Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir kadın için ilk adımı atmanın en uygun zamanı, karşı taraftan da açık ya da dolaylı ilgi sinyalleri geldiğinde olur. Mesela seninle fırsat buldukça sohbet etmeye çalışıyorsa söylediklerine dikkat ediyorsa yanında kendini rahat hissettiriyorsa seni önemseyen küçük jestler yapıyorsa işte bu işaretler olduğunda senin adım atman makbul olur. Çünkü o noktada senin girişimin fazla heves ya da tek taraflı gibi görünmez aksine aranızdaki bağı netleştiren doğal bir hareket olur. Eğer hiçbir sinyal yokken adım atarsan risk daha büyük olur ama ilgi olduğunu hissettiğinde senin açılman hem değerli hem de yerinde bir davranış olur.
19 Yorumla
Soran10 ayKeşke bunları anlayacak gözlemleyecek kadar konuşabiliyor olsak o zaman zaten dediğiniz gibi iş benim adım atmama kalır sadece
u 10 ayOnun içinde klasik bir söz olacak ama bir kahve içmeye davet edebilirsin sonuçta ne olacak ki
Soran10 ayBu da sanki takılmak istiyorum gibi düşündürürse diye korkuyorum ben çünkü ciddi bakıyorum
u 10 ayhayır düşündürmez tam tersi tebessüm ettirir
Soran10 ayEmin misiniz belki hiç ilgisini çekmiyorsam 🫣
u 10 ayyani sen bir hoşlantı gibi değil sadece normal arkadaş gibi kahve içmeye davet edeceksin o zaman anlarsın ilgisini çekip çekmediğini en azından kafandaki soru işareti kalkar
Soran10 aybu adımı atmakta çok zorlanıyorum yaptığım bir şey değil çünkü
u 10 aydiyeceğin şu hadi gel bi kahve içelim? bu kadar her şeyin bir ilki vardır
Soran10 ayDaha adını bile bilmiyorum kendisi kurye 🫣
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer içinde bir hoşlantı varsa ve hislerin karşılıklı olabileceği hissiyatını alıyorsan, bir adım atmak güzel bir tercih olabilir. Ama tabii ki ortam önemli! 😊 İşle ilgili bir bağınız varsa, sınırlarını iyi korumalısın. Çok fazla direkt olmadan, onunla daha fazla iletişim kurmaya çalışabilirsin. Böylece hem dostça bir ilişki kurmuş olursun hem de bir fırsat yaratabilirsin.
Belirsizlik insana ağır gelebiliyor, düşünceler sürekli aklını meşgul eder. Bunun yerine içinden geçenleri dolaylı yoldan hissettirmeyi deneyebilirsin. Küçük sinyallerle karşı tarafın da aynı duygulara sahip olup olmadığını anlamaya çalış. Sevgi her zaman cesaret ister, unutma! 🌸💖00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
10 ayBir kahve içmek çok zor olmaz sanırım bu teklifi kadının ya da srkegin yapmasinin bir farkı yok orada sinyali alirsin
160 Yorumla
Soran10 ayDirek bi kahve içelim mi demeliyim öyle mi
- 10 ay
Aranızda tanışma ufak nasilsinlar var mı?
