Eşimden soğuyor muyum ne yapmalıyım lütfen yardım edin?

Eşimin ailesi hiçbir zaman maddi manevi yanımızda olmadı, eşim maalesef arkadaş kurbanı olup cezaevine girdi arkadaşı kendi işlediği suçu bunun üzerine attı iyi bir savunma avukatı tutamadığımız için şu an cezaevinde 1 yıldır yatıyor, bende 3-4 ay önce yeni işe girdim bu süreçte bize maddi destek veren benim ailemdi kira market alışverişi vs üstelik 1 yaşında çocuğum var ve şu an annem ona bakıyor ben ise çalışıyorum, eşimin ailesi yani annesi kirası ödeniyor ben rahatım borçları ne olursa olsun bir kuruşa kurban ederim onları demişti (dönem dönem babam zorluk çekerek milletten borç alarak kiramı vermişti) babasıda sizi dinime imanıma boşattıracağım demişti beni sevmedikleri için. Annesi eşime gaz vererek dünya kadar borcun altına soktu kira ve borçlarla şu an ben ilgileniyorum çalıştığım için ancak yetiyor bazen yetmiyor bile ailesinin bize bu yaptıklarını söyleyip görüşmeni ve görüşmemi söylediğimde suçlu ben oluyorum kötüleme ailemi diyor hiçbir şey söyletmiyor ben görüyorum biliyorum zaten görüşmeyeceğim lütfen yapılanı ve yapılmayanı artık söyleme ve sürekli bana görüşme deme diye 1 haftadır benimle durduk yere tartışıyor. Geçmişte yaklaşık 4-5 yıl önce bir çocuk ile görüşüp konuşmuştum sadece 1.5 ay kadar ve çocuğun takıntılı birisi olduğunu öğrenince konuşmayı kesmiştim, çocuk aradığında açmıyordum sürekli engelliyordum ama her seferinde başka numaralardan arıyordu rahatsız oluyordum eşimle o zamanlar sevgiliyken bunu söylemiş ona anlatmıştım ne hikmetse şimdi aklına gelmiş bir şeyler mi geçti aranızda diyip soruyor 1.5 yaşında oğlum var ama hâlâ içinde bana şüphe varmış. Bende bugün eşime söyledim onunla aramda bir şey geçseydi seninle değil onunla evli olurdum senin çocuğunu değil onun çocuğunu büyütürdüm belkide bana yaşayamadığım hayatı yaşatırdı dedim. Ailesi konusuna gelincede yine görüşmeyeceğim ama emri vaki gibi sürekli söyleme ailemle görüşmemem gerektiğini ve senin ailenin yaptıklarını dedi ben zaten ailemin yaptıklarını dile getiren birisi değilim ama bu sefer hepsini dile getirdim eşimde borç olarak aldık öderiz vs dedi ters bir şekilde bende azıcık insanlık gör köpek bile yediği kaba pislemiyor dedim. Ben eski görüştüğüm çocuktan için onunla evli olurdum onun çocuğunu büyütürdüm diyince telefonuda yüzüme kapattı geride arayamıyorum. Ben bu adamı nasıl yola getireceğim gerçekten yoruldum. Yardımınıza ihtiyacım var asla kaybetmekten korkmuyor boşanırsan boşan diyor. Artık bende yoruldum soğuyor gibi hissediyorum çabam ve emeğim karşısında hâlâ benden şüphe eden bir adam var, sürekli benimle itişiyor hemde sürekli, ailesini orada arayıp ailesi bunun aklına mı giriyor bilmiyorum. Ailesi alemini keyfini yapıyor cafeler restorantlar pahalı yerler gezip tozuyor eşim cezaevine ilk girdiğinde ayağında ayakkabı yoktu annesine söylediğimde alamam ben demişti şaka gibi ama eşim hâlâ bunları görmezden geliyor belkide görüyor bir şey diyemiyor bilmiyorum onlara bir şey söyletmeyen adam benim namusumdan şüphe ediyor, çok pişmanım çok yanlış insanla evlenmişim. Hiç güzel söz söylemez telefonda itişir durur bu ilişkinin erkeği benim der beni dinleyeceksin sözüm geçsin der anca itişir zaten sözü bu zamana kadar geçiyordu bugün bu şüphe olayı beni taşıran son damla oldu

Eşimden soğuyor muyum ne yapmalıyım lütfen yardım edin?