Eşime mecbur yalan söylüyorum?

Eşim çok bencil bir insan benim kadar merhametli olamıyor bazen. Kendi ailesiyle araları samimi değil beni anlayamıyor. Ben ailemle çok iyiyim ablamlarla annemle görüsoyurz telefonda. Hafatsonlari da annemi görmek isterim ( babami kaybettim geçen yıl :(. ) bu yüzden bir annem kaldı … ama eşim benim gibi ince fikirli olmadığı için her haftasonu ben demek zorundayım anneme gdielimmi diye.. aramizda yarım saat mesafe var. Ehliyetim de yok maalesef yoksa hafta içi de ugrarim ona eyvallah etmem ama zaten bend çalışıyorum herzaman vaktim olmuyor. Onu arada gezdirmek veya alışverişe götürmek isterim. Orada yakın kardeşim var ama yeni bebeği oldu birde iki çocuk daha var evde herzaman vakti olmuyor. Annemde yalnız 🙁 torunlar var ama onlarda kendi derdinde … bu yüzden bir bahane bularak anneme gidiyoruz ya da gezdirelim diyorum bisey çıkıyor. Geçenlerde kendim götüremedigim için internetten ona alisveris ettim evine yolladım. Eşimin haberi yok 🫤 ama diyemiyorum çünkü anlayışsız bir insan …

Güncellemeler
8 ay
Cevapları gördüğünüz gibi esimi tek bir ö… sanıyordum ama onun gibi düsünler cokmus 🙄…

Allah sizlere merhamet vicdan versin.. sizlerde yarın anne baba olacaksınız unutmayın..
Eşime mecbur yalan söylüyorum?