Soran10 ayMerhaba kolay gelsin gibi bu kadar 🥺
- 10 ay
O zaman iş çıkış anında aynı anda olmayı ayarla iyi akşamlar derken kahve icecektim bana eşlik etmek istermisiniz tarzında bir teklif gayet masum ve makul olur
Soran10 ayŞöyle o geliyor paket getirip gidiyor 😳
- 10 ay
Tam anlatsan çözüm uretsem 😁 beyin jimnastiği olur banada😁
Soran10 ayTamam net bilgi aslında daha önce öyle bir soru sorduğum için aynı tür sormak istemedim çünkü çok cevap alamadım bu kişi aslında kurye artık kod bile sormuyor merhaba diyor kargonuz var diyor bırakıyor gidiyor bir kere kendi işimizle ilgili konuşup ister misiniz diye samimiyet kurmaya çalıştım aklımda bulunsun dedi eli ayağına dolaşarak kapıyı kapattı falan gözlerini de kaçırdı konuşurken bilmiyorum çekingen mi asosyal mi sosyal anksiyetesi mi var yaptığı iş fazla insanlarla diyalog kurmuyor onu düşündürdü bana çünkü benimle fazla konuşamadı yani ama ben hoşlanıyorum efendi buluyorum asosyal olması da işime gelir açıkçası😳😂
- 10 ay
Asosyal değil senin tepkine adamın eli ayağı dolaşmış😁 nasıl bir kadinsan bunu anlaman gerekli
Soran10 ayiş konuştum ondan dolaşmıştır para deyince korkuyor erkekler canını al parasını alma 😆
- 10 ay
Hiç sanmıyorum konun para iş olduğunu sende 😁 teklifini anlat ben soyluyim sana gercegi
Soran10 ayTrafik sigortası yapalım isterseniz sigortanız yoksa dedim onların aracı kendinin oluyor genelde onun da yenilemesi Nisan ayındaYmış ben de tamamlayıcı sağlık da yapıyoruz dedim aklında bulunsun dedi sonra karıştı işte adamın eli ayağı
- 10 ay
Yok bunlar zaten zorunlu yaptırdığı işler eli ayağı sana karışmış erkek ilgiyi anlar😁😁 yaş kac
Soran10 ay36 😳🫣 ve ben böyle çok diyalog halinde olmadığım birisine hiç açılmadım sadece çok yakın bir arkadaşım erkek arkadaşıma açılmıştım eskiden (gençken) onunla da sevgili olmuştuk ve çünkü zaten benim açılmama kalmıştı sanki olay
- 10 ay
Kadın olarak haklısın daha basit öneri sunuyim sana uzun zaman dir gelip gidiyorsun tanışıyoruz artık kahve ikram ediyim de orada zaten sohbet belli eder ufak çaplı hayatı ile ilgili tüyo alırsın 37 yaşındayım bu şekilde sende direk konuşmuş olmazsın 😁
Soran10 ayŞöyle bir şey soğuk bir şey ikram edebilirim çünkü ateş alır gibi gidiyor adam hızla her şeyi dağıtacak illaki 😂 seri bi tip. Ya da masada kurabiye vesaire ikram etmeyi düşünüyor hatta totem yaptım alırsa ilgileniyor diye nasılZ?
- 10 ay
Dakikalık işleri orada hakli. adam.. soğuk ikram edersen alır teşekkür ederim der gider. ama kahve yanında oturmasına sebep olur ve çözersin 😁 ah be hatun bunuda ben mi ogretiyim
Soran10 aySağ olun teşekkür ederim almayayım der o çocuk çok çekingen ya asosyal olduğundan şüphe ediyorum diyorum sen ne diyorsun 😆
- 10 ay
Bak benim dediğim tarzda bir davet yaparsan ya kabul eder ya da inanın siparişleri yetiştirmek zorundayım yoksa bende sizle kahve içmek isterdim der... Aynı yaş grubusunuz sen güzel bir kadinsan bundan etkilenmiş ve sacmalamistir erkek bunu anlar yapma
Soran10 ayAslında tam geleceği saati bilsem tam o saate kendimize kahve yapmış olurdum üstüne gelmiş olurdu. Şimdi kahveyi nasıl beklesin vakti yok evet ama teklif et diyorsun hımmm ismini bile bilmiyorum biliyor musun isminizi de öğrenebilir miyim derim belki o arada onu 01 sıkıştırmak istiyorum aslında araya
- 10 ay
Bak şimdi kafan çalışmaya başladı tam kahve söylemiştim otur gelir şimdi eşlik et bana bitti😁
Soran10 ayBir de şey diye düşündük acaba sevgilisi eşi vs mi var o yüzden mi böyle davrandı ama ben iş konuştum yani böyle iğreti bir şey yapmadım üstüne mi atladım sanki
- 10 ay
Yahu nasıl bir kadinsin bilmiyorum etkilenmiş kalıbını basarimmmmmm
Soran10 ayKahveyi biz yapıyoruz ya 😂 eliminen
- 10 ay
O zaman kalk hemen kahve yapıyorum otur banada eşlik etmiş olursun yalnız icmiyim de eliminen😁
Soran10 ayAhahahfhj inşallah etkilenmiş olsun ya nasıl bir kadınım kapalı bir kadınım aslında bu da bir bilgi olsun burada 🫣
