Ailesel geçimsizlik baskı?

Çocukluğumdan beri ailemden çok çektim her türlü eziyet zulüm özellikle annemden gördüm hiç sevgi gormedm sürekli dayak en kötü şekilde darbe iz yara hakaret baskı fiziksel psikolojik şiddet gördüm helak duası bile okuyan benden nefret eden annem var çok kötü aileye denk geldim ben baskılarından yoruldm zamanında boşluk anında evden kaçtım gözüm gormegi halde az gördüğü halde buldular beni getrdiler eve haosettiler telimi almislardi elimden herşeyimi ne eğitim ne iş hayatı beni akşama kadar calistrio eziyet ettiler hasta ettiler gün yüzü gormedim eve kitleyio tuvalete kiitleyip eziyet ettiler dövdüler kemerle tesbihle kafama vurdu babam : ( ben kendi hayatimi kurtarmak için kaçtım 19 yaşımda ama daha kötü oldu zorla beni pskiogka götürüp ilaç tedavisi annem adıma gözüm gormedigi için aldı imza attırdı tehdit etti ilac icmezsem beni akıl hastanesine attirmakla tehdit etti. ben yoruldum beni öldürmek için annem herşeyi deniyor ben evden şuanda gitmek istyrm ama adıma vasi kağıdı almış ilaçları 8 aydır biraktm bana zira biseyler yaptırmaya calisyr dua okuyor helak etme duası vs kurtulmam istiyorum onun yüzünden evlenmiyorum bile ses kayitlaei vardı evde olan sildim ailem diye kıyamadım yine iyiligimi kullandilar benim ben ses kayitlarj nasıl geri getirebilirm kimsehana inanamzsa annem babam kucuklgumden beri şiddet birbirine karşı küfür çok kötü şeyler gördüm ben evde artık görmek istemiyorum bu durumları kurtulmak istyrm basilik iptal edip gitmek istiyorum yoksa burada kalarak olucem ben 😢😢😢😢bilen biri bilgi versin Allah rızası için zor durumdayım cikmazdayjm bene yaşamak istjyorum serbest herşeyimi yapabiliyorum ama bu travma fazla ailesel kurtulmazsam hasta olucam😢😢😢olucem
Ailesel geçimsizlik baskı?