Kızlar okur musunuz? Erkekler uzun yazıları pek okumaz zaten. Ben birine adım atmıştım önce sonra baya bir sonra onun arkadaşlarıyla yakın olunca etrafımda dolanmaya başladı bir arkadaşımı ekledi bir kaç göndermesi de oldu ordan göreyim istedi, benden bi şeyler duymak istiyordu sanırım ama ben ondan emin değildim ve tabiki utanıyordum, sonra o beni ve arkadaşlarımı Twitter’dan takip etti ben geri ettikten 10 dakika sonra hepimizi takibi bıraktı, başkalarını da bıraktı. Sonrada başka birini seviyormuş anonim olarak C2 uygulamasından sormuştum en başından beri seviyormuş, benimle ilgilendiği zamanda bile öyle oluyor çünkü o kız yeni gelmişti sizce bu çocuk ne yapmaya çalışıyor? Hayır yani benim hiç sevgilim olmadı bir tek onunla konuşmak istemiştim adım atmıştım öyle ölüp bitiriyor havası da vermemiştim ama o zamanlar da değişik olmuştu bu işler. Şimdi bu çocuk benden gittiği için pişman olur mu sanırım o kızla sevgili olacak ne ara onu sevmiş hiç anlamadım, pişman olur mu anlamıyorum ben ya. Arkadaşlarım kaç kere bana bakarken yakaladı onu bende yakaladım neden böyle oldu? Lütfen yorumlarınızı bekliyorum ( aynı zamanda başkasını tercih eden biriyle ileride mutlu olabilir miyim ben 😔)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olmazssın ayran gönüllüymüş bu üzülmene değmez takma bu salağı
Benden emin olamadığı için mi öyle söylemiştir sence yoksa ben kendimi mi kandırıyorum? Çünkü o takibi bıraktıktan sonra bir daha hiç suratıma bakmadı olduğum ortamlara dahi gelmedi onlarla da muhattabı kesti. Acaba benim adıma kız utanıyor uzak dur falan mı demişlerdir? Çünkü ben baya utangaçtım ve sevdiğim çocuktanda kaçıyordum aynı zamanda beni Twitter’dan takip ettiğini de görmemiştim sol kolum alçılıydı ve telefonum yoktu zor şartlar altında tabletten girip görmüştüm öğlende takip ettiğim gibi unfladı sence bundan bir anlam çıkarmalımıyım? Tamamen pes etmiş gibi bilmiyorum seven ne yapar şimdi
Yaa gitmiş işte hiç bişide yapmamış unut o çocuğu geçti o tamammı artık ileriye bak kendinide kandırma eminki bulursun yakışıklı birini
O da yakışıklıydı ama ben onu bunun için sevmemiştim yalnızdı ve bir duruşu vardı onunla konuştuktan sonra beni başkalarına sordu değişik bir şekilde ortam yaptı sayemde bende kaldım öyle, bir nevi onun yalnızlığına ortak olmak isterken rezil olmuş gibi hissediyorum, bana yakışan şey onu unutmak peki ama o pişman olur mu hiç
Yaa ne olcak diyom sana unut onuuu daha yii olursun
Ne kadar kolay konuşuyorsun ya
Ne istiyorsan onu yap hayat senim ben sadece takılıp kalma die diyorum yoksa banane
Sağol
Ne ola bilir
?
çekingendir.
