Erkekler neden düşünemiyor? onların beyinleriyle kızların beyinleri aynı değil mi?

Neden onlara sürekli herşeyi detaylıca söylememiz gerekiyor bir kere söylememizden neden anlamıyorlar? Beyinlerinde bi problem mi var? Cok ciddi anlamda soruyorum neden böyleler? Hoşlandığımı yüz kere belli etmeme rağmen hiç anlamamış yani öyle söyledi ama okadar gösterdiğim halde çocuk bile anlardı ya. Neler neler yaptım anlasın diye bi Allah biliyor bide ben. Ve neden bunlar kızlara acı çektirmeyi seviyorlar? Ben mesela biri benden hoşlandığında ama ben ondan hoşlanmadığımda ona güzel bir dille söylerim ve geri çekilirim ne numarasını tutarım nede onun olduğu yere giderim umutlanmasın diye. Ama benim hoşlandığım kişi bana öyle umutlar verdiki buluşacağımızı söyledi kaç kere ama buluşmadık birkere bile ve ona dedim ki sen neden numaramı silmiyorsun cünkü benimle konuşmuyorsun bile artık hiç. (hafalardır) Oda dediki biz senle tartışmadık ki neden numaranı siliyim. Ya söylediği sizce normal mi ya da ben mi çok yanlış düşünüyorum? Ben benden hoşlanan kişiyi beğenmiyorsam numarasını da silerim telefonumda ne işi var daha haksızmıyım? Ama gelmiş diyor ki tartışmadıkki niye siliyim. Ya onun resmini gördükce ben hem umutlanıyorum hem acı çekiyorum yazmıyor diye böyle bir şey yok yani anlamıyor işte. Illa herşeyi dile getirmem lazım. Anlıyormusunuz arkadaşlar haksızmıyım sizce lütfen söyleyin yaa

Erkekler neden düşünemiyor? onların beyinleriyle kızların beyinleri aynı değil mi?