- 10 ay
Burcun ne senin kapalı kadın insan değil mi birinden etkilenmez mi
Soran10 ayBöyle bir şey desem var ya şok olur tüm ayarlarını bozmuş olurum adamın hiç alışık değildir çünkü 😆
- 10 ay
Önemli olan o ayarı bozmak ve onun cesaret almasını sağlamak heyt ve Burak dokturuyorsun 😁
Soran10 ayKoç burcuyum atik lider sabırsız aceleci bu arada tabii ki kapalı insanlar da sever ama dışarıdan belki adım atılması daha zor olarak görülebilir
- 10 ay
Bu toplum algısı koç iyi burçtur kalitedir. kiva olarak severim istediğini alır inatçıdır çünkü😁
Soran10 ayay çok sağ ol Burak gerçekten döktürüyorsun evet çok samimi konuşmalıyım haklısın ben sahalardan uzak kaldım bir de ben hiç adım atmadığım için zorlanıyorum bu da çok çekingen bir tip yani bunu açmak zor ama bu huyunu seviyorum zaten yani çünkü yılışık kardeşim tipleri sevmiyorum koç burcu için dediklerin için de teşekkür ederim genel olarak teşekkür ederim
- 10 ay
Rica ederim akıllı kadinsin en fazla ne olabilir içinde kalacağına tavrını tarzini öğrenirsin bu arada sigortacının trafik sigortasında iyi teklif verebiliyor musun
Soran10 ayen uygun fiyatı yakalamaya çalışıyoruz çalıştığımız firmalar arasında tabi öyle dandik firmalara baz almıyoruz hasar anında çünkü iletişim kurmak zor oluyor hemen işe geçti kafam görüyor musun Ahaha
Soran10 ayçocuğu da böyle beynini yakmış olabilirim seri konuşarak
- 10 ay
Bana lazım olursun mahsuru yoksa tanışalım otomotiv alanım iş bak bastıra bastıra soyluyorum
- 10 ay
Alakası yok inan
Soran10 ayay bak bir detay daha aklıma geldi ben bir kere böyle modum düşüktü suratım asıktı böyle biraz durdu sonra ben kafamı kaldırıp baktım neyin var dercesine bakış attı ama işte sormadı yok ya bu çocuk çok çekingen
- 10 ay
Konu çekingenlik değil aranızda diyalog yok sordu ve sen tersledin adamin ısı hic boyle düşündün mu
Soran10 ayHımm iş mi paslıcan
- 10 ay
Benim işlerim oluyor tabi iyi fiyat teklifleri verirsen oda işin icinde
Soran10 ayEvet bir de şikayet edilme korkuları da olabilir bu arada iş konusunda da acil teklifi istersen acil veremiyoruz çünkü diğer firmalardan dışarıdan çalışıyoruz onlar da müsait oldukça bize fiyat geçiyor
Soran10 ayBir de ben çalışanım şimdi bu kişiyi nereden referans aldın diye sorulabilir ben de yalan söyleyemem öyle bir özelliğim yok😂
- 10 ay
Bak bir akış açısı ile bakmanı sağladım süreç nekadar sürüyor teklif vermeleri
Soran10 ayBazen bir gün sonra da teklif verebiliyor biz kendi müşterilerimize 15 gün önce çalışmaya başladığımız için sıkıntı olmuyor da acil işlerde kendi bünyemizde üç firma var onlara bakabiliyorum
- 10 ay
Bostancı sanayide Türkiye'nin en önemli sektöründe tek firmasının ismini verince bu büyük balığı nerden buldun derler😁
- 10 ay
Normal klasik süreç hangi firmalar bünyenizde çalışan olduğunun farkındayım😁
Soran10 ayEvet derler ne diyeceğim kızlar soruyor oradan buldum 😆
Soran10 ayMapfre Hepiyi hdı var bizde
- 10 ay
Yok arkadaşım numaramı vermiş sigorta teklifi istediler
- 10 ay
Senin için problemde önemli değil ama benim portföyümde sigortacı fazlalığı işime geliyor
Soran10 ayHımmm iş yeri sahibi ablam o biraz deşer 😳🫣
Soran10 ayiş teklifi alıp da böyle sorgulayan da bir benimdir herhalde 😳
- 10 ay
Çok basit sen bana iyi fiyat ver ben onu çözerim😁
- 10 ay
Yaaa dimi 😁😁
Soran10 ayAnladım bu konuyu konuşalım sen de yeni açmışsın galiba burada hesabı
- 10 ay
Evet konuşmamız için iletişim olması gerekli hani dimi nasıl sorucam 😁
Soran10 ayEvet ay bilemedim şu an takip mi edeyim
- 10 ay
Bilmem sence ne yapmalisin😁😁😁
Soran10 ayBak yine bana kalıyor her şey 😕 Ahshdhh ve ilk adımı ben atacağım
- 10 ay
Benim adım atma şansım var mı şu an sen atmak zorundasın ama 😁
Gizli Üye(30-35)10 ayİlk adımı atarsan cepte olursun
Bekle sabret
127 Yorumla
Soran10 ayDoğum haritasına bakan bir hatuna söyledim. avlaması gereken erkek. ona alan açın dedi.
