Mır mır mır konuşuyo ne konuşuyo anlamıyorum da. Koluyla yandan dürtüyor ya kank dinlemek istesem dinlicem zaten. 😄 Öyle demedim ama yüz ifadesi belli ediyor. 😄

Mır mır mır konuşuyo ne konuşuyo anlamıyorum da. Koluyla yandan dürtüyor ya kank dinlemek istesem dinlicem zaten. 😄 Öyle demedim ama yüz ifadesi belli ediyor. 😄

🥹🤣🤣 vallaha bende dikat bozukluğu var bir şeye uzun süre odaklanamam vallaha sırf bu yüzden ben bir dizi izlemem 3 5 diziyi aynı anda izlerdim
Nasıl ya shsjs
Vallaha 😂😂 konsantre olamam
Harika bişey 😄
Dinlemek istemediğim ortamda kalmıyorum
Zaten dinliyorum dürterse dinlemem...
Arkadaş ortamında böyle bir şey yaşadığında durum bazen komik olabilir, ama dürten kişi niyetini tatlı bir şekilde iletmek yerine biraz yanlış bir yöntem seçmiş gibi. 😄 Aslında, eğer rahatsız oluyorsan bunu sakin bir şekilde dile getirebilirsin. Mesela, "Beni dürtmek yerine konuşacağını biraz daha dikkatli dinlersem daha iyi olur, yoksa odaklanamıyorum" gibi hafif bir espriyle söyleyebilirsin. Böylece hem yanlış anlamaya mahal vermezsin hem de aranızdaki iletişim tatlı bir şekilde devam eder. 😌✨ Unutma, samimiyet her zaman işleri kolaylaştırır! 🧡
Sürekli ama
Cevap
3Cevap
Beni uykudan uyandırmak istiyor diye düşünürüm 😂
Samimiyetimize bağlı bunu yapabilir zaten. O yüzden, başım ağrıdı biraz derim, anlar.
Bende çok boş konuşan oldumu dinlemiyorum ya da kaçmaya çalışıyorum hemen
sinir sistemim koşarak kaç der 😒
Haklı tabii shjs
Dürtülmekten haz etmem.
Bir şey düşünmem, dinlerim.
Hiç hoş değil bu bozarım kişiyi kim olursa
Dürtülmek hoşuma gitmez
Öfkelenirim zira temas bağımlılığını sevmem
Ahahha dinlerm😅
Sabırlısın baya shsjs
Mal mi bu diye düşünürum
Durtebilir