konuştuğuna öyle değil
erkek işte
Detaya bakar mısın
ablam çok uzun ya
Peki
kb bacım
içi içini yer
Ama başkasını seviyormuş? Umarım yazımı okumuşsundur nasıl yani o kadar bakmalar ardından yakalanmalar hepsi yalan mıydı ya da bunlar bir tek benim mi içimde kalmıştır biraz detaylı anlatabilir misin erkekte nasıl olur bu
Bu arada açıklamayı okursan mutlu olurum
şu an bende o çocukla aynı şeyleri yaşıyorum bende birine ilgi duyuyorum ama söyleyemiyorum içim içimi yiyor sen herhalde o çocuğun gözü önünde biriyle konuşup yakınlaştın oda senden umudu kesti herhalde bu bana. Kalmaz diye çünkü benim ilgi duyduğum kızda konuşuyor ve benim ona olan ilgim azalıyor o çocukla otur konuş yakinlas onun sana açılmasını sagla
Hayır ben kimseyle konuşmadım o belki benim başkasına ilgi duyduğumu zannetmiş veya ondan vazgeçmiş olabileceğimi düşünmüş olabilir hatta belki de öyledir çünkü baya utanıyordum kaçıyordum hatta olduğu yerden (sınıfımda olunca) çıkıyordum (arkadaşlarına malzeme olurum diye) çıkamadığım zamanda oturduğum yerden kalkmıyordum etrafa bakmıyordum çok kötü oluyordum, açıkçası ondan beklemiyordum bu davranışları benden vazgeçtiğinde yokluğunu anladım ama ne için geldiğini hala anlamadım, ondan başkasını hiçbir zaman sevmedim, keşke sevseydim de biraz bende sevilseydim hissedebilseydim, onun arkadaşlarıyla ortak yapınca biraz kafam dağılmıştı yeni insanlar vs ama kesinlikle başkasını sevmedim hiç kimseyi sevmedim, ben baya utangacım maalesef onun kadar tecrübeli değilim hiç sevgilim flörtüm dahi olmadı konuşmak isteyenleri geri çevirdim kalbimde yer yoktu maalesef o bana gelmez ben ona gidemem başkasına da yer yok kafayı sıyırmışım sanırım, en üzüldüğüm şeyse bana ümit vermesi belki o da böyle düşünüyor her gördüğümde istemsizce bakışıyoruz çeviriyorum kafamı, derin derin oluyor ya da bana öyle geliyor heyecanlanıyorum keşke hiç bakmasa, etrafında dolanmalı bırakmadan önce kaç kere arkadaşlarım bana baktığını gördü bende yakaladım çevirdim kafamı ama hepsi yalanmış demekki, seninde kafanı ütüledim belki ama bundan sonra aşık olur muyum bilmiyorum umarım karşılıklı olur tekrar üzülmek istemiyorum
Öncelikle kimse için kendi canını yakma içi içini yesede birgün illaki patliycak oda onunla konuşma fırsatın olursa onun ses tonu konuşma hızı eğer hizliysa heyecanlanıyorsa sana karşı bilki o çocuk seni istiyor bu arada dershaneye mi gidiyorsun benim sevdiğim kızda dershanede
Hayır, benimle bir gün konuşursa bakıcam dediklerine ama karşılaşır mıyız inan bilmiyorum geçen ben otobüsün içinde o dışında duraktaydı beni gördü beklediği yerden telefonuna bakıp uzaklaştı iki gün sonra ben kaldırımda yürüyordum uflayıp poflayıp o da minibüsün içimdeydi önde gözlerini dikmiş bana bakıyordu, yani bana mı öyle geldi o anı hatırlayamıyorum heyecandan ama baya onu farkedeyim diye bakıyormuş gibiydi derindi ve sanki diğerlerinden biraz uzun bir bakışmaydı onun aracı dönüyordu çünkü, benimde gözlerim kayıyordu dalmış gibi enterasandı
Aynı ortamda olsak utanmazsak o benden kaçmazsa ben ondan kaçmazsa konuşursak (imkansız gibi bir şey) ne olur bilmem ama gerçekten şu an çok mutsuzum
Bu anlattiklarina bakılırsa ikinizde birbirinizden korkuyorsunuz gibi sizi bir araya getirecek ortak bir arkadaşın varsa ondan yardım iste size bir çay ismarlasin bu arada zaten birinizden biri konuşur bunu bende bir arkasıma yaptım dershanede ben her kızla konuşurum utanmam ama bende sizin gibi sevdiğim kişiyi görünce cekiniyorum
Diyelim ki o da benden hoşlanıyor veya seviyordur neyse başkasına gidebilir mi hiç konuşup duygularını anlamadan ya da emin olmadan? Başkasından bi şey mi duymuştur kimse de bu kız başkasını seviyor diyemez çünkü öyle bi şeyi hiçkimseye söylemedim, yani nasıl emin olmadan gidiyor hiç mi sevmedi niye gelip durdu o zaman baktı yemin ederim anlamıyorum. O zaman beni kullandı ortam yapmak için nedir şimdi o da saçma geliyor başka arkadaşları da var
Seni kullansa senden kacarmiydi sence sen dediklerimi yap konuşma fırsatı bul arkadaslar dan yardım iste
Haklısın da beni seviyorsa neden başkasını seviyorum diyor? Aynı ortamı oluşturmak bu saatten sonra oldukça zor ortak tanıdıklar var ama o da bende onlarla samimi değiliz
Sen birini sevsen ben birini seviyorum dermisin sağa sola demezsin utancından öyle yapıyordur o ama konuşmadan anlayamazsın ne yap et konuşmaya bak sen
Teşekkür ederim yorumların için ama seven biri bir başkasına gider mi ben bunu soruyorum
Gitmemiştir eğer birini sevseydi kimseye söylemezdi birde sevse neden senden kaçsın
Söylemezdi kısmını anladım bende söyleyemezdim ama kaçma olayı şöyle onu istemiyorum terleyebilirim falan sanmış olabilir inan bilmiyorum ama etrafımda dolandıran sonra bir anda yok oldu suratıma dahi bakmadı benden bi şey görmemiştir diye yapmış olabilir ama etrafımda dolanıyorkende ben anlamadım benim için mi değil mi, benim muhatap olmak istediğim kişilerle de yakın olmaya çalıştı ama ben o kişilere de hiçbir şey söylemedim öyle bilinmezlikle kaldı her şey. Onun dışında ben çok utanıyordum belki bundan da istememiş olabilir özgüvensiz görmüştür ne bileyim, gerçek bir ilgisi yokmuş demekki ki başkasına gitme ihtimali var belki de çoktan buldu, olan bana oldu üzülüyorum
Çocuk beni görünce uzaklaşıyor bende ona yapıyordum utancımdan o niye yapıyor bilmiyorum artık karşılaşma ihtimalimizde düştü zaten. Sence neden uzaklaşmak istiyor aynı zamanda bakıyor?
