Vicdan azabı çektiğim arkadaşlık anım?

Lise 3 teyken bazı sorunlarım sebebiyle okuldan lisemi değiştirmiştim. Eski lisemde yunus isimli arkadaşım vardı. Kötü niyetli olmasalar da benle dalga geçen sınıfın içinde tek düzgün davranan, beni anlayan en yakın arkadaşımdı. Aramızda bazen yanlış anlaşılmalar olurdu ama birbirimizi biliyorduk, konuşup hallederdik. Bazen beraber dışarı çıkar gezer yer içerdik. Lise 3 te herkesle ilişkimi kesmek istedim bazı sorunlarım sebebiyle, mentalim iyi değildi. Yunus a okuldan ayrıldıgımı haber vermedim, birkaç gün okula gitmeyince yazdı bana öyle söyledim. Bana ilk birkaç hafta yazdı, gel buluşalım seni göreyim diye. Her neyse, ben zamanla soğuk yaptım yunusa konuşmak istemedim falan. Bana 'bir sorun varsa konuşalım, niye böyle yaptığını bilmiyorum' yazdı, cevap vermedim. Sonra iletişim zamanla bitti aramızda. Bir sene sonra eski liseyi ziyarete gittim, hocaları ve birkaç arkadaşı görmeye. Gidince yunusla konuşmadım, baya üzüldüğünü farkettim sonra. Özellikle ben o gün ziyarete gittiğimde herkes toplandı yanımda, yunus sınıfta tek başına oturuyordu. Bu anlattıklarım 6 7 sene önceye ait. Bazen yunus aklıma geliyor, pişman oluyorum böyle yaptığım için. Bazı falsoları vardı ama temiz kalpli, sırdaş, efendi biriydi. Keşke zamanı geri alabilsem. Acaba çocuğa ulaşıp helallik mi alsam? Ne dersiniz? Bu sıralar çok takılıyor aklıma. Biri aracılığıyla yunus un hayatının olumsuz gittiğini duymuştum ( kuzeni bizim lisedeydi, ortak tanıdıklardan duymuştum)
Vicdan azabı çektiğim arkadaşlık anım?