Merhaba arkadaşlar ben direksiyon sınavından kaldım 4 kere yeniden kursa 1000tl yatırıp yazıldım ama sınava girmedim beni hafta içi değil hafta sonu 2 kere calıştırıyorlar sadece ben bu kurstan ayrılmak istiyorum ben yanlış yaptım 1000tl verdim önden son 4 hakkım var ama ben bu kurstan kazanıp alamıcağımı anladım acaba ben bu kurstan ayrılmaya kalksam 1000tl geri verirler mi sadece 2 gün derse girdim o 2 günün parasını benden alırlar biliyorum ama geride kalan parayı alabilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende 2. Kez kaldım bugün seni çok iyi anlıyorum moralim aşırı bozuldu kurs yerini arayıp söyle 2 günün ücretini keserler geri kalanını verebilirler
Alabilir miyim
Kurs yerine bağlı arayıp konuş veya yüz yüze git söyle
Tamam sağol hocaları yüzsüz ben sınava girmeden önce ders yapıyorum hocayla tersliyor WhatsAppdan hocaya mesaj yazıyorum görüldü atıp cevap vermiyor hocayla telefonla konuşmaya kalkıyorum 10 saniye konuşup tersleyip yüzüme kapatıyorum ne canım insanlar var sinirimi bozdular iğceme
Pardon canım demişim s. alaklar yazdım KS canım anlamış
Allah yardımcımız olsun inşallah alırız şu ehliyeti bir an önce başka kursa yazıl istersen iyice araştırın
İnşallah sen neyden kaldın
1. Sınavda paralel parkta 2. Sınavda 25 metrede kaldım
25 metrede nasıl kaldım bilmiyorum heyecanlandım kendimi aptal hissediyorum şu an mal mıyım diye sorguluyorum kendimi
Paralel parkta sizde cizgi muhabbeti var mı 3 hakkta girme şeyi
Evet zaten onda kaldım sarı çizgi vardı ona denk gelmedi az kalmıştı bende 2 hamle yaptım 3. Yapmak isterken in kaldın dedi
Öyle zannetme bi an insan ne yaptığını unuttuyor o an sınav heyecanı müfettiş heyecanı yiyip bitiriyor insanı
Nasıl zaten 3 halen var nasıl sen 3yü yapmadan mı indirdi
Evet ya sen nelerden kaldın peki
Hamle
Her kalmamda 400 gidiyor öğrenci insana çok koyuyor ya
Bende 2kere paralel parkta 3cüde dönel kavşakta arabayı istop ettirtim 4 üncüde 4 yol agzında giderken geciş hakkında giderken arabayı durdurdum yani anlıcagın son 2 hakkımda m. alca durdurdum
Bende zamanında 350 gidiyordu sonra 380 oldu sonra şimdi ki eğer sınava girip kalırsam 500tl istiyorlar ama ben bu kurstan almak istemiyorum
Geçmiş olsun özel kurs al istersen ben öyle düşünüyorum bir defa alırız en azından
Eğer kalırsam 500tl cok koyar
Cok mu köyü direksiyon un
Hayır cok kötü değil sürüyorum ama o an sınav heyecanında her şey gidiyor
Heyacan var ise sıkıntı normal trafikte felsn kulana biliyor isen bol bol pratik yap
Yapsam ne olucak o an sınav heyecanında her şey gidiyor 2 yılı gecik araba sürüyorum ama gidiyor sınavda her şey
Cok heyecan dan öncelikle sakin relaks olmalı sın kac yaşında sın sen