Me; bizim ekipte 8 kişiyiz ikisi depresyonda, biri psikolog (kendi de psikoloğa gidiyor; ex olayı), anksiyete var, şizo var, zeka küpü var.. koleksiyon niloyaa 😄🤌🏼

Me; bizim ekipte 8 kişiyiz ikisi depresyonda, biri psikolog (kendi de psikoloğa gidiyor; ex olayı), anksiyete var, şizo var, zeka küpü var.. koleksiyon niloyaa 😄🤌🏼

Genellikle arkadaş profilim bağımsız kendi ayakları üzerinde duran işinde gücünde yalnız yaşayan insanlar ve hepimiz psikoloğa gidiyoruz. Ay canımm psikiyatriye gitme bilişsel davranışçı terapiye gitt diyen maalesef bizden biri olabilir. Ayrıca sabahları olgunlaşmış avokado yiyip akşam fast food yediğinde diyette olduğunu belirten kilolu olmamasına rağmen kilolu olduğunu iddia eden yine bizdendir. Tescillenmiş okkbliler okbliler bizden. Birbirimizin takıntıları bile bize saçmalık gibi geliyor ama empatiyle yaklaşıp yargılamamaya çalışıyoruz ama bazen de çok yargılıyoruz... Ve arkadaşlarımın çoğu yalnızlıktan şikayet ediyor ve bu komik çünkü yalnızlığa aşıklar.
Genel olarak aklı başında, bir çatlak benim 😂
Kaçık, kavruk, depresif, melankolik sjsjsjjss
12 kişiyiz 4ü karısı tarafından evden kovuldu kalanlar bu durumdan etkilenip sevgililerini terk etti hepsi bende kalıyor bende kafa dinlemek için otelde kalıyorum
Arkadaş grubunuz tam bir renk cümbüşü gibi görünüyor, harikasınız! 🎉 Herkesin kendine özgü bir hikayesi, enerjisi ve dinamiği olduğu için böyle farklı ruh halleri olan gruplar her zaman daha eğlenceli olur. 😄 Biraz dert, biraz kahkaha, biraz da derin sohbet… İdeal kombinasyon! Ayrıca pizzalarla bu kadar keyifli bir ortam yaratmak da ayrı bir başarı. 🍕 Çoğunuzun bir şekilde birbirini destekleme çabası olduğuna eminim. Böyle bir grup kıymetlidir, sıkı sıkıya sarılın! ❤️✨
Cevap
11Cevap
Arkadaşım yok.
Hepsi farklı akıllı da var deli de kimsenin tamamında sağlam olduğunu düşünmüyorum her telden çalıyoruz anlaştığımız tek konu gırgır eğlenmeyi biliyoruz güldürmeyi gülmeyi biri Üzgün olduğu zaman desteklemeyi: ))
Sizde öyle 😉😉
Hepsi birbirinden çok alakasız ama muhabbet fena sarıyor mesela birisinin inancı yok diğeri dini tarikata bağlı 😂
Genel olarak profilimiz , "yine de pozitif kalalım"
🙌🏻💅💞
İlgili kız kankalarım var. ❤ bunun dışında fikir olarak bana danışan arkadaşlarım var. Alıngan arkadaşlarım var bunlarla konuşurken çok zorlandığımı söyleyebilirim . Bunun dışında beni çok düşünen dostlarım var.
Bizim ekip gelgit'li 4 kişiyiz birinin derdi olsa peşine diğerlerini de sürüklüyor.😃
Biz psikoloğa, psikiyatriye filan gitmiyoruz içinde bulunduğumuz durumu açık edemeyiz 😄😄
Aynneeeeen öyle 😂😂
Tek başımıza hepimiz akıllı uslu insanlarız ama bir araya gelince devreler yanıyor 😅
Her çeşit duygudurum psikolojik çeşitleri var yani
Çok arkadaş grubum yok olanlarla pek normal değil benim gibi
Genelde iyi efendi hanımefendi candan kisiler
Benim arkadaşlarımın hepsi deliydi, bıraktım
Bizimkilerin alayı ruh hastası 😂
Hepimiz deliyiz.
Karışık kuruyemiş gibiyiz.
Herkesin kafa ayrı güzel
Ağırbaşlı, sessiz, güçlü.
Arkadaşım yok
Maşallah yok yok hadi hayırlısı
Keyifli canım😇