Erkek neden işine gelen konuya bakar?

3 senedir çıkıyoruz Ailesiyle arası bozuk. Bizimde aramız bozuktu tartışmıştık. Kıyamadım bende kalacak yeri yok diye aradım. Gel bizim evin arkadaki evi boş dedim. Oda kartlarım falan evde dedi eve girecem mecbur dedi bende sen bilirsin dedim. Sonra eve gelince aradı ben kapıdayım diye bende tamam dedim sonra eve de nası giricem kapı kilitli dedi bende ben sana gel dedim sen kartlarım evde dedin dedim. Yok evde değildi yanımdaydı dedi bende gel o zaman dedim orada yatarsın dedim. Sonra sende gelcen mi dedi bende sabah kaldırmaya gelirim dedim işe gidiyorsun dedim. Ben tanımadığım yerde kalamam tek başıma dedi. Sonra Sen gelme rahat durmuyorsun dedi. Bende kufur ettim sııkerımm seni dedi bende sakasına aynen gel dedim. Sonra geleyim mi dedi. Sonra haftaya açabilirsen haftaya açsana evi dedi. Bende 5 dakika yüzünü görmek için gelir insan insanın dedim. Ne için geleyim mi diye soruyorsun şuna bak dedim. Ben senin yüzünü görebilmek için belki kapıdasındır diye arabayla kapının önünden geçiyorum dedi sana yazıyorum beni gör diye dedi. Bazen hoşuma gidiyor bazen de kötü hissediyorum kendimi normal mi?
Erkek neden işine gelen konuya bakar?