Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir kadın için ilk adımı atmanın en uygun zamanı, karşı taraftan da açık ya da dolaylı ilgi sinyalleri geldiğinde olur. Mesela seninle fırsat buldukça sohbet etmeye çalışıyorsa söylediklerine dikkat ediyorsa yanında kendini rahat hissettiriyorsa seni önemseyen küçük jestler yapıyorsa işte bu işaretler olduğunda senin adım atman makbul olur. Çünkü o noktada senin girişimin fazla heves ya da tek taraflı gibi görünmez aksine aranızdaki bağı netleştiren doğal bir hareket olur. Eğer hiçbir sinyal yokken adım atarsan risk daha büyük olur ama ilgi olduğunu hissettiğinde senin açılman hem değerli hem de yerinde bir davranış olur.
19 Yorumla
Soran1 yılKeşke bunları anlayacak gözlemleyecek kadar konuşabiliyor olsak o zaman zaten dediğiniz gibi iş benim adım atmama kalır sadece
u 1 yılOnun içinde klasik bir söz olacak ama bir kahve içmeye davet edebilirsin sonuçta ne olacak ki
Soran1 yılBu da sanki takılmak istiyorum gibi düşündürürse diye korkuyorum ben çünkü ciddi bakıyorum
u 1 yılhayır düşündürmez tam tersi tebessüm ettirir
Soran1 yılEmin misiniz belki hiç ilgisini çekmiyorsam 🫣
u 1 yılyani sen bir hoşlantı gibi değil sadece normal arkadaş gibi kahve içmeye davet edeceksin o zaman anlarsın ilgisini çekip çekmediğini en azından kafandaki soru işareti kalkar
Soran1 yılbu adımı atmakta çok zorlanıyorum yaptığım bir şey değil çünkü
u 1 yıldiyeceğin şu hadi gel bi kahve içelim? bu kadar her şeyin bir ilki vardır
Soran1 yılDaha adını bile bilmiyorum kendisi kurye 🫣
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer içinde bir hoşlantı varsa ve hislerin karşılıklı olabileceği hissiyatını alıyorsan, bir adım atmak güzel bir tercih olabilir. Ama tabii ki ortam önemli! 😊 İşle ilgili bir bağınız varsa, sınırlarını iyi korumalısın. Çok fazla direkt olmadan, onunla daha fazla iletişim kurmaya çalışabilirsin. Böylece hem dostça bir ilişki kurmuş olursun hem de bir fırsat yaratabilirsin.
Belirsizlik insana ağır gelebiliyor, düşünceler sürekli aklını meşgul eder. Bunun yerine içinden geçenleri dolaylı yoldan hissettirmeyi deneyebilirsin. Küçük sinyallerle karşı tarafın da aynı duygulara sahip olup olmadığını anlamaya çalış. Sevgi her zaman cesaret ister, unutma! 🌸💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
1 yılBir kahve içmek çok zor olmaz sanırım bu teklifi kadının ya da srkegin yapmasinin bir farkı yok orada sinyali alirsin
160 Yorumla
Soran1 yılDirek bi kahve içelim mi demeliyim öyle mi
- 1 yıl
Aranızda tanışma ufak nasilsinlar var mı?
