Dul kalmak nasıl bir şey?

25 yaşındayım. 23 yaşında sevdiğim, beni de seven adamla evlendim. Babam istemedi, ailesini gözü tutmadı. Ama biz aşkımızdan geberiyorduk, gözümüz hiçbir şey görmüyordu. Beni 3 kere istemeye geldiler, ailesi, eşim, kapımızda kpek oldular babamı ikna etmek için. Ben de bu duruma karşı çok kötü hissediyordum, ağlıyordum, iştahım kesiliyordu, kilo verdim. En sonunda babam beni gönülsüzce verdi. Düğün dernek çok gözle geçti, bana çok güzel bir düğün yaptılar, ailesi beni çok sevdi, bir sürü altın takıldı. Başka her şey çok güzel gidiyordu, sonra ne olduysa değişti, bana küfürler etmeye başladı, ufak önemsiz şeylere sinir krizleri geçirip beni dövüyordu, sonra da önemde diz çöküp ağlayarak özür diliyordu. Seviyordum ne yapayım hep affettim. Ama düzelmedi. Ben hayatımın böyle devam etmesini istemiyorum, çok mutsuzum. Boşanmak istiyorum, eşyalarımı hazırladım, altınlarımı da aldım, babamın evine dönmek istiyorum ama çok korkuyorum. Dul olacağım. Herkes arkamdan konuşacak, kimse istemeyecek beni, mutsuz bir şekilde yaşlanıp gideceğim 😔

Dul kalmak nasıl bir şey?