Ailesel farklar evliliğe engel mi?

Biraz uzun anlatıcam ciddiye almanızı rica ediyorum çünkü hayatıma buna göre yön vericem. 6 yıldır tanıdığım defalarca tartıştığım tekrar sevgili olduğum birisi var 20 yaşındayız lise de tanıştık. Son 1 senedir aramızda hep bi geleceğe yönelik planlar evlilik konuşmalar özel şeyleri paylaşma durumları var. Ama kafamı karıştıran çok şey var örneğin aile farklılıkları. Onlar zenginler ailesi bildiğim kadarıyla lise ye kadar okumuş kültürlü insanlar benimkiler ise ilk okul 5 mezunu evlenince köyden şehir hayatına geçen orta gelirli 5 kız çocuklu. Onlar her yaz her bayram tatillerdeler biz hep evdeyiz babam hiç bişey yapmıyor çünkü kalabalığız ve babam cahil böyle tatil işleri ona çok lüks geliyo. Ben evde otururken sevgilim ailesiyle gezerken aklıma hep kendi dengine uygun birisiyle evlenir düşüncesi geliyo ve daha da karmaşık şeyler. Örneğin 21 yaşında bi ablası var inanılmaz güzel havalı bi kız onun yanında benim ablam ve ben bi hiçim. Benimle gün geldiğinde tanışsalar sevgilime kendine bunu mu yakıştırdın dicek tipte bir insan dış görünüş olarak. Bence değinmek istediğim noktaları anladınız çok saçma düşünüyosun demeyin rica ediyorum. Aramızda sosyal statü farklılığı var sizce ilişkimiz devam ederse ilerde aile farklılıkları başımıza dert olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada daha iyi anlayın diye maddi durumundan bahsedicem. Babam esnaf tek o çalışıyo evimiz lüks evimiz var ne istersek alabiliyoruz babam bildiği konularda gayet öncü ve kültürlü annem ev hanımı çocuk büyütüyo 3 küçük kardeşim ben ve ablam varız.
Ailesel farklar evliliğe engel mi?