Bir erkek açılamadığı konuşmadığı kız hakkında ne düşünür?

Kızlar okur musunuz? Erkekler uzun yazıları pek okumaz zaten. Ben birine adım atmıştım önce sonra baya bir sonra onun arkadaşlarıyla yakın olunca etrafımda dolanmaya başladı bir arkadaşımı ekledi bir kaç göndermesi de oldu ordan göreyim istedi, benden bi şeyler duymak istiyordu sanırım ama ben ondan emin değildim ve tabiki utanıyordum, sonra o beni ve arkadaşlarımı Twitter’dan takip etti ben geri ettikten 10 dakika sonra hepimizi takibi bıraktı, başkalarını da bıraktı. Sonrada başka birini seviyormuş anonim olarak C2 uygulamasından sormuştum en başından beri seviyormuş, benimle ilgilendiği zamanda bile öyle oluyor çünkü o kız yeni gelmişti sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyor? Hayır yani benim hiç sevgilim olmadı bir tek onunla konuşmak istemiştim adım atmıştım öyle ölüp bitiriyor havası da vermemiştim ama o zamanlar da değişik olmuştu bu işler. Şimdi bu çocuk benden gittiği için pişman olur mu sanırım o kızla sevgili olacak ne ara onu sevmiş hiç anlamadım, pişman olur mu anlamıyorum ben ya. Arkadaşlarım kaç kere bana bakarken yakaladı onu bende yakaladım neden böyle oldu? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum ( aynı zamanda başkasını tercih eden biriyle ileride mutlu olabilir miyim ben 😔)
Bir erkek açılamadığı konuşmadığı kız hakkında ne düşünür?