Soran1 yılMerhaba kolay gelsin gibi bu kadar 🥺
- 1 yıl
O zaman iş çıkış anında aynı anda olmayı ayarla iyi akşamlar derken kahve icecektim bana eşlik etmek istermisiniz tarzında bir teklif gayet masum ve makul olur
Soran1 yılŞöyle o geliyor paket getirip gidiyor 😳
- 1 yıl
Tam anlatsan çözüm uretsem 😁 beyin jimnastiği olur banada😁
Soran1 yılTamam net bilgi aslında daha önce öyle bir soru sorduğum için aynı tür sormak istemedim çünkü çok cevap alamadım bu kişi aslında kurye artık kod bile sormuyor merhaba diyor kargonuz var diyor bırakıyor gidiyor bir kere kendi işimizle ilgili konuşup ister misiniz diye samimiyet kurmaya çalıştım aklımda bulunsun dedi eli ayağına dolaşarak kapıyı kapattı falan gözlerini de kaçırdı konuşurken bilmiyorum çekingen mi asosyal mi sosyal anksiyetesi mi var yaptığı iş fazla insanlarla diyalog kurmuyor onu düşündürdü bana çünkü benimle fazla konuşamadı yani ama ben hoşlanıyorum efendi buluyorum asosyal olması da işime gelir açıkçası😳😂
- 1 yıl
Asosyal değil senin tepkine adamın eli ayağı dolaşmış😁 nasıl bir kadinsan bunu anlaman gerekli
Soran1 yıliş konuştum ondan dolaşmıştır para deyince korkuyor erkekler canını al parasını alma 😆
- 1 yıl
Hiç sanmıyorum konun para iş olduğunu sende 😁 teklifini anlat ben soyluyim sana gercegi
Soran1 yılTrafik sigortası yapalım isterseniz sigortanız yoksa dedim onların aracı kendinin oluyor genelde onun da yenilemesi Nisan ayındaYmış ben de tamamlayıcı sağlık da yapıyoruz dedim aklında bulunsun dedi sonra karıştı işte adamın eli ayağı
- 1 yıl
Yok bunlar zaten zorunlu yaptırdığı işler eli ayağı sana karışmış erkek ilgiyi anlar😁😁 yaş kac
Soran1 yıl36 😳🫣 ve ben böyle çok diyalog halinde olmadığım birisine hiç açılmadım sadece çok yakın bir arkadaşım erkek arkadaşıma açılmıştım eskiden (gençken) onunla da sevgili olmuştuk ve çünkü zaten benim açılmama kalmıştı sanki olay
- 1 yıl
Kadın olarak haklısın daha basit öneri sunuyim sana uzun zaman dir gelip gidiyorsun tanışıyoruz artık kahve ikram ediyim de orada zaten sohbet belli eder ufak çaplı hayatı ile ilgili tüyo alırsın 37 yaşındayım bu şekilde sende direk konuşmuş olmazsın 😁
Soran1 yılŞöyle bir şey soğuk bir şey ikram edebilirim çünkü ateş alır gibi gidiyor adam hızla her şeyi dağıtacak illaki 😂 seri bi tip. Ya da masada kurabiye vesaire ikram etmeyi düşünüyor hatta totem yaptım alırsa ilgileniyor diye nasılZ?
- 1 yıl
Dakikalık işleri orada hakli. adam.. soğuk ikram edersen alır teşekkür ederim der gider. ama kahve yanında oturmasına sebep olur ve çözersin 😁 ah be hatun bunuda ben mi ogretiyim
Soran1 yılSağ olun teşekkür ederim almayayım der o çocuk çok çekingen ya asosyal olduğundan şüphe ediyorum diyorum sen ne diyorsun 😆
- 1 yıl
Bak benim dediğim tarzda bir davet yaparsan ya kabul eder ya da inanın siparişleri yetiştirmek zorundayım yoksa bende sizle kahve içmek isterdim der... Aynı yaş grubusunuz sen güzel bir kadinsan bundan etkilenmiş ve sacmalamistir erkek bunu anlar yapma
Soran1 yılAslında tam geleceği saati bilsem tam o saate kendimize kahve yapmış olurdum üstüne gelmiş olurdu. Şimdi kahveyi nasıl beklesin vakti yok evet ama teklif et diyorsun hımmm ismini bile bilmiyorum biliyor musun isminizi de öğrenebilir miyim derim belki o arada onu 01 sıkıştırmak istiyorum aslında araya
- 1 yıl
Bak şimdi kafan çalışmaya başladı tam kahve söylemiştim otur gelir şimdi eşlik et bana bitti😁
Soran1 yılBir de şey diye düşündük acaba sevgilisi eşi vs mi var o yüzden mi böyle davrandı ama ben iş konuştum yani böyle iğreti bir şey yapmadım üstüne mi atladım sanki
