Hoşlandınız ilk buluşmanız.. Yalnız öyle çok konuşuyor ki kendinizi anlatmaya fırsat vermiyor.. Soğur musunuz?

Hoşlandınız ilk buluşmanız.. Yalnız öyle çok konuşuyor ki kendinizi anlatmaya fırsat vermiyor.. Soğur musunuz?

İlk buluşmada çok konuşursa sabırla dinlerim. Sonuçta onu daha yakından tanıma fırsatı buluyorum. Heyecanlanıp fazla konuşması, bana kendini rahat hissettiğini gösterir ve bu hoşuma gider. Tabii ki konuşma tamamen tek taraflı değil, benim de söz hakkım olsun isterim daha keyifli olur. Ama genel olarak, onu anlamaya çalışırım ve sıkılmadan dinlerim.
Soğurum ben. Çok konuşma diye bir şey yok arkadaşlar bunu neden yapıyorsunuz. Diyalog diye bir şey var. İlkokulda öğretmiyorlar mı size? Diyalog kurmak diye bir şey var. İlla çok konuşacaksanız kürsüye falan çıkıp öyle biiiiir sürü insanı karşınıza alıp konuşun uzun uzun. Nefret ediyoeum çok konuşan insanlardan gına geldi artık. O yüzden sabırla dinlemem. Saniyesinde soğurum da.
Cevap
12Cevap
evet ben sabırla dinlerim tabi ki de sevdiğim kadını
Eğer hoşlandığım biriyse ve ilk buluşmada çok konuşuyorsa sabırla dinlerim. Sonuçta heyecanlanmış olabilir ya da kendini ifade etme isteği duyuyordur. Ama sürekli kendinden bahsedip karşısındakine söz hakkı vermezse, o zaman biraz can sıkıcı olabilir. İletişim karşılıklı olmalı, yoksa bir süre sonra ilgimi kaybederim.
Kendini ifade etmesi ve tanıtması için sabırla dinlerim. Çünku bazı insanlar heyecan anında daha çok konuşma ihtiyacı duyabilir. Ama ısrarla bana söz hakkı tanımazsa bu canımı sıkabilir. Ve kibarca söz hakkı isterim.
Açıkçası hiç kimseye o kadar tahammül edecek kadar değer vermemeyi tercih ederim çünkü daha sonra ben değersiz olurum diye düşünürüm dolayısıyla kusura bakma benim bir işim çıktı derim masadan kalkar giderim bu kadar net
Hayır soğumam aksine hoşuma gider bi noktada durur zaten ben anlatırım kendimi 😌
Valla helal sana takdir ettim seni 👏👏
Sevmem çok konuşan insanı ya ölçülü ve aynı anda kurulmalı iletişim ben kendimi duymazsam bir sorun var demektir
Sevmem çok konuşan insanı vır vır vır herşeyin bı yeri var
Seen 3 milyarr ahshsh mümkünse görüşmeyelim derim.
Sogurum net ilişki onun ilişkisi olur benim değil başı nasilaa sonu oyle
Soğurum. Çok konuşup karşısındaki insana saygı duymayan insanları sevmem.
Bana söz hakkı versin tabi koca karı gibi motoru durmuyorsa kaçarım 😂😂
Erkegim Cok konusmasina karsiyim aman uzak durun gorumcelik yapar
Begendiysem ilk buluşmada dinlerim ama sonraki buluşmalardada yaparsa uzaklaşırım
Dinlemeyen insan hiçbir hiçbir ilişkide tahammül edilmez. İnsan hem dinlemeli hem de konuşmalı. İletişim başka türlü olmaz.
Sabırla dinlerim ama bir daha da görüşmem
Dinlemem bi şekilde uzarım o ortamdan
Çok konuşan boş konuşur soğuyabilirim😬
Dinlerim bida dinlemem
Gevezeye de vurulmam ki
Evet dinlerim ben iyi bir dinleyiciyim
Dinlerim tabii ki
çok konuşmak zorunda mıyız?
Anlattığı kadar dinlemeyene Vur tepigi gitsin yaw
Benden fazla konuşan insanı sevmem
Ben cok konuskan degilim daha iyi olur
İlgi alanımın dışında ise zaten sıkılıyorum.
Kalk git burdan. Kalk 😒
Bi sus be adam derim vir vir vir konuşma derim
Masadan kalkar giderim 💅🏻
Dinlemeyi severim
Dinleyemem hiçbir şeye sabrım yok
dinlerim
Eveeet hemde aşırı. Huylandırıcı
Dinlerim
Uzaklaş evladım hayır gelmez
Dinlerim tabi kii
Dinlerim neden dinlemeyeyim
Dinlerim sanırım