyi buluyorlar doğru.👉☺👈
111 Yorumla- +1 yıl
Asıl Türk erkeklerinde tip yok Rus kadınları zaten çok rahat sadece ilgi istiyor tipe değil ilgiye bakıyor.👉😏👈
- +1 yıl
İyi o zaman git oraya yerleş banane 👉😏👈
- +1 yıl
Türk erkeklerinin tipi iyi olanı zaten ruslara gidiyo. Size tipsizler kaliyo. Ayrica turk kizlari da pek guzel degil
- +1 yıl
Türk kızları çok güzel sadece siz körsünüz yallah Rusya ya o zaman işiniz ne burda 👉🙋♀️🙋♀️👈
- +1 yıl
He he çok guzelsiniz cahil. Ruslar zaten burda. Yazın antalyaya binlerce rus geliyo
- +1 yıl
O kızlardan hevesinizi aldıktan sonra Türk kızlarını mumla ararsınız. Sensin cahil tek tük geliyor sen merkezine git 👉😏😏👈
- +1 yıl
Tek tük mü? Aynen ezik kezban tripli egolu havalı türk kızlarını mumla ararız
- +1 yıl
Beni sinir etme defol git çirkin sana kim baksın 👉😏😏👈
- +1 yıl
Cirkin degilim. Baya kudurdun be😂
Türk erkeklerinde ki açlık. Ruslardaki güzellikle birleşince bizimkiler köle oluyor. Onlar ise bu duyguya aç olduğından doğrudur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet deli oluyor, kadınlara ilgi çok fazla burada, Rusya'da ve başka ülkede yok ve genel olarak misafirperveriz.
01 Yorumla- +1 yıl
Misafirperverligi sevmek başka erkeklere deli olmak başka kimse deli olmuyor
+1 yılEvet, Azerbaycanın erkeklerine de bayılır o s*rtük kızlar
12 Yorumla- +1 yıl
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
- +1 yıl
Turk kizlari cok mu duzgun? Ruslara s*rtuk demişsinya
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılbi an koşup takvime baktım bugün 1 Nisan mı diye sösskösdösksn
113 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra Antalya Rus avı baslasin
- +1 yıl
Ağla
- +1 yıl
Neye ağlasın?
- +1 yıl
@Hakan19842021 cahilliğine ağlasın. kıza dedim
- +1 yıl
Biraz kıskanıyor sanki
- +1 yıl
@Hakan19842021 e yani sonuçta en guzel kizlar ruslarda var
- +1 yıl
Valla öyle ama boynuz takma isi ne olacak
- +1 yıl
@Hakan19842021 yabanci gayrimuslim her kadin kasar mi?
- +1 yıl
Onlarda normal
- +1 yıl
@Hakan19842021 evet ama onlarda da dinine bagli olanlari var.
- +1 yıl
Nerde ben hiç görmedim
- +1 yıl
lol wtf tamam
- +1 yıl
Kızma konu konuyu acti
Türk erkeklerine deli oluyorlar mi bilmiyorum ama ben deli oluyorum onlara onu biliyorum
00 YorumlaRus kızları bela arıyor bence neyse alsınlar bize rus erkeklerini versinler
00 YorumlaBen rusyada uzun yıllar yaşadım inanmayın böyle şeylere kim söylüyosa yalan söylüyor
00 Yorumlaöyledir eminim. kesin her akşam resimlerine bakıp ''bunlar erkekse bizimkiler ne '' diyodur
00 Yorumla
+1 yılCem Yılmaz’ın Turizm ve Otelcilik skecini izleyin bence 😁
00 Yorumla
+1 yılRuslar genel anlamda erkeklere deli oluyor en yakın bizim Türk erkekleri işte 😂
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında kimse kimseye deli olmuyor ki her insanda bir duygusal/cinsel/macera vs açlıklar olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepsini alıp Rusya'ya götürebilirler benden peşin izin, güle güle Türk erkekleri sizi hiç özlemeyeceğiz
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılrus erkekleri kadınlarına köpek muamelesi yaptığından (bolluk var çünkü) Türk erkeklerine bayıldıkları doğrudur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılNedense Türk kadınlarına (geneli değil) deli olan yok.
04 Yorumla- +1 yıl
Alınma ancak bunların beğenisinden ne olur? Onlara çamurdan Türk kadın versen gene bayılırlar. Yeter ki kümes olsun.