Cevap sahibi10 ayÖyle şeylere inanma
Soran10 ayAma sizin dediğinizi destekliyor
Cevap sahibi10 ayNasıl tanıstınız
Cevap sahibi10 ayBuluştunuz mu hiçç
Soran10 ayBize paket bırakıp gidiyor merhaba kolay gelsin bu kadar ben bi kere iş anlattım dinledi aklımda bulunsun dedi aslında samimiyet kurmak için konuşmuştum.. gözlerini de kaçırdı. bir de çıkarken kapıyı falan tam örtemedi eli ayağına dolaştı resmen kaçtı 😆
Cevap sahibi10 ayYaşlarınız nedir
Soran10 ay30 lar
Cevap sahibi10 ayTam nedirr
Soran10 ayOnun yaşını bilmiyorum ben 36
Cevap sahibi10 ayEvli. Bekar mı adam
Soran10 ayYahu merhaba kolay gelsinden öteye gitmeyen bir konuşmada nasıl öğreneceğim yüzük yok ama
Cevap sahibi10 ayİşin zor o zaman araştırman lazım adamıı
Soran10 ayTelefonunu vermesi şart
Cevap sahibi10 aySosyal medyadan araştır
Soran10 ayO raddeye gelemedim sıkıntı orada
Cevap sahibi10 ayAsamın adını falan bilmiyor musun
Soran10 ayYok bilmiyorum maalesef kendisi kurye paket bırakıp gidiyor iş yerimize
Cevap sahibi10 ayAnladım
Ögrenmek senin elinde
Soran10 ayOffff yani nasıl sorabilirim ki kimseye böyle sormadım 😳
Cevap sahibi10 ayÇalıştı ğı firmaya sor
Soran10 ayo daha sakat olur bence adı çıkar falan dalga geçerler adamla ya da işten çıkarırlar belki
Cevap sahibi10 aySenin yanında kim var calısan olarak
Soran10 ayAblam var ablam bir şey demez o sıkıntı yapmaz da ben o kişinin ekmeğiyle oynamak istemem
Cevap sahibi10 ayBaşka yerden konuşsak olur mu
Soran10 ayBenim amacım gerçekten bu sorunla ilgili konuşmak başka bir şey değil
Cevap sahibi10 ayBenimde başka bi amacım yok zaten
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
10 ayKendine huveniyosan at adim. nolucakki
18 Yorumla
Soran10 ayKendime güveniyorum da karşı tarafın hisleri yoksa kafam buna çok takılıyor
- 10 ay
Yoksa da sen dedikten sonra kesin olur :)
Soran10 ayTipi değilsem 🫣😳
- 10 ay
Ozaman kendine guvenmiyon ;)
Soran10 ayŞöyle ben güzelim ok ama onun tipi olmayabilirim
- 10 ay
Saçma
Soran10 ayHerkes aynı tarz kadınlardan hoşlanmıyor ki
- 10 ay
Dogru dogru
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen ışık yak
124 Yorumla
Soran10 ayGündelik konulardan konuşsam bir ışık uyandırır mı
Soran10 ayAşık aşık mı bakayım 🥹😍
Soran10 ayValla paketi getiriyor bi iki saniye bakıyor gidiyor geçen iş konuştum gözlerini kaçırdı hep
Soran10 ayDirek İg tel sorasım var nasıl tutuyorum kendimi 🫣😳😂
Soran10 ayAdam evli mi bilmiyorum ama işte kaparlar diye de korkuyorum çok efendi çok düzgün
Soran10 ayBen de tek eşliliğe inanan bir insanım. sevdim mi tam severim sildim mi bir kalemde
Soran10 aySence?
