Evlendikten sonra aile evine geri dönmek, yaşam savaşı?

Selamun aleyküm abilerim ablalarım kardeşlerim ben 20 yaşındayım 1 evlilik yaptım boşandım Şu an 1 kız çocuğum var 2 yaşında ellerinizden öper bana bir yol gösterin size yalvarıyorum annem bana hep destekti çok çabaladı benim için annemle babam ayrı boşandıktan sonra annemle kalmaya başladım her şey güzeldi eskisi bekarken kadar olmaz ama gene güzeldi sonra annem tekrar evlendi babam da aynı şekilde babam zaten beni hiç kabul etmiyordu annemde evlendikten sonra adamın aklıyla haraket etmeye sürekli evden kovmaya başladı anlıyorum onlarda evliler baş başa kalmak isterler ama elimde bir çocukla nereye gidebilirim para vermeyide kesti sigara içen insanım bana artık 1 tl dahi vermiyor kaç kere yüzsüzmğsğn git bu evden dedi tek engelim çocuk henüz 2 yaşında nası onu bırakıp çalışırım çalışmak isterim ayrı ev tutmak ayaklarımın üstünde durmak ama bir çocuk varken tek başıma mümkün değil para lazım bana ayrı eve çıkmam lazım napmalıyım elimde çocuk varken ne işi yapabilirim lütfen cevaplarınızı bekliyorum, ha bu arada çok borç içindeyim eski eşimin bıraktığı borçlardan dolayı
Evlendikten sonra aile evine geri dönmek, yaşam savaşı?