kadınların giyimi yüzünden yasaklanan yurt dışı tacizciye serbest
www.instagram.com/.../?igsh=ZzNqcHg4dTdnaHhw
erkek kadar kadınlarında yarısı dayakçı babayı aileyi haklı bulmuş bu kafayla bck düzelirsiniz siz ne ekiyorsanız onu biçiyorsunuz hiç üzülmüyorum artık hak ediyormuşunuz gerçekten demek ki bundan sonra her koyun kendi bacağından asılır öyle yorum yapan kadınlarında başına bişi gelince aynı yorumları onlara iade edicez

Bakma onlara akıl hastası öyle diyen kişiler biride ben kız babası olmak istemem ben büyütü cem biri gelip kızımı pompalıcak yazmıştı bence öyle tiplere bakma ölen kadınlar ne sucu var demi onlar istemezdi
e ama savunuyorlarda suçluyu böyle düzen değişmez kadınlarda bu düzene ortakmış
Çogu erkek kadına yalakalık yapar tabi kadınlar bunu görmez evlilikte daha mutlu olucagız sanıyorlar sonra kocanın pis yüzü ortaya çıkar bence kadınlar masum bana göre hem savunmasız hemde güçsüz olurlar erkek adam bir kadına zarar vermez verende bizden değildir
Şiddet asla kimsenin hak ettiği bir şey değil, bunu kabul etmek lazım. Ne olursa olsun, birini şiddetle yargılamak ya da ceza vermek, hiçbir koşulda insanlığa uygun bir çözüm değil. Kadınların başka kadınları şiddet konusunda desteklemesi gerektiğine inanıyorum çünkü karşı tarafı daha iyi anlayabilmek için empati çok önemli. Kimse doğduğu ortamı, ailesini, yaşadığı koşulları seçemez ve herkes bir şekilde hayatta kalmaya çalışıyor 🌿. Öfke ve suçlama yerine çözüm odaklı yaklaşımlar her zaman daha iyidir. Şiddeti desteklemek yerine dayanışmayı güçlendiren bir tavır hem bireysel hem toplumsal olarak bizi iyileştirebilir. 💜
Cevap
4Cevap
Kadın kadına destek çıkması gerekirken köstek oluyor gadası bazı insanlara anlam vermekte güçlük çekiyorum
Bizim milletten bir cacık olmaz.
Kim veriyor, verenin ağzını bükeyim
videoyu koydum linkten yorumlara bak çoğu kişi desteklemiş
Bizim insanlara bir hal olu
Oldu
en çokta kızların böyle yorum yapması şaşırttı erkekler zaten bildiğimiz gibide
Dayaklık
Çünkü kadın kadının düşmanıdır
Rezil oldukları için
Utanç verici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?