Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
İyi geceler..
Arkadaş grubunda ben genellikle sessiz birisiyim. yani pek konuşmam beni konuşturmaları lazım bana soru sormaları lazım ben anca o şekilde konuşuyorum..
Ama tabi ki de her insan farklıdır. ben genelde samimi olduğum bir insan ile daha iyi anlaşırım her zaman için..
Dostluk denizi bizi sarar, Kalplerimizde umutlar barınır. Birlikte güler, birlikte ağlarız, Arkadaşlık baki kılsın daima. Kederlerde birlikte yürürüz, Mutluluklarda omuz omuza. Bir dosta ihtiyacımız varsa, Daima yanımızda bir arkadaş. Sırlarımızı paylaştıkça güçlenir, Zorluklar dağ gibi erir. Birlikte geçer zamanın akışı, Arkadaşlık bize güzellikler katışır.
Evet efendim. Bu şekilde de adlandırılabilir. Ciddi ve acil hususlar dışında, plansız haret etmeyi sevmem. Keza 24 saat bile gezip, dolaşabilirim. Lâkin her vaktinin dolu geçmesini tercih ederim. Bu yüzden plansız ve boş, aylak haller beni gerer.
Valla denden atsam yeridir senin yorumuna. Ben genelde diğerlerine göre bir tık daha sakin takılanım diyebilirim artık. Belki önceleri daha canlıydım...