Ailenizle hayata bakış açınız benzer mi? Onlarla aynı dili mi konuşuyorsunuz?
Harika uyuşuyoruz, keyfim meyfim on numero 😃 ama nesil farkı çatır çatır kendini belli ediyor. 🫶🏻☕

Ailenizle hayata bakış açınız benzer mi? Onlarla aynı dili mi konuşuyorsunuz?
Harika uyuşuyoruz, keyfim meyfim on numero 😃 ama nesil farkı çatır çatır kendini belli ediyor. 🫶🏻☕

Merhaba,
Çok farklı genel olarak uyuşmuyoruz. Çünkü ben birilerine uymam. Birileri onu yapıyor diye yapmam. Çoğunluk yapıyor diye yapmam. 😅
Toplumunun canı cehenneme! 😅
Adetlerin gelenek göreneklerin! 😅
Hemen hemen her şeyin canı cehenneme! 😅
Kimsenin doğrusu beni bağlamaz! 😅
Kur'an'a bile ters düşen düşüncelerim oluyor!
Ailemle ben çok farklıyız. Ben çocukken her zaman kendimle baş başa bırakılırdım, aile ilgisi üzerimde çok azdı. Bu bakımdan sürekli günce tutar, hayata başka şekilde bakardım. Sonra büyüyünce ben ailemden soyutlanmış şekilde büyüdüğüm için bir çok bakımdan farklılıklar oluştu aramızda. Ailem giyimi ahlakla bağdaştırıyordu. Ben ise ahlaka daha kapsamlı bakıyordum giyimin bunun belirleyicisi olmadığını davranışın ölçüt olduğunu düşünmüyordum. Ailem biraz eleştirel bir aile ben ise hoşgörülü biriyim. Öte yandan ailem mahalle ne der bakış açısına sahip ben ise mahalle dediğin iki gün konuşur, sen yaşarsın mantığı güdüyorum. Bu yönden uzlaşım sağlayamıyorum pek. Ancak onları da öyle kabul ediyorum. Son 🔚 olarak bir konuya değinmek istiyorum ;
Kendinizi , kendinizle vakit geçirmeyi yalnızlık saymayacağınız şekilde yetiştirin. Çok okumak 📖, yazmak ✏dünyaya bakışınızı genişletir.
🌠🌷🧚♀️
Davranışın ölçüt olduğunu düşünüyorum *
Evet çok doğru 🥂❤🤏
❤🌷☕☕🍰🍰
Ailemle kafa yapılarımız uyuşuyor. İleri görüşlü aydın insanlar. Aileme karşı her zaman rahat oldum, onlarda iyi bir anne-baba oldular. Tabii aramızda büyük bir kuşak farkı var. Tam anlamıyla bir uyum sağlamak mümkün değil fakat anne-babadan öte bazen iki arkadaş gibiler. İyiki varlar.
Aileyle kafa yapısının uyuşması bazen bir lütuf gibi, bazen ise bir meydan okuma. 😊 Nesil farkının çatırdayarak kendini belli ettiği anlar kesinlikle oluyor. Ama sevgi ve empati dili her zaman bir köprü kuruyor. ❤️
Sen kendi yolunu çizerken onların farklı bakış açıları da bir rehber olabilir aslında. Tartışmalar yaşanabilir, ama bunlar farklı dünyaların birleşimiyle daha güçlü bağlara dönüşebilir. 🌈 Hayat bazen aynı dili konuşmaktan çok, birbirine yoldaş olmakla alakalı. 🫶
Cevap
9Cevap
Ailem yok.. tek başımayım
Benim genel olarak yaşadığım şehirle bile kafam uyuşmuyor.
Farklı ütopyaların insanlarıyız :D
Fikir ayrılıkları yaşıyorum.
Hepimiz ailecek çok aynıyız eğlenmeyi seven ve bilen insanlarız. Çok neseliyiz ama aynı yerde duramıyoruz 😂😂
Benim ailem dünyalık imtihan tam olarak ama iyi yönleri de var tabi mesela asla yalnız bırakmazlar sahip çıkarlar
Sınana sınana bitmiyor bu mübarek sjsks
Bence kimsenin tam olarak uyuşmuyordur. Sonuçta nesil farkı var
Onlar uzayda yaşıyor, ara sıra UFO'yla ziyaretime geliyorlar 😂
Babamla uyuşuyoruz fakat annemle çok zıtım. Anlaşamıyorum. Keçi gibi inadı var bu beni boğuyor.
Bazen uyuşsa da farklı dünyaların insanlarıyız 😃
Bazen kafamız uyuşmuyor, sinir oluyorum bu duruma
Bazen uyuşuyor bazen uyuşmuyor kdkdks
Ailemle iyi anlaşıyorum sorun yok he arada tartışırız o başka
Evet kanka gibiyiz ndnd
Farklı kafa yapılarında olan aile aile olamaz ki
Farklı dünyanın insanlarıyız.
Nooooo hiç ailem olmadı diyebiliriz...
Uymuyor maalesef
Çok farklıyiz ben daha deli doluyum
Aynı beni tanımlar gibi yazmışsınız...
Pek uyustugu söyleyemem