Ben mi haklıyım eşim mi hainlik nankörlük yapıyor?

Biz evlenirken kimseden destek görmedik maddi sıkıntılar çektik ve hep sıkıntıları aşıp rahata kavuşmamız için ben mezuniyetimin sağladığı hakları her alanda kullanmaya çalıştım , mesleğim mali müşavirlik ve aynı zamanda uzlaştırmacı olarak adliyelerden de dosya alıyorum , yapabileceğim her işi ayırt etmeden alıyorum , ilk başta müşteri sayımız az olduğu için maddi sıkıntı çok çektik ve hep bu maddi sıkıntıları aşıp maddi olarak rahata ulaşmaya çalıştık. Biz hep "birlikte çalışıp üstesinden gelicez ikimizin de mesleği nasılsa aynı, o yüzden eleman almaya da gerek yok hem masraf da olmaz öyle de bir avantajımız var" diyorken daha ilk günden bugüne ne kadar iş alırsak alalım hep tek başıma yürütmek zorunda kalıyorum, aldığım işlerde eşimden yardım göremiyorum ve hep tek başıma yapmak zorunda kalıyorum, tek başıma yetişmeye çalıştıkça da insanların memnuniyeti azalıyor , iş kaybetme noktasına gelip her seferinde kıyısından dönüyorum ve uykumdan feragat edecek şekilde çalışıyorum , eşim ise annesini hayatının merkezine koymuş sadece ona hizmet etmekle meşgul olduğu için yardım etmesi için uyardıysam da hiç tavrı değişmedi. Sizce ben mi haklıyım ya da eşim mi ekmeğine nankörlük ediyor?

Ben mi haklıyım eşim mi hainlik nankörlük yapıyor?