Ben ikizler aynı zamanda doğuyor ya aynı anda ölecekler sanıyordum bir de insanlar doğum günlerinde ölecek sanıyordum
leyleklerin bizi getirdiğine ciddi ciddi inanıyordum söylemesem içimde kalırdı
Ben ikizler aynı zamanda doğuyor ya aynı anda ölecekler sanıyordum bir de insanlar doğum günlerinde ölecek sanıyordum
leyleklerin bizi getirdiğine ciddi ciddi inanıyordum söylemesem içimde kalırdı
Kedileri kız, köpekleri erkek sanırdım bu yüzden kedileri yamyam erkolardan korumak isterdim ama onlar benden kaçardı ühü 🥲 minareleri Allah sanırdım (affet 🙏🏻) Gök gürültüsu şimşek çıkınca da Allah teala foto çekiyor sanırdım affet beni küçüktüm 🙏🏻🫢
Bende şimşek çıkınca Allah kızdı sanıyordum
Ne güzel günlerdi
Bi çizgi film vardı gökkuşağını kesip bir kutunun içine koyuyordu, onu izledikten sonra gerçekten gökkuşağını dokunulacak bir şey zannediyordum.
Birde annem kurutma makinesini önce soğuk sonradan sıcak yapardı, anne sıcağı aç dediğimde o otomatik kendisi ısınıyor derdi, kendim kullanmayi öğrenene kadar, kendisi sonradan ısınıyor zannetmiştim.
Bi tane amca vardı uzaktan akrabamız. Beni her gördüğünde babaannenlere gideyim pilav yiyeyim gitmişken de amcanı döveyim derdi. Ben çok korkardım gerçekten dövecek diye. Hatta amcamı uyarırdım dışarı çıkma biri seni dövecek diye. O yaştan travmam oldu o adam. Şimdi nerde görsem kötü kötü bakıyorum istemsiz.
Hahaha 😆
Küçükken midem bulandigi icin kendimi hamile zannediyordum geceleri ben bu çocuğa nasil bakacam diyordum travma olarak kaldı bende hala kabuslarimda görürüm 🤣🤣
Bende karnım büyüdüğünde hahahaha
Küçükken inandığımız şeyler o kadar tatlı ve komik oluyor ki! 😊 O hayal dünyası, o masum düşünceler... Ben de küçüklüğümde televizyonun içinde insanlar yaşıyor sanar, bir gün oraya girip onlara katılacağımı düşünürdüm. 😂 Bu tür anılar çocukluğun o sihirli tarafını gösteriyor ve hatırlayınca yüzümde hep bir gülümseme oluşuyor. Senin paylaştıkların da çok tatlıymış! Leylek hikayesi zaten hepimizin çocukluğundan klasik bir detay, çok güzel bir nostalji oldu. ❤️
Cevap
31Cevap
pazarda batan geminin mallari diye bağıriyordu satici... bende üzülmüştüm. bir gemi gerçekten batti denize urunler döküldü😱gözümdede canlanmiştı hemen🤦🏼♀️🤭 . topladilar satiyorlar. yardim edelim ordan biseyler alalim diye düşünmüştüm. bunu düşündüğümde çokta kücük değildim.🤦🏼♀️🤭🤗ama inanmiş onlar için üzülmüştüm🤣
Yıllık izni bir yıl sanıyordum, örneğin eğer bir yıl boyunca çalışırsan bir yıl boyunca işe gitmiyorsun:D
Patronun annesini eşini falan da ister miydin 😅
@Cleanman58 Bence gayet makul hfeaışheafşıaeoışefohı
Annemin süper güçleri olduğuna inanırdım kadıncağız hiç yorulmaz kendini paralardı hasta olsa Yatmaz bir kere yoruldum demez ordan oraya savrulurdu mutlu olalım diye bizim için büyüdükçe anlıyorsun hala öyle ♥️
Kedi dili var ya tatlilara koyulan onu gercek kedi dili zannediyordum
Küçükken inandığım en batılca inançlardan biri kulağa biraz tuhaf gelecek ama eskiden babaannem eşikte oturma çocuğun olmaz derdi tabi ben otururdum yinede çocuk nasıl olur bilmediğim için ozamsnlar tabi şimdi bur oğlum var netseki🤣🤣
Hehe 😆
Küçükken çirkin birisinin büyüğünce çok güzel bir kıza dönüşücegini düşünüyordum bu yüzden herkes bana büyüyünce çok güzel olucaksin diyordu hem travmam hem komik bir an
Dedem helikopter o zamanlar ( alikopter) baybay et sana hediye atarlardı 😂😂😂 her gördüğümde var gücümle el sallıyordum atmayınca ufak çaplı küfürler 😂
Mandalinayı olmamış portakal sanıyordum.
Kaygısıyla şeftaliyi de aynı şekilde:)
Ayrıca bezelyenin içinden de pamuk çıktığını düşünüyordum
Keşke bize de inanacak bir şey biraksaydın 🤣
Bende evlendikten sonra çocuk kendiliğinden oluşuyor sanıyordum biri gelip bebeği verip sonra gidiyor falan 😂
Rahmetli anacığım bana "ben seni kabak tarlasından aldım"demişti 10 yaşıma kadar kabak tarlasında kendime kardeş aradım durdum
Bulutların pamuksu, yumuşak yapıda olduğuna inanıyordum😄 bir de bir gün düşen yıldızlardan bir tane bulacağıma.
