Hoslandigim bi kiz var ama eskisini unutamiyor benide kaybetmek istemiyor (öyle saniyorum) ?

Yaklasik 4 ay önce konusmaya başladık kendisi yurt disinda sadece yazin yüz yuze geliyoruz. Neyse konusmaya basladik ben bu kizdan hoslanmaya basladim ve hoslandigimida biraz muhabbetler ilerledikten sonra söyledim. Flort asamasina gectik 2. Gun gecesinde bana eski sevgilisine gonderme yaptigi videoyu bana atti hashtag ne olsun falan bi kelime var icindeki bi harf buyuk oda eski sevgilisinin bas harfi. Duzeltmesini istemistim duzeltmedi. Sonra nasil hashtag yaptigini atti bundan iyice sogumaya basladim. Bi 2 hafta oylesine konusmalar oluyordu. Tiktoka bir video atmis " soyledim olmadi denedim olmadi guvendim baskasini sevemedim olmadi " diye devam ediyor ben bunu gördüm alındım sahsen ve heryerden takipten ciktim ve çıkarttım. 1 gun gecmedi wp den bana komik bir tiktok videosu yolladi.( Bana gonderme yapip yapmadiginida anlayamadim o attigi videodan ) ve bana o videoyu atti kafam iyice karisti ama cikmistim (Goruldu yaptim biraktim. ( wp durumunuda "cunku aci gidenlerin degil kalanlarin hikayesidr ve kalanlar hikayeyi bitirir" gibi biseydi...
Yaklasik 1 ay gecti olayin uzerinden ama ben bu kızı silemedim aklimdan mesaj atip arayip konusmali miyim oneriniz var mı. (Eskisinide unutamadaginida seziyorum bi yandan ama eskisi bunu tamamen silmis hayatindan) Konusmakta cok istiyorum ama cepte gozukme muhabbetleri beni cok sinir ediyor...
Gidip konusup bana karsi hislerinin olup olmadığını ne bileyim sormali miyim onerilerinizi bekliyorum...
Hoslandigim bi kiz var ama eskisini unutamiyor benide kaybetmek istemiyor (öyle saniyorum) ?