- 1 yıl
Yahu nasıl bir kadinsin bilmiyorum etkilenmiş kalıbını basarimmmmmm
Soran1 yılKahveyi biz yapıyoruz ya 😂 eliminen
- 1 yıl
O zaman kalk hemen kahve yapıyorum otur banada eşlik etmiş olursun yalnız icmiyim de eliminen😁
Soran1 yılAhahahfhj inşallah etkilenmiş olsun ya nasıl bir kadınım kapalı bir kadınım aslında bu da bir bilgi olsun burada 🫣
- 1 yıl
Burcun ne senin kapalı kadın insan değil mi birinden etkilenmez mi
Soran1 yılBöyle bir şey desem var ya şok olur tüm ayarlarını bozmuş olurum adamın hiç alışık değildir çünkü 😆
- 1 yıl
Önemli olan o ayarı bozmak ve onun cesaret almasını sağlamak heyt ve Burak dokturuyorsun 😁
Soran1 yılKoç burcuyum atik lider sabırsız aceleci bu arada tabii ki kapalı insanlar da sever ama dışarıdan belki adım atılması daha zor olarak görülebilir
- 1 yıl
Bu toplum algısı koç iyi burçtur kalitedir. kiva olarak severim istediğini alır inatçıdır çünkü😁
Soran1 yılay çok sağ ol Burak gerçekten döktürüyorsun evet çok samimi konuşmalıyım haklısın ben sahalardan uzak kaldım bir de ben hiç adım atmadığım için zorlanıyorum bu da çok çekingen bir tip yani bunu açmak zor ama bu huyunu seviyorum zaten yani çünkü yılışık kardeşim tipleri sevmiyorum koç burcu için dediklerin için de teşekkür ederim genel olarak teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ederim akıllı kadinsin en fazla ne olabilir içinde kalacağına tavrını tarzini öğrenirsin bu arada sigortacının trafik sigortasında iyi teklif verebiliyor musun
Soran1 yılen uygun fiyatı yakalamaya çalışıyoruz çalıştığımız firmalar arasında tabi öyle dandik firmalara baz almıyoruz hasar anında çünkü iletişim kurmak zor oluyor hemen işe geçti kafam görüyor musun Ahaha
Soran1 yılçocuğu da böyle beynini yakmış olabilirim seri konuşarak
- 1 yıl
Bana lazım olursun mahsuru yoksa tanışalım otomotiv alanım iş bak bastıra bastıra soyluyorum
- 1 yıl
Alakası yok inan
Soran1 yılay bak bir detay daha aklıma geldi ben bir kere böyle modum düşüktü suratım asıktı böyle biraz durdu sonra ben kafamı kaldırıp baktım neyin var dercesine bakış attı ama işte sormadı yok ya bu çocuk çok çekingen
- 1 yıl
Konu çekingenlik değil aranızda diyalog yok sordu ve sen tersledin adamin ısı hic boyle düşündün mu
Soran1 yılHımm iş mi paslıcan
- 1 yıl
Benim işlerim oluyor tabi iyi fiyat teklifleri verirsen oda işin icinde
Soran1 yılEvet bir de şikayet edilme korkuları da olabilir bu arada iş konusunda da acil teklifi istersen acil veremiyoruz çünkü diğer firmalardan dışarıdan çalışıyoruz onlar da müsait oldukça bize fiyat geçiyor
Soran1 yılBir de ben çalışanım şimdi bu kişiyi nereden referans aldın diye sorulabilir ben de yalan söyleyemem öyle bir özelliğim yok😂
- 1 yıl
Bak bir akış açısı ile bakmanı sağladım süreç nekadar sürüyor teklif vermeleri
Soran1 yılBazen bir gün sonra da teklif verebiliyor biz kendi müşterilerimize 15 gün önce çalışmaya başladığımız için sıkıntı olmuyor da acil işlerde kendi bünyemizde üç firma var onlara bakabiliyorum
- 1 yıl
Bostancı sanayide Türkiye'nin en önemli sektöründe tek firmasının ismini verince bu büyük balığı nerden buldun derler😁
- 1 yıl
Normal klasik süreç hangi firmalar bünyenizde çalışan olduğunun farkındayım😁
Soran1 yılEvet derler ne diyeceğim kızlar soruyor oradan buldum 😆
Soran1 yılMapfre Hepiyi hdı var bizde
- 1 yıl
Yok arkadaşım numaramı vermiş sigorta teklifi istediler
- 1 yıl