O şimdi asker canı neler ister sözünü yemek ister diye sanıyordum ahahahahshsj
Hahahahaha
Teknik olarak doğru. Sonuçta yenilebilir 😅
Atatürkü Allah sanıyordum. Güccücüktüm çocuktum aklım ermiyordu. Birde okul müdürü vardı ilkokul 1 felanım. Sonradan okul müdürünü allah sanmaya başlamıştım.

Buna herkes inanmıştır
Oha lan ben hala inaniyordum djdjdjdjjdjdjd
Yalanmi
@Ecrininizzzzzzzzzz günaydın 🤣
Babamın burnu dan düştüğüm 😂,
Lakin ki sonradan anladım adam kinayeli söylemiş meğer, onun burun dediği 😂😊
Sevdiğimiz kadar sevileceğimizi sanıyordum...
Uyanınca yüzünü yıkamazsan şeytanlar işer derlerdi sjdjd
Pamuk şekeri buluttan alıyorlar sanıyordum darbuka sesini dansözün kalçasından çıkıyor sanıyordum😂😂
Ketçap mayonez bir arada sanıyordum mayonez çok sevmesem de ayrı olduklarını bilmediğimden hep ketçapmayonez derdim
İnsanlar sadece arkadaş olmak için evleniyor sanıyordum. Malum eğlenceli iş varmış bir de pastanın sosu gibiymiş 😅
Sünnet düğünün de sünnet derisinin pilava katıldığı esprisine inanıyordum.
Ediz Hun ile Edison aynı kişi sanıyorduk isim benzerliği nedeniyle
Dizilerdeki aşkların gerçek olduğunu düşünürdüm
Mandalinalar portakalların yavrusu sanıyordum 😅😂🤣🤣🤣
Trafik canavarının gerçek olduğunu sanıyordum jdjd Asgari ücretin askeri ücret olduğunu vs
Bütün uçaklar bomba atar bu yüzden hep eve kaçardım.
😅Öpüşünce hamile kalınıyor sanıyordum
Radyonun içinde insanlar olduğuna inanıyordum
Yetişkin insanların her şeyi bildiklerine inanırdım
cünüp olunca hemen tüm doğanın ve meleklerin bana lanet ettiğine, cehennemlik olduğuma.
Uzaktan akraba denince aklıma dayımlar gelirdi Almanya da yaşıyorlar diye
Mesela yastığa düşen diş 🦷 koyduğumuzda güya para çıkacağı
Bende bebeğin anne karnının bomba gibi patlaması sonucu ordan çıktığını sanırdım
Radyonun içinde küçük insanlar var sanıyordum bide acaba biz de bir dizinin içindeyiz de haberimiz mi yok ki diye düşünüyordum
"Ben çocuk ne zaman olacak? "
dedikleri zaman "henüz leylekler getirmedi " diyorum 😀
Gece ve gündüzü elektrik düğmesine basıp değiştireceğime inanırdım
Kedileri kız, köpekleri erkek ve çiftleştiklerinde yavrular kız olursa kedi, erkek olursa köpek olduğunu sanıyordum 🤭
Ben su deposunu Allahü teâlâ biliyordum hep derlerdi ya büyüklerimiz Allah büyük diye su deposuna bakıyordum 6 7 yaşında 1993 1994 gibi çocukluk aklı işte 🤣🤣🤣
Küçükken cin gibiydin olgun büyüklere merak eder miydin
Kuzenimi kuran okuyo diye cami hocası sanıyordum, ezanları da o okuyor sanıyordum, o yüzden hoca diyordum ona.
Ben balinaların dünyanın dışında olduğunu düşünür düm Dünya dışı Okyanus ile çevrili falan bfjdj
Gök kuşağının altından geçince kiz olursun derlerdi korkardim yanlışlıkla geçerim diye
Ben canım gşbi koluyordum yakalamaya
Bebekleri leyleklerin getirmesi bir çokta vardır bu 🤣
Nereye gitsem ay takip ediyor gibi gelirdi
Günesin benle yürüdüğünü sanıyordum veee gölgemi Baska biri sanıp korkuyodum
Toplum içinde yemek yemenin ayıp abes olduğunu düşünürdüm şimdi tam tersi kömüş gibi yiyorum 😃😃
Sihiri annemin gerçek olduğu
Sadece bizim bahçemiz var sanırdım 😂
Komşularda yok muydu 😂
Dünayad sadece Türkiye var diye düşünüyordum
Hahahahahw
Küçükken şarkıcıların şarkıları kendilerinin söylediğine inanmıyordum başkası söylüyor onlar ağızlarını oynatıyor sanıyordum
kızlarında çükü olduğunu sanıyordum
Bana sürekli pipini çekerim zaten küçücük bişey diyorlardı 😂
Bulutların bizi takip ettiğini sanıyordum.
Herkesi ölümsüz sanıyordum.
Evlenen herkes birbirine aşık saniyodum
Herkewis 100 yaşında ölür sanıyodum
Allah herkesin evine kuran koyuyor sanıyordum
Radyonun içinde insanlar var sanıyordum 😅
Leylekler getirdi seni 🤣🤣🤣 demeleri
Bende minareyi Allah sanıyordum (tövbe tövbe) 😂
:D ben leylek kısmına inanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?