Ve benden emin olmadığı için ona ilgi duyanlarla konuşuyordur eminim konuştuğuna
O çocuk benim gibi içinde yaşıyor herşeyi sen biraz kendin düşündüğün şeye inanıyorsun herhalde konuşmadan anlayamazsın o çocuğu kendimden biliyorum nasıl bir çocuk şekil olarak düşünce yapısı olarak peki?
Tip olarak iyi sevimli ama onu duruşu için sevmiştim en başta düşünce tarzı olarak tam bilmiyorum ama genelde onunla ilgilenen kızlarla oluyor ilgi bekleyen ve emin olmadıkça yanaşmayan biri bende öyleyim, akdi olsa cepte ve basit olurum zaten, ilişkileri kısa sürüyor max 6 aydır heveslik gibi mi güvenemiyor mu kızlar mı beklediği gibi değil bilmiyorum, peki sen içinde yaşadığın duyguyu hangi koşullarda bastırır önüne bakarsın, ya da bir başkasıyla olma fikrini düşünürsün, yeni kızın güzel mi olması lazım mesela? Hiçbir şey demeden gitti
Eminim o oğlan kendine şu sözü söylüyordur olursa olur benim olmazsa olmaz diyordur ama sevdigi kişi hep aklını kurcaliyordur 🤣🤣 bak yarın git ne olursa olsun onun yanına gidip konuşma fırsatını yakala sakin çekinme çünkü o sen yanına gittikten sonra kaçamaz daha donup kalır dediğimi yap daha lafı kurcalama deneyimini bana yazarsın 🤣🤣😊
Gidemem nereye gidiyorum uzağız bizi aynı koşullarda bir araya getirecek bir şey de yok, o benim yakın arkadaşımı takip etti Twitter’dan, sevgilisiyle beraber, onlar ayrıldı hala takip ediyor benim için desen değil muhatap olamıyorlar alakalı twitler atmıyor zaten ortak başka bi şey görünmüyor, o bence ona gelenle ilgileniyor ama geride bıraktıklarına bakmıyor, tek anladığım şey heveslik bakması, aksi takdirde bunca zaman içinde tutamazdı ben buralarda çare ararken, her şeyi kendi başıma yaşamışım demekki tek taraflı, madem bana adım atamayacak kadar özgüvensiz sevmiyor defolsun gitsin başkalarına, bende önüme bakayım, erkek dediğin biraz özgüvenli olur ya, onun pişmanlığı ben başkasına gittiğimde olacak ama artık çok geç kalmış olacak artık onu bekleyen biri olmayacak, ilk sevgilim olacak yeni kişi o da orda kudursun dursun kafasını taşlara vursun.
Sen ondan bir adım istiyorsun belki de oda senden adım bekliyordur artık sana onerebilecegim bişey kalmadı
Tamam instagramdan istek attım şimdi bir hışımla bakalım ne yapacak geri dönerse ne olur bilmiyorum siler ya da bekletirse istemiyordur ya da başkası vardır. Sence anlattığım kişi isteğime döner mi ne yapar
Kabul ederse direkt yürü ona tek diyeceğim bu
Silmezde belki gormeyebilir istedi umudu kesme hemen
Silerse veya bekletirse? Sebep ne olur
Görmez en fazla silersede umudu kes ondan bir cacık olmaz zaten başka birini sev
Görürde bekletirse? Twit falan beğenirse kesin görmüş olur diye düşünüp geri alırım. Alayım dimi
Bekletirse başkası var ya da yedekte miyim😔
Sen neden üzülüyorsun ki kabul etmez twit beğendiği halde seni görmezden gelirse dediğin gibi başkasında olabilir bir süre konuşmamakta isteyebilir ayıp olacak ama s iktiret gitsin değmez korkmana gerek yok.
Teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı inşallah unuturum daha doğrusu hatırlamam onu
Karşına öyle biri çıkar ki ismini hatırlamaz sin onun rahat ol
Ay inşallah ya