Ben mi haklıyım eşim mi?

Merhaba uzun olsa da lutfen okuyup yorum yapin. Esimin uzak akrabasi var erkek 2 yil once tanidim onu ben. Esimle calisiyordu. 2021 yilinda esim karakolluk oldu, ben de ne yapacagimi şaşırdım bu akrabasina yazdim geceydi. Mecbur kalip yazdim neyse sonra esimi cikardik karakoldan falan. Bu akrabasiyla bazen yazismaya basladik oda esim uzerinden. Ancak bu akraba hep disaridayken yazardi eve gidince "eve gidiyorum" deyip sonlandirirdi yazismayi cunki evli. Hatta bazen bana da kocan bilmesin yazismamizi falan derdi. Kuşkulandım ama yine takılmadım. Eşim bilince onun maksadı ne eşinden ve benden gizliyor yazışmayı dedi. Sonra 2022de esim hapis cezasi aldi ve bu akraba da bunu borca falan sokmustu disarida. Esimi islerine alet etmis borclar esime kalmis. Kocam hapisten cikti ve ben o akrabayla konusma dedim. Senin karina goz koymus bes belli dedim. Soz verdi ama dun yazismalarini gordum. Kocam samimiyetle şakalaşmış falan. Sinirlendim hem arkamdan is cevirip konusuyor diye hemde esine goz koyan biriyle nasil samimi olur diye. Gece konustum esimle diyorki "belki biz şişiriyoruz". O kadar şok oldumki benle birlikte gördü onun yaptıklarını ama şimdi bu nasıl geri dönüş? Gücüme gitti çok kötü kavga ettik. Özür dilemesi gereken yerde bide haklı tavırlar. Benim namusuma sahip çıması gerekmezmiydi?

Ben mi haklıyım eşim mi?