Eski konustugum adam bir yildir pesimi birakmiyor. Ne yapacagim?

Lutfen sonuna kdr okuyun Allah rizasi icin bana yardim olabilecek seyler yazin cok acil bi durum

1 yil cevap vermiyorum surekli bir yerlerden yaziyor Cok korkuyorum

Surekli sosyal medyalarinda benle alakali seyler yaziyor dün de s'enin icin oturdugun yerden bile is ariyorum senle yakin olmak icin' diye yazdi '

Adam ismimi dovme olarak yapti Ben onla konusmadigimda ragmen ve bi gun boyle mesaj yazdi : senin icin canimi seytana bile satarim

Cok korkuyorum cok. aileme demedim kotu seyler dusunurler diye Ve bi cok derdimiz Var dert ustune dert katmak istemedim..

Bunu da boyle soylim adamla bir kere kahve icerken gorusmustum baska da bisi yok sadece bi yil yazistik telefonla konustuk ama cok ara verdik cunku ben bunla surekli konusmayi kesmek istiodum. Cogu defa canima kiyarim diye geldi bana bende bu merhametim batsin sirf kotu sey yapmasin diye arkadas olarak konustum. Cwnsellik k bile olmadi ben anlamiyorum bu neden bunlari yaptini ben istemiyorim dedim defalarca denedim ama olmadi sevemedi ve bu bunu iyi biliyor

Aslinda ayni sehirde deggiliz ama Ben bu gelir beni rezil eder diye cok korkuyrum kimseye de bahsetmedim zamana birakim dedim Gecer gider ama gitikce daha kotu oluyo sanki

Ben almanyada yasiyorum

yalniz bu oglan almanci ve turk bile deegil

Ben bu isin içinden nasil cikicam?

Allah rizasi icin

Eski konustugum adam bir yildir pesimi birakmiyor. Ne yapacagim?