Sokak ortasında dayak yiyen bu kadın şikayetçi olmamış? Kadınlar neden serseri ve “tehlikeli” tipleri sever? Efendi dürüst işinde gücünde adamları sünepe ve sıkıcı olarak görürler? Sonucunda zarar edenler de hep kendileri … yazık
Bir yakınım polis ile evlendi kendisi de öğretmen. Adam çok beyfendi ve çevresinde sevilen biri... Ve kültürlü. Ama evlendikten sonra neler yaptı eşine , kafasını duvara vurmalar , dövmeler, baskılar. Kadın MS hastası oldu. Boşandı ve çocuğu ile ailesi ile tehdit ediliyor artı kendi canı da tehlike de
Şimdi sana soruyorum bu kadın şiddeti seviyor diye mi yaşadı, yaşıyor tüm bunları. Hem cinslerinize ağzınızı açıp bir şey diyemiyorsunuz anca her şey de suçlu olan kadın. E tabi fiziki olarak erkekten zayıf olan kadına laf etmek daha kolay. Yasalar desen bu konuda yetersiz, erkekler bir araya gelip böyle adamların dersini verse meydanlarda bir daha yapmaya diğerleri cesaret edebilirler mi acaba
Böyle adamlar hiç bir zaman beyfendi olmazlar rol yaparlar illa bazı işaretler verirler ama siz aşık oldum diyip o işaretleri görmüyorsunuz uyaranlara ağızlarının payını veriyorsunuz ! Böyle serseri tipler size nedense çekici geliyor benim zaten sorudaki amacım böyle hayvanların yanında kadınlar nasıl olur !
Hayır bunu farketmek bazen insanlar için imkansız oluyor. Dışardan hiç belli etmiyorlar. Şöyle düşün adam prof. Ama bir insan tarafından dolandırılabiliyor. Bu profun hiç mi aklı yok nasıl anlayamıyor o kişinin dolandırıcı sahtekar olduğunu. Ya da bazı erkekler melek yüzlü şeytan kadınların ağına düşüyor ellerinde ne varsa kaybediyorlar. Yani insan denilen varlık şeytana bile pabucu ters giydirir. Sen çok büyük konuşmamaya bak. Kimse hayatını sırf seviyor diye, bile bile bir psikopata zehir ettirmez. Sen böyle savunarak yok yere öldürülen o masum kadınları suçlu çıkarıyorsun Bazı erkekler yaratıcının size emanetim dediği kadına zulüm etme sevdası var çünkü zihin olarak fazla yüceleştirilerek büyütülüyorlar o yüzden itaatkar bir köle olsun istiyorlar, kadınlar için. Nasılsa kadın fizikten yana zayıf erkeğe göre, yani tatmin olmak için kadın onun için en ideal canlı. Yemeğin tuzu bile az olsa kadına şiddet uygulayabilecek zihinde bu hasta beyinli adamlar ve maalesef bu adamları en başından ne olduğunu bilmek her zaman mümkün olmuyor çünkü dört duvara girmeden o imzayı atmadan sana başka bir adam gibi görünebiliyorlar
Tehlikesi belli olmuyor bazen diyorum! O bahsettiğim polis için kızın ailesi böylesini bulamazsın diyordu... Özgürüm mevzusu aşırı alakasız Beytullah 😄
Kızın ailesi polis maaşı yüzünden böylesini bulamazsın demiştir 🙄 özgürlük alakası şöyle : burada bile tavsiye verdiğim zaman böyle tiplerden ya da bu hareketlerden uzak durun dediğim zaman biz özgürüz bize katılamazsın , örümcek kafalı falan diyorlardı ! Sonuç : mağdur yine kendileri yazık üzülüyor insan … ayrıca beni tanıyor musun?
Hayret bir şeysiniz ya ! O zaman korkulu tiplerden kimse şikayetçi olmasın krallar gibi yaşasınlar ! Zaten bu zavallı tipler anca kadına el kaldırırlar korkaklar bunları bu hale sizin gibi korkaklar getiriyor kendilerini adam sanıyorlar
En İyi Cevaplar