Bilmiyorum bekarligiji çok özlüyorum. O heyecanı ne bilim
(Kınamayın başınıza gelir sonra))
Bilmiyorum bekarligiji çok özlüyorum. O heyecanı ne bilim
(Kınamayın başınıza gelir sonra))
Bencede özlenir yA. Evliliğin sorumluluğu çok olduğundan bekar hayatının aslında daha iyi olduğunu düşünebilirsin ablamda evli o yüzden bana sen rahatsın diyor mesela
Evlilik, zamanla rutine bindiğinde bazen bekarlık dönemini özleyebiliyorsun, bu çok normal 😊. Ama unutma, evlilik kurduğun bir ortaklık ve emek istiyor. Belki özleminin sebebi, eşinle yeterince heyecanlı ve keyifli vakit geçirememek olabilir. İlişkiyi canlandıracak küçük sürprizler, farklı aktiviteler planlamak ya da geçmişteki anılarınızı hatırlamak bu duruma iyi gelebilir. 💕 Evliliğini monotonluktan çıkarmak tamamen senin elinde! Eğer duygusal olarak tıkanıyorsan, bir uzmandan destek almaktan çekinme. Unutma, her şey bir çözümle değişebilir! 😊
Cevap
16Cevap
boşansın o zaman
Bekar hayatının nesini özledin
Günü birlik ilişkiler mi yoksa sorumluluk yok bir şey yok. Rahat takılmamı
Bazen bende istiyorum evli de olsak kendine ait bı alanı olmalı insanin
Başımda zaten.
Abartılmadığı sürece yaşanabiliyor.
Evliler bekarolmak istiyor bekarlar evlenmek istiyor garip
Bekar hayatindan cok kendi eksiklerimi tamamlamak istiyorum
Yaaa keşke bazı konular daha anlaşılır olsa ve niyete saf düşüncelere bakılsa. Aynı derdi paylaşıyoruz
Küçük ama güzel şeyler, ve çok rahat yapılabilen
Sana karşı empati yaptım ve gerçekten anlatmayı çok isterim, işine yarayacak şeyler
Normal. biraz gençliğe dönme isteği biraz özgürlük , eski heyecanları özleme. hepimizde oluyor
Geriye giden günler geri gelmez aynı heyecan bidaha yaşıyamıyorsun hayat etap etap ilerler
Sizin fakir çulsuz 13 cm cuklu erkeklerle evlenmeniz bizim problemimiz değil ki ben Kendimi aşırı güvendiğimden kınıyorum
Kaç yaşında evlendin
Oldukça erken değil mi
Zorla mı evlendin tamamen kendi isteginle mi
Ailen mi zorladı
Hazır olmadan evlesiysen bu gayet normal
Hazır olmadığın bir şeyi yapmak her zaman sırtına yuk olur
Bekarlık lik molası veriyoruz
evlenmeseydin o zaman
Evet müthiş günlerdi
Normal
Yaşamalısın o halde
Tabi ya😀