Senin için problemde önemli değil ama benim portföyümde sigortacı fazlalığı işime geliyor
Soran1 yılHımmm iş yeri sahibi ablam o biraz deşer 😳🫣
Soran1 yıliş teklifi alıp da böyle sorgulayan da bir benimdir herhalde 😳
- 1 yıl
Çok basit sen bana iyi fiyat ver ben onu çözerim😁
- 1 yıl
Yaaa dimi 😁😁
Soran1 yılAnladım bu konuyu konuşalım sen de yeni açmışsın galiba burada hesabı
- 1 yıl
Evet konuşmamız için iletişim olması gerekli hani dimi nasıl sorucam 😁
Soran1 yılEvet ay bilemedim şu an takip mi edeyim
- 1 yıl
Bilmem sence ne yapmalisin😁😁😁
Soran1 yılBak yine bana kalıyor her şey 😕 Ahshdhh ve ilk adımı ben atacağım
- 1 yıl
Benim adım atma şansım var mı şu an sen atmak zorundasın ama 😁
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk adımı atarsan cepte olursun
Bekle sabret
127 Yorumla
Soran1 yılDoğum haritasına bakan bir hatuna söyledim. avlaması gereken erkek. ona alan açın dedi.
Cevap sahibi1 yılÖyle şeylere inanma
Soran1 yılAma sizin dediğinizi destekliyor
Cevap sahibi1 yılNasıl tanıstınız
Cevap sahibi1 yılBuluştunuz mu hiçç
Soran1 yılBize paket bırakıp gidiyor merhaba kolay gelsin bu kadar ben bi kere iş anlattım dinledi aklımda bulunsun dedi aslında samimiyet kurmak için konuşmuştum.. gözlerini de kaçırdı. bir de çıkarken kapıyı falan tam örtemedi eli ayağına dolaştı resmen kaçtı 😆
Cevap sahibi1 yılYaşlarınız nedir
Soran1 yıl30 lar
Cevap sahibi1 yılTam nedirr
Soran1 yılOnun yaşını bilmiyorum ben 36
Cevap sahibi1 yılEvli. Bekar mı adam
Soran1 yılYahu merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir konuşmada nasıl öğreneceğim yüzük yok ama
Cevap sahibi1 yılİşin zor o zaman araştırman lazım adamıı
Soran1 yılTelefonunu vermesi şart
Cevap sahibi1 yılSosyal medyadan araştır
Soran1 yılO raddeye gelemedim sıkıntı orada
Cevap sahibi1 yılAsamın adını falan bilmiyor musun
Soran1 yılYok bilmiyorum maalesef kendisi kurye paket bırakıp gidiyor iş yerimize
Cevap sahibi1 yılAnladım
Ögrenmek senin elinde
Soran1 yılOffff yani nasıl sorabilirim ki kimseye böyle sormadım 😳
Cevap sahibi1 yılÇalıştı ğı firmaya sor
Soran1 yılo daha sakat olur bence adı çıkar falan dalga geçerler adamla ya da işten çıkarırlar belki
Cevap sahibi1 yılSenin yanında kim var calısan olarak
Soran1 yılAblam var ablam bir şey demez o sıkıntı yapmaz da ben o kişinin ekmeğiyle oynamak istemem
Cevap sahibi1 yılBaşka yerden konuşsak olur mu
Soran1 yılBenim amacım gerçekten bu sorunla ilgili konuşmak başka bir şey değil
Cevap sahibi1 yılBenimde başka bi amacım yok zaten
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılKendine huveniyosan at adim. nolucakki
18 Yorumla
Soran1 yılKendime güveniyorum da karşı tarafın hisleri yoksa kafam buna çok takılıyor
- 1 yıl
Yoksa da sen dedikten sonra kesin olur :)
Soran1 yılTipi değilsem 🫣😳
- 1 yıl
Ozaman kendine guvenmiyon ;)
Soran1 yılŞöyle ben güzelim ok ama onun tipi olmayabilirim
- 1 yıl
Saçma
Soran1 yılHerkes aynı tarz kadınlardan hoşlanmıyor ki
- 1 yıl
Dogru dogru
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen ışık yak
124 Yorumla
Soran1 yılGündelik konulardan konuşsam bir ışık uyandırır mı
Soran1 yılAşık aşık mı bakayım 🥹😍
Soran1 yılValla paketi getiriyor bi iki saniye bakıyor gidiyor geçen iş konuştum gözlerini kaçırdı hep
Soran1 yılDirek İg tel sorasım var nasıl tutuyorum kendimi 🫣😳😂
Soran1 yılAdam evli mi bilmiyorum ama işte kaparlar diye de korkuyorum çok efendi çok düzgün
Soran1 yılBen de tek eşliliğe inanan bir insanım. sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde
Soran1 yılSence?
