Şu anda sahip oldugunuz seyleri kendi emeginizle mi elde ettiniz yoksa ailenizin size sunduğu fırsatları mı kullandınız?

selam. su siralar tiktok'ta bir ses populer. kiz erkege "ben olsam ac kalırdım, yine de polis olmazdım." diyor, erkek de "sen hic ac kaldın mi?" diye soruyor.

https://youtube.com/shorts/Tft5-zt9GxI?si=MUDD4K_McE9cDccj

hangi diziden bilmiyorum ama aslinda üzerinde uzun uzun dusunmelik bi sahne. bu sesten sonra tiktokta "babasinin prensi/prensesi cocuklar"la kendisini karsılastırmaya basladı kucuk yasta calismak zorunda kalan kisiler. ki haklılar zaten, ailesi tarafindan kendisine imkan verilenler "ben asla bu isi yapmazdim" dememeliler, ac kalsalar yaparlar cunku. ama bir yandan da dusunuyorum, onlarin da babasi cok calismis? benim babam mesela. cocuklugumun belli bir donemi boyunca babam haftada 2 3 kere baska sehirlere gider, oralardaki islerini ayarlar eve donerdi, annem calısan bir kadin, kardesime ve bana babannem bakardı. e cok calisan bi anne babanın cocugu olarak, gelecekte kendime is kuracagim zaman, her seyi kendi basina elde etmis genclerden eksik mi kalacagim, geride mi hissedecegim kendimi? sirf imkanlari kullandim diye? ama benim de babam cok calismis?

Şu anda sahip oldugunuz seyleri kendi emeginizle mi elde ettiniz yoksa ailenizin size sunduğu fırsatları mı kullandınız?