Herseyinizi anlattiginiz arkadaşınızın size hiç bir şey anlatmamasi ve sizin herşeyi sonradan öğrenmeniz?

İş yerinde çok yakın bir arkadaşım var sabah akşam beraberiz ailemden daha çok onu goruyorum hatta herkesten çok onu goruyorum ben yediğim içtiğim sictigim herşeyi anlatıyorum exlerim nextlerim herşeyi yani çünkü ona göre daha çalkantılı bir aşk hayatım var o geçen ay biriyle konuşmuş buluşmuş bugün random bir şekilde o kişiyle karşılaştık zorla yolumu degistirtti dedimki ne oluyor sonra anlaticam dedi zorla ağzından aldım lafı işte biz onunla konuştuk buluştuk falan ne zaman dedim geçen ay diyor dedimki niye söylemedin ciddi değildi olmayacağını da biliyordum falan eğer olsaydı söyleyecektim dedimki sudenin haberi vardır ama eminimki konuştuğunu bile söylemedin beni o kadar yakın görmüyorsu ki demekki söylemeye değer görmedin dedim knk öyle değil yaaa diyor o kadar alındım ki anlatamam şok oldum yani

Güncellemeler
9 ay
Geldi benden özür diyor yok işte sudeye de söylemedim o bizim mesajlarimizi gördü söylemek zorunda kaldım dedimki madem o öğrendi bana da gelip söyleseydin ama soylememeyi tercih ettin dedim özür dilemene gerek yok bilinçli yapılan bir şey dedim
Herseyinizi anlattiginiz arkadaşınızın size hiç bir şey anlatmamasi ve sizin herşeyi sonradan öğrenmeniz?