Soran1 yılYok şunu demek istedim öyle bir devirdeyiz ki şüpheli yani herkesin tek eşli olduğu görünürde tek estiler ama kafalarda ve yataklarda başka kişiler olabiliyor maalesef ve ben buna karşıyım
Soran1 yılDoğru söylüyosunuz ya inan samimi olduğum bir erkek arkadaşımdan bunu biliyorum anlattı bana sürekli yeni bir hedef belirliyorlarmış 🙄 kendisi evli
- 1 yıl
Bi hedef belirleme değil. Ne yani bugün bunu dürttüm yarın şunu. Oda normalleştiriyor durumu. Bir erkek eğer Bir kadını gerçekten seviyorsa, ve sevdiği kadında onu gerçekten mutlu edip doyuruyorsa her türlü, ahlâklı, vicdanlı, gerçekten iffet sahibi ise aldatmaz. Haaa sokakta bir karı görür onu seviyor değil ama aklından kurar, şunu bi yaptırsam... Buna engel olunulamaz. Ben kendimden örnek vereyim ben Bir kızı sevdiğimi yâda aşık olduğumu nasıl anlarım o kadına karşı hiç bir pislik düşünce düşünemem, zorlansam da olmaz. Test bu.
Soran1 yılPislik düşünce derken cinsellik boyutunda sanırım mı yoksa kötülük etmem gibi mi çünkü beni doyurursa diyorsak cinsellik beklentisi oluyor sevdiğin insandan gibi. Evlilik için konuşuyorsak ok. Ya o öyle değilmiş o icraata geçiyormuş. Tabii genelleme yapılamaz ama örnekleri de çok
- 1 yıl
Tabiki Cinsellik olarak diyorum, Evlilikte doyuyorsa diyorum. Bu çok önemli Bir konu. İşte kadınlar der, beni seviyordu neden aldattı, Belki kendince iyi kötü seviyordur, ama cinsellikten uyum olmayabilir. Eğer karını sevipte cinsellik problemse büyük sıkıntı. Kadın içinde geçerli. Bu önemli. Çok
Soran1 yılZaten onların da cinsellik hayatında sıkıntı var o yüzden yaptığını söylüyor çok haksız bulmuyorum ama tabii ki günah boyutu da var falan artık onu ilgilendirir ama bu tek bir örnek değil işte
Soran1 yılKarısını çok seviyor ama cinsel hayat sağlıksal problemler kaynaklı çok umduğu gibi gitmiyor eşiyle karısının sağlığı yani problemli bu durumda boşayamaz da iyi günde kötü günde olayı
1 yılReddederse korkusu hakim sende açılamazsın
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle o korku hakim 😳 o da hiç adım atacak gibi durmuyor aşırı efendi
Seviyor musun
15 Yorumla
Soran1 yılSevgi değil hoşlantı. beğeniyorum efendi buluyorum
Soran1 yılEvet ama çok üzülücem bir sinyal almam gerek ve o sinyal ne acaba totem yapsam şunu yaparsa ilgisi var gibi 🫣
Soran1 yılHiç bilmiyorum dediğim gibi konuşmamız sınırlı merhaba kolay gelsin gibi ben bi kere iş için konuştum aklımda bulunsun dedi o kadar 😳
- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılİlgi çek davetkar ol onu baştan çıkarıcı ol
01 Yorumla
Soran1 yılAmacım yatağa atmak değil ki ciddi düşünüyorum 😳
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne