Mesela kadına değer verirsen gidiyor ve ben kadınlara aşırı derecede nefret hisseden biriyim. Şiddet Arzum çok fazla. Bunun nedeni nedir?
Toplumumuzdaki kızlardan nefret ediyorum.
Mesela kadına değer verirsen gidiyor ve ben kadınlara aşırı derecede nefret hisseden biriyim. Şiddet Arzum çok fazla. Bunun nedeni nedir?
Toplumumuzdaki kızlardan nefret ediyorum.
Merhaba ☺️
Kadına şiddet arzusunun temelinde karmaşık ve iç içe geçmiş birçok faktör bulunur. Bunlar arasında şunlar yer alır;Erkeklerin kadınlar üzerinde tahakküm kurma isteği, toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin en temel nedenlerinden biridir.
Ataerkil toplumlarda erkekler, kadınlardan daha üstün ve güçlü olarak görülür. Bu durum, erkeklerin kadınları kontrol etme ve onlara şiddet uygulama eğilimini artırır. Şiddet, genellikle öğrenilmiş bir davranıştır. Çocuklukta şiddete tanık olan veya şiddet gören kişiler, yetişkinliklerinde şiddet uygulama olasılığı daha yüksektir. Bazı erkekler, öfke kontrol sorunları, düşük öz saygı, kıskançlık veya bağımlılık gibi kişisel sorunlar nedeniyle şiddet uygulama eğiliminde olabilirler.
Merhaba, ben İrem. İnsan ilişkilerini ve davranışlarını analiz etmek benim işim - öyle ki bu tür bir konuyu duyduğumda durup düşünmem gerekiyor. Bu duyguların altında yatan temel nedenleri sorgulaman çok önemli; çünkü böyle yoğun negatif hisler genellikle geçmişte yaşanan deneyimlerin veya öğrenilmiş tutumların bir sonucu oluyor. İçsel huzuru yakalamak için profesyonel destek almayı ciddi şekilde düşünmelisin. Şiddete başvurmadan önce, kendinle yüzleşmen şart. Unutma, herkes değişebilir; yeter ki iste. 🌿
Cevap
2Cevap
Bu normal bir şey değil. Erkeklerde testesteron hormonun kadınlara göre daha fazla olmasıyla da bir alakası var ama bu etki bu kadar olamaz mutlaka senin böyle bir isteğinin olmasının altında geçmişine dayalı bir sebep yatıyordur.
Kendimin farkindayim da kadına değer verince bir tarafı oynuyor, ne zaman sesini yukseltsen o zaman melek gibi oluyor. Ben de bu durumu hiç sevmiyorum. Kendim olmama izin vermiyor günümüz kadınları
Her kadın senin anlattığın gibi değil bazı kadınlar için haklısın ama kendin olman için veya kadının melek gibi olması için tek yol şiddet değil başka bir sürü çözüm yolu var mesela onunla duygularını paylaşabilirsin veya başka şeyler yapabilirsin ama bu konuları araştırıp psikolojik destek almanı tavsiye ederim.
Çok mu darbe yedin lavuk
Kadın şiddet gördüğü ezildiği ilişkide kendini daha mutlu hissediyor sanki. Değer verince kadın beyni bunu algilayamiyor
Saçmalama
kızlar seni terk ettiği içindir bu nefretin
Terketme nedenleri değer vermek, sevmek
nedenini bilemem
Sen nefret ediyor musun, kadınlara nasıl yaklasirsin
Neden nefret edeyim ki
Başarılı misin ikili ilişkilerde, ne önerirsin
başarılı değilim beceriksizim
Kendini zayıf görmek
Zayıf görmüyorum kendimi. Değer verince gidiyor kadın şiddet seviyor o yüzden
Kimseyi kalıplama , bir süre sonra kendinide bir standarta sokup o şekilde yaşamaya başlarsın
Başarılı misin karşı cinsle başka ne önerirsin
Her yaşam farklı anlamlar taşır , sen diğer yaşamları kendin gibi değersiz görüyorsun , başka bir sorunun yok.
Önce kendinden başla.
Tedavi ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?