Aile & Toplum Babam sevgilimi öğrendi, ne yapacağım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Bugün telefonumda sevgilimin resmini gördü kim o dedi gecistirdim daha sonra da konuşurken duydu bizi bisey belli etmedi ama anneme görüşücez onunla demiş. Babama durumu aciklayamam acil baska bisey bulmam lazim yardimci olur musunuz lütfen. Güncellemeler+1 yıl Arkadaşımdı dersem de inanmaz Babam sevgilimi öğrendi, ne yapacağım? Cevapla Telefon Soruları Babalık Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
asilkız98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Kıvıramazsın bari ciddi evlilik amaçlı görüşüyordum veya görüşmek istedi deki en azından fingirdek sanmasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ablam 19 yasinda ciddi evlilik amaçlı dersem kesin keser beni Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sevgilini babana ayarla 0 3 Yorumla yarennnnmis +1 yıl JWKXKWKXKEKXJEJ Yorumla Soran +1 yıl Cok mu komik Yorumla yarennnnmis +1 yıl çok komik Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Galerinde mi gördü ki 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Duvar kağıdı yapmistim Yorumla Projectmachine +1 yıl Ahahaha sen boku yemişsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Avuç avuç hemde Yorumla Projectmachine +1 yıl Ahahahah eliminen dayı eliminen kızım sen saf mısın duvar kağıdı niye yapıyon Yorumla Soran +1 yıl Ya babam normalde bakmaz telefonuma Yorumla Soran +1 yıl Bakacağı tuttu Yorumla Projectmachine +1 yıl Koyunca ne oluyor ki çok mu sevdiğin belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Abicim sana sorgula demedim akil ver dedim Yorumla Projectmachine +1 yıl Babanda gördü mecbur evlencen sen bu çocukla 😀 Yorumla Projectmachine +1 yıl Evlenip namusunu temizlicen 😀 Yorumla Soran +1 yıl Ne canım insansin ne namusu ya Yorumla Soran +1 yıl Sa.. k Yorumla Projectmachine +1 yıl Ahahaha yaa iki takılıyorum işte sana bişe olmaz yaa şu devirde kimin konuştuğu görüştüğü yok kl Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kurs arkadasim, beraber ders yapiyoruz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kursa gitmiyorum ayni zamanda aşkımlı falan konusuyoduk Yorumla Soran +1 yıl Ben b.. u yedim de iste temizleyemiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl temizleyemezsinn Yorumla Soran +1 yıl Allahim inşallah kaybolurum Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl seni keser 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Kesecek Cevap sahibi +1 yıl şansıba artık Cevap sahibi +1 yıl dikkatli oll Soran +1 yıl Helvami kavurun mümkünse fıstıklı olsun Cevap sahibi +1 yıl bn zamanında kızımı dovmüştümwalla.. Soran +1 yıl Dövdün de eline ne geçti dayi başın göğe erdi mi bari Soran +1 yıl Bide cok güzelmiş gibi söylüyorsun acik açık ayip ya Cevap sahibi +1 yıl ayıp sise ulan değmeyecek kişilere gitmeyinkaliresiz sinizokuduklarımız yetiyor..adam gibi ciddi yürüdügünüzdesize laff eden mi warrr Soran +1 yıl Dayi sen ne konuşuyorsun lan Soran +1 yıl Benim kaliteme laf etmek sana dusmedi Soran +1 yıl Benim kaliteme laf edeceğine bi düzgün yazmayı öğren öyle gel Cevap sahibi +1 yıl de s g Soran +1 yıl Sen s g isine gelmedi dimi terbiyesiz Cevap sahibi +1 yıl kalitesiz Soran +1 yıl Ya bi git dayı yallah ya hadi Soran +1 yıl Sana kalmadı benim kalitemi ölçmek Cevap sahibi +1 yıl okkkkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kıvıramazsın bari ciddi evlilik amaçlı görüşüyordum veya görüşmek istedi deki en azından fingirdek sanmasın
Ablam 19 yasinda ciddi evlilik amaçlı dersem kesin keser beni
Sevgilini babana ayarla
JWKXKWKXKEKXJEJ
Cok mu komik
çok komik
Galerinde mi gördü ki
Duvar kağıdı yapmistim
Ahahaha sen boku yemişsin 😂
Avuç avuç hemde
Ahahahah eliminen dayı eliminen kızım sen saf mısın duvar kağıdı niye yapıyon
Ya babam normalde bakmaz telefonuma
Bakacağı tuttu
Koyunca ne oluyor ki çok mu sevdiğin belli oluyor
Abicim sana sorgula demedim akil ver dedim
Babanda gördü mecbur evlencen sen bu çocukla 😀
Evlenip namusunu temizlicen 😀
Ne canım insansin ne namusu ya
Sa.. k
Ahahaha yaa iki takılıyorum işte sana bişe olmaz yaa şu devirde kimin konuştuğu görüştüğü yok kl
kurs arkadasim, beraber ders yapiyoruz
Kursa gitmiyorum ayni zamanda aşkımlı falan konusuyoduk
Ben b.. u yedim de iste temizleyemiyorum
temizleyemezsinn
Allahim inşallah kaybolurum
seni keser
Kesecek
şansıba artık
dikkatli oll
Helvami kavurun mümkünse fıstıklı olsun
bn zamanında
kızımı dovmüştüm