Sevgilimin babasını ve görücüsünü dövdüm şimdi ne yapmalıyım?

Kız arkadaşımla 3 senedir beraberiz. Annesi falan hep iyi davrandı babasıda aynı şekilde. Sonra iş isteme kısmına gelince işin rengi değişti. Meğerse uzman çavuş un biri istemeye gelmis görücü olarak. Tabi kız kabul etmiyo bunu ama annesi bu seferde mesleği uzman diye o adama vermeyi düşünüyor. Bende bunu öğrendim kızdan başın belaya girmesin diye söylemedim dedi. Neyse adamı aradım sen sevgilisi olan birini nasıl istemeye geliyon falan dedim baya atar yaptı küfür etti. Neyse aynı yerde olduğumuz için çocuğu buldum hastanelik ettim sonra karakolluk olduk. Biz nüfus olarak tanınan bir aile olduğumuz için çocuğun babası falan sesini cikaramadi haliyle ama bu seferde kızın babası , kızın annesi tarafından doldurulusa getirilmiş beni aradı bı ton kelime yaptı. Ailesi diye ses etmedim ama bende bı laf dedim sonra bana seni şöyle yapacam tarzı tehdit etti bende yediremedim babasınıda dövdüm. Ve gördüğüm her yerde saldiracam size diyede yemin ettim. Kız benle konuşmuyor keşke yapmasaydin vs diye ama yapacak bişey yoktu. Ne yapmalıyım şimdi?

Sevgilimin babasını ve görücüsünü dövdüm şimdi ne yapmalıyım?