Ailemle yaşadığım bu durumda ne yapmalıyım?

Kızlar direk olayla başlıyorum ben arkadaşınla dışarı çıkıcaktım ve altıma krem bir pantolon üstünede siyah askılı bir üst onun üstünede delikli kazaklardan giydim makyaj olarakda bir rimel ve sadece glos sürdüm tam çıkıcağım zaman annem bu üstündekilerle çıkamayacağımı söyledi yani izin vermedi bende normalde giydiğimi şimdi niye laf ettiğini sordum onda gizli giymiş olabilicegimi onun izin vermiş olmicagini söyledi bende önceden giydiğim fotoğraflardan gösterdim ve artık giyemicegimi söyledi bende gerçekten çok sinirlendim bunun benim kararım olduğunu kendisinin isterse giymice gibi ama benim giymek istedigimi söyledim kavga gürültü olay evden cıkamazsınla sonuçlandı daha sonra babam geldi ben odamda ağlıyordum adam geldi nolduny sordu bende bişi olmadı dedim annem ispiklemis tabiki oda geldi ney bu yüzünün hali sen bu boyalarla kime susleniyosun, kimle gidiyosun zaten şu hayatta sadece bir arkadasimla dışarı çıkmama izin veriyorlar çıktıgımız yerde yaşadığımız yerin meydanı evden 10dk mesafe neyse bunu gibi sorular sordu artık siz türetin sonra tırnaklarımı uzun kullanıyorum ben oje falan sürüyorum neden 30 yadindaki or***ula ozeniyomusum anlamiyomus artık annemin istedigi şekilde yapmassam bütün ojelerimi makyaj malzemelerimi atarmis alamazmisim baskalarininkileride kullanamazmisim bütün kıyafetlerimi yırtarmis dolabimi onlarin dediği şekilde yeniden alirlarmis ve zaten onların izin verdiği max şekilde giyiniyorum kızlar şöyle ozetligim şort, etek, elbise gibi şeyler zaten yok koskoca dolapta sadece birtane şortolonum var onuda sadece tatilde denize giderken giyiyorum askılı yok yani dolabım pantolonlar bol eşofmanler ve buluzlarla dolu bunların hiç biri cropda değil zaten gerçek öyle abartılı bir makyajda yapmam zaten o günden beri hiç biriyle konusmamya calisiyorum belki gelirde güzelce konuşurlar diye yok tabiki onlarda tribe devam özellikle annemle aram dahada Boka sardı napmalıyim bana bir tavsiye yoksa depresiflikten kafayı yicem
Ailemle yaşadığım bu durumda ne yapmalıyım?