Soran10 ayYok şunu demek istedim öyle bir devirdeyiz ki şüpheli yani herkesin tek eşli olduğu görünürde tek estiler ama kafalarda ve yataklarda başka kişiler olabiliyor maalesef ve ben buna karşıyım
Soran10 ayDoğru söylüyosunuz ya inan samimi olduğum bir erkek arkadaşımdan bunu biliyorum anlattı bana sürekli yeni bir hedef belirliyorlarmış 🙄 kendisi evli
- 10 ay
Bi hedef belirleme değil. Ne yani bugün bunu dürttüm yarın şunu. Oda normalleştiriyor durumu. Bir erkek eğer Bir kadını gerçekten seviyorsa, ve sevdiği kadında onu gerçekten mutlu edip doyuruyorsa her türlü, ahlâklı, vicdanlı, gerçekten iffet sahibi ise aldatmaz. Haaa sokakta bir karı görür onu seviyor değil ama aklından kurar, şunu bi yaptırsam... Buna engel olunulamaz. Ben kendimden örnek vereyim ben Bir kızı sevdiğimi yâda aşık olduğumu nasıl anlarım o kadına karşı hiç bir pislik düşünce düşünemem, zorlansam da olmaz. Test bu.
Soran10 ayPislik düşünce derken cinsellik boyutunda sanırım mı yoksa kötülük etmem gibi mi çünkü beni doyurursa diyorsak cinsellik beklentisi oluyor sevdiğin insandan gibi. Evlilik için konuşuyorsak ok. Ya o öyle değilmiş o icraata geçiyormuş. Tabii genelleme yapılamaz ama örnekleri de çok
- 10 ay
Tabiki Cinsellik olarak diyorum, Evlilikte doyuyorsa diyorum. Bu çok önemli Bir konu. İşte kadınlar der, beni seviyordu neden aldattı, Belki kendince iyi kötü seviyordur, ama cinsellikten uyum olmayabilir. Eğer karını sevipte cinsellik problemse büyük sıkıntı. Kadın içinde geçerli. Bu önemli. Çok
Soran10 ayZaten onların da cinsellik hayatında sıkıntı var o yüzden yaptığını söylüyor çok haksız bulmuyorum ama tabii ki günah boyutu da var falan artık onu ilgilendirir ama bu tek bir örnek değil işte
Soran10 ayKarısını çok seviyor ama cinsel hayat sağlıksal problemler kaynaklı çok umduğu gibi gitmiyor eşiyle karısının sağlığı yani problemli bu durumda boşayamaz da iyi günde kötü günde olayı
10 ayReddederse korkusu hakim sende açılamazsın
11 Yorumla
Soran10 ayKesinlikle o korku hakim 😳 o da hiç adım atacak gibi durmuyor aşırı efendi
Seviyor musun
15 Yorumla
Soran10 aySevgi değil hoşlantı. beğeniyorum efendi buluyorum
Soran10 ayEvet ama çok üzülücem bir sinyal almam gerek ve o sinyal ne acaba totem yapsam şunu yaparsa ilgisi var gibi 🫣
Soran10 ayHiç bilmiyorum dediğim gibi konuşmamız sınırlı merhaba kolay gelsin gibi ben bi kere iş için konuştum aklımda bulunsun dedi o kadar 😳
- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
10 ayİlgi çek davetkar ol onu baştan çıkarıcı ol
01 Yorumla
Soran10 ayAmacım yatağa atmak değil ki ciddi düşünüyorum 😳
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım