Ağrılı biri ile evlensem ailesi ve ailelerimiz arasında çok mu kültür farkı olur ve sorun çıkarır mı?

Ağrılı biri ile konuşuyorum biraz ciddi olmaya başladık gibi çocuktan hiç sıkıntı yok iyi zaten. Ama işler ciddiye binince araya aileler de giricek yani ondan korkuyorum. Ben aslen eskişehirliyiyim ailem göçmen seküler bir aile çok doğudan biri ile evlilikte yok ailede. Konuştuğum çocukta burada doğup okuyup büyümüş birisi ama ailesi Kürtler biraz daha muhafazakar diye tahmin ediyorum daha tanısmasak da ama tanıstırmak istiyor ailesiyle beni. Sorun ırk değil çünkü kendisi terörist sempatizanı değil benim için onda sıkıntı yok saygı da var ama kültür farkından dolayı kendisi bir şey demese de ailesi ile sorun yaşarım bozulur diye korkuyorum. Çünkü bazen özel günlerde ne bileyim içerim içki yazın çok üst dekolte sadece askılı giyinsem de mini etek falan giyiyorum bunlar örnek sadece seküler yasantım var biraz. Olmaz mı ya bizden

Ağrılı biri ile evlensem ailesi ve ailelerimiz arasında çok mu kültür farkı olur ve sorun çıkarır mı?