Merhaba arkadaşlar size bir soru soracağım?

Ben yaklaşık bir buçuk iki senedir evliyim ve görümcelerimle aram hiç iyi değil çünkü kıskanıyorlar abilere eskisi gibi onlara ilgi gösteremediği için benim çalışmayıp evde durduğum için aşırı kıskanıyorlar ve laf sokuyorlar. Ben de soğudum yani eskisi gibi değilim ve görümcelerim nerede kayınvalidem de çok samimi değilim görüşmek de pek istemiyorum. Eşim bu konuyu uzatmayın dedi barışın dedi ben de dedim onlar bana saygısızlık yaptılar dedim uzatan ben değilim onlar dedim bir ortama girince yüzüme bile bakmıyorlar. Eşim de diyor ben iki tarafı da kırmak istemiyorum diyor ben de sinirlendim sen onların tarafını tutuyorsun dedim çünkü bana saygısızlık yaptılar eşim ağzını bile açmadı ben de o yüzden onlarla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Eşim de diyor o zaman ben arada kalıyorum diyor beni misafirliğe çağırıyorlar diyor senin yüzünden gidemiyorum diyor. Yani barışsak bile ben onları gerçekten hiç sevmiyorum ya çok yapmacık geliyor tavırları bana görüşmek de istemiyorum ben mesafe olsun istiyorum aramızda ne yapacağımı bilmiyorum. Ama gerçekten görümcelerim aşırı kıskanç. Abim bizi ilgilenmiyor falan filan diyorlar para vermiyor diye laf yapıyorlar ben de diyorum eskisi gibi olamaz o artık evli falan diyorum. Gerçekten artık hani düşüne düşüne kanser olacağım sinirden stresten Allah'tan şu anlık çok yakın oturmuyoruz önceden yakın oturuyorduk.
Merhaba arkadaşlar size bir soru soracağım?