Günaydın KS evet şimdi burada evli bekar onca üye varken böyle bir soruyla geldim daha öncesinde size çocuk emanet ettiler mi ve nasıl geçti o süreç sıkıcı mı eğlenceli mi görüşleri hikâyeleri tek tek merakla okuyacağım ☺️#kimsebilmesinbeni #aşkıöldürmüşkadın
Daha önce size çocuk emanet ettiler mi bakım konusunda ne kadar deneyiminiz var?
Çocuk ruhlu olan bir insanım. Hemen her ortamda ki çocuklarla çok iyi anlaşıp hemen özel bir bağ kuruyorum. O yüzden daha önce çok çocuk bakma şansım oldu. Benim için oldukça kolay bir iştir. Hemen her çocuğa bakmakta iyiyim. Yeter ki çocuk olsun.
Kardeşimi emanet ettiler o ağlayınca bende hayatın ne kadar acımasız olduğu öğretmek için karşısında ağlamaya devam et diye kahkaha attım ergenlik işte ne biliyim :)
Ben cocukken cocuk bakiyodum 8 yasindaydim annem 6 aylik kardesimi bana birakip tarlaya calismaya gidiyordu ama oyle bi cocuk bakmayi ogrendimmi mahalledeki herkes adimi kucuk anneye cikarmisti 2 kiz kardesimide ben buyuttum ama cocuklugumu yasayamadim
14 15 yaşındayken hep kuzenlerime bakardım hep çocuklarını bana bırakırlarda bende bakardım çocuk bakmayı seviyordum şimdi asla bakmam ama parayla olsa gül gibi bakarım