Aşk İlişkileri konusunda 789 cevap paylaştı. Ruslar deli olmuyir hatta son zamanlarda şikayetçiler dahi ama önceden deli oluyorlar idi sebebi ilgi alaka görmeleri idi
10 YorumlaDeli olmakla kalsalar, kul köle oluyor jshdhdj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılRus kadınlarıda gerçekten erkeğe değer veriyor önemsiyor bunu sadece cinsellik olarakta düşünmeyelim evliliklerde bile çok sadıklar
022 Yorumla- +1 yıl
Çok tanıdın çünkü..😅Bu ırka değil karaktere bakar. Çokça aldatan Rus örneği gördüm. Türk kadınlarını aşağılamak için böyle şeyler uyduruyo bizim erkeklerimizde. Bizim ülkemizde kadınlara değer veriliyor mu peki değer beklensin?
- +1 yıl
Türk kadınlarının istekleri bitmiyor yetinmiyorlar sürekli bir şeyler istiyorda istiyor aşşağılamak değil
- +1 yıl
Orası doğru istedikleri ama sadakat konusunda iftira olur
- +1 yıl
Örf ve adetleri farklı dünya görüşleri farklı evlenip aile kuranlar var arkadaşlarımdan cidden onlar çok bağlıydı eşlerine evcimen ve çok iyi eşlik yapıyorlardı her millette var aslına bakarsan sadakatsizlik
- +1 yıl
Tabiki
- +1 yıl
Rus kadınlar değer verilince çok fazla bağlanıyor rus erkekleri kadınlara biraz kaba davranıyor çünkü
- +1 yıl
Yo Türk erkeklerini kaba bulanlar da var. Valla bize değer verilince çok bağlanmayı gördük😅 hemen sıkılıyo erkekler. Rus kızları bizden güzel diye erkekler sıkılmıyo onlardan demekki.
- +1 yıl
Güzel olanıda var çirkinide sevdirmesini biliyorlar demekki her ırkın artısı eksisi var takılma bunlara
- +1 yıl
Çirkini pek yok gibi ama biz hemen rahatça ilişkiye girmiyoruz ondan sevmiyolardir belki o yüzden sevmiyolarsa da sevmesinler
- +1 yıl
İlişkiye girme mevzusu çok farklı iş oraya geldiğinde allah vergisi yetenekleri var erkeğin ne istediğini biliyorlar ve mennuniyeti yüksek tutuyorlar ben 4 değişik rusla beraber oldum cidden işi biliyorlar
- +1 yıl
Yetenek değil tecrübe bence. Tecrübeliler o yüzdendir bir de bizde çok fazla özgüven yok maalesef. Onlar karşı tarafın kendilerini bayağı beğendiğini hissettiklerinden dolayı ekstra bı özguvenleri de oluyo. Biz genelde begenilmiyoruz ya da kıyaslanıyoruz.
- +1 yıl
Belkide haklısın inssnın kendineöz güveni önemli bu şeydede mühim ikili ilişkiler sosyal hayatta acaba kadınlarımız baskı bir takım kurallar dayatılarak büyütülüyor o ayıp bu günah bu yasak derken üzerine elbise gibi giyiliyor bu özgüvensizlik
- +1 yıl
Ayıp ve günahtan ziyade mesela dini inancın, prensibin oluyo adam ezik görüyo seni. Serbestsin yine ezik görüyo. Her konuda ezik görüyo ve kıyas var bilemedim. Şimdi Rus kızları yataktaki performansıyla ünlü cinsel obje gibi. 4 kızla oldun ama ciddi uzun süreli bir ilişkin oldu mu? Sevdalandın mı? Ben çok güzel olsam, yatak performansım iyi olsa ne olur erkek beni kısa süreli hayatına alıyo çıkarıyor.
- +1 yıl
Sevgi ve aşk çok farklı değerler kadınlarda sevdiği erkekle beraberlik yaşamak ister erkeklerde sevgi aşk olması diye bir durum yok her iki cinsin bu olaya bakışı farklıdır yalanmı?
- +1 yıl
Maalesef öyle. İyice hayata küsmeye başlicam şimdi 😅
- +1 yıl
Sen yinede küsme dirayetli ol kendin ol
- +1 yıl
Kendimiz olunca sevilmiyoruz. Neyse eğlenilecek kız olmaktansa yalnız kalırım daha iyi.
- +1 yıl
Bu dediğin çok doğru evlenilecek değilde eğlenilecek kadın arasında çok fark var o pozisyonda kalmak meze olmak kaşar denilmesindense böylesi daha iyi
- +1 yıl
İnsanların bana ne dediği çok umrumda değil açıkçası "kaşar" ya da başka bisey. Ben kendime verdiğim değerden ötürü eğlenilecek kız olmam. Öyle işte... Güzel muhabbetti teşekkür ederim. : )
- +1 yıl
Rica ederim bende teşekkür ederim kendine iyi bak 🌹🌹🌹😘😍
- +1 yıl
Sen de☺️☺️
- +1 yıl
👋🖐🙏🖐👋👍😊😊😊
+1 yılTürk erkeğinin çoğundan kibarlık naiflik beklemek imkansız ama gerçekten başka milletin erkeklerine baktıkça aman yine bizim hödükler daha iyi diyorsun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKöylerden gelen kızlar olabilir belki %1 ihtimal instagramdakileriyle gorussunlerde göreyim
00 Yorumla
+1 yılBiz onları onlarda bizi sever. Eğer yakısıklı bir türkseniz rus kızı bulun. Anormal türk kızlarıyla vaktinizi boşa harcamayın.
00 Yorumla
+1 yılRus karilari tamamen salak türk erkeklerinde ne bok buluyorlar anlamadım sonra şiddet görüyorlar bla bla haberlerde kaç defa denk geldim
02 Yorumla- +1 yıl
Sizin vermediginiz değeri elin rusu veriyo. Sıkıntı bizde değil sizde
- +1 yıl
türk kızlarında ne bulacaz sanki barbara kendisi :D :D
Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Şehir efsanesi böhöhöhö
01 YorumlaTabiki rusyaya gittim paçamı zor kurtardım bayılıyorlar bize😂😂
10 YorumlaTürklerin içinde de yakışıklı, çekici erkekler var ama her Türk erkeğine de deli olmuyorlardır :)
00 Yorumla
+1 yılSanmıyorum. Bizimkiler rus düşkünü daha çok. Ruslarda bu saftriklerin parasını yiyor haliyle
03 Yorumla- +1 yıl
Az bekle Şubat
Ta gelicek boz saftiriklerin neyini. Yiyipsa sen de onla beraber. Yiceksin ama. azından çıkanın hakkın vercen kabulmu - +1 yıl
Ruslara düşkün mu 🙄🤣🤣😜
- +1 yıl
Resmennn. 😉🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒🤒😙😙😙😙😙😙😙😙🤒🤒😙😙😙 böyle oluyo inşa elini ayani titreti nssi olmuycan ki diuskun
+1 yılEee nolcak kocaları alkolik skemiyor karılarını türkleri sevicekler tabi 😂
00 Yorumla
+1 yılÖyle bişey yok kimse Türk erkeklerine deli olmuyor😅
00 Yorumla
+1 yılaynen öyle yaşasın rus kızları tr kızları goodbyy
10 Yorumla
+1 yılHayır kullan at yapıyorlar
10 YorumlaParalarini somurmek icin tabiki.
10 YorumlaDeli olanları azımsanmayacak sayıda çok.
00 YorumlaEvet biz onlara onlar da bize
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 797 cevap paylaştı. örnekleri bolca var internette
00 YorumlaBizde onlara türk erkene deli olmayan var mı
00 Yorumla
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
Öhm öhm
- +1 yıl
@aliimiyoksadmat buyrunuz beyfendi?
- +1 yıl
ha yok bişi d. m a. tarsınız belki diye yazmıştım
+1 yılEvett zis daha bizim kiymetimizi bilmeyin
00 Yorumla
+1 yılAynen almanyada bizi kiskaniyor zaten
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Deli olmamak eldemi 😂
00 YorumlaBirbirlerine deli oluyorlar 😄
00 YorumlaYok öyle bişey kim uydurmuş
00 YorumlaTürkleri çok sevdikleri söylenemez.
00 Yorumla
+1 yılParalarına deli oluyorlardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Karaktere tipe de
Rus kızlar beni beğeniyor sıkıntı yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kavruk tenli hoşşiklerin uydurmaları
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkekleri ruslara deli oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden bilion
- Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı.
+1 yılBana deli olan bir Rus görmedim
00 Yorumla
+1 yılEsmerin tadı
13 Yorumla- +1 yıl
Sahiplenme duygusu için bizi severler
- +1 yıl
Ya he he kesin öyledir kandırın öyle kendinizi 😂
- +1 yıl
Sence neden 😀
+1 yılZannetmiyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)