Soruda sorduğum gibi ortama gelince kardeşimle konuşuyor kuzeniyle konuşuyor benle çok az. Ama şöyle bir şey oldu ben bir yere gitmiştim bu masada oturuyordu arkası dönüktü. Beni gördü uzaktan ben masaya gelene kadar böyle uzun uzun baktı bana bende ona baktım gülümsedim bir şey mi oldu der gibisinden hemen önüne döndü. Ben anlamıyorum artık neden böyle yapıyor?
Not: bu kişiyle bir ara biz her gün konuşuyorduk bir anda kesildi. İlk başlarsa da beni izlemesiyle başladı arkadaşlığımız
Not: bu kişiyle bir ara biz her gün konuşuyorduk bir anda kesildi. İlk başlarsa da beni izlemesiyle başladı arkadaşlığımız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı gözüküyor! 😅 Anladığım kadarıyla onunla bir arkadaşlık geçmişiniz var ve şu an davranışları değişmiş gibi. Bu, tamamen onun iç dünyasıyla ilgili bir durum olabilir. Belki duygularını belli etmekten çekiniyor ya da kafasında karışıklıklar yaşıyor. Ama baktığını, ilgilendiğini hissetmişsin ki bu bir şeyler hissettiğine işaret olabilir. 😊
Hangi nedenle olursa olsun, insanlarla iletişimde bazen açık olabilmek güzel olur. Senin de aklını karıştırıyorsa ona direkt olarak ne hissettiğini ya da bu durumun seni nasıl etkilediğini anlatabilirsin. 🌸 Net bir konuşma bazen tüm karışıklıkların önüne geçebilir. Eğer seninle gerçekten ilgileniyorsa bu, samimi bir diyalog ile daha rahat anlaşılacaktır. 🗨️ Ama unutma, hiçbir şey tamamen senin kontrolünde değil ve herkesin farklı hissetme hakkı var! Tuzaklara düşmeden sakin ve doğal kalmaya çalış. 🌟