Sizin kayınvalideniz oğlunu günde kaç kez arıyor. ben onlara kamera sistemi kuracağım artık başka çarem kalmadı. yahu insan biraz çekinir gece demiyor gündüz demiyor bunların bir işi gücü olur arayıp rahatsız etmyeyyim demiyor. benim annem bir gece aramış değil daha. çok seviyorsan oğlunu evlendirmeseydin. benim ne günahım vardı? ne yapayım bilmyiorum.
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 595 cevap paylaştı. hahhaha :D:D yine dua et altlı üstlü aynı apartmanda oturmuyorsunuz. benim arkadasım altlı üstlü oturuyorlar kayınvalidesi sabah sabah cıkıyomus onlara. arkadasım bende pijamalarla acıyorum kapıyı anlasın diye ama anlamıyor diyordu bence sükret haline :D:D en azından duymamısım diye acmayadabilirsin telefon sonucta ya böyle olsaydı durumun napardın acaba D:
02 Yorumla
En İyi Cevaplar
Babannem de öyle inan bana. Gece 5te bile aradığını bilirim. Babamı arar ulaşamaz sonra beni arar babanın telefonu neden kapalı der. Ben nerden bileyim adam evde yok yani :D taşındık rahatlarız dedik yine arıyor. Hatta daha sık arıyor. 600 km öteden bile aile meselelerimize karışıyor kadın ya.
11 Yorumla
+1 yılYa ne kadar yanlis düşünceleriniz var bmen kayinvalidemi annemden ayirmam aramayi Burak hergun gelse yinede gocunmam hatta gelmediklerinde arar israrla davet ederim insan ailesinden uzaklasirmi hic bu gün si ne ywaparsaniz yarin cocuklarinizda aynisini yapar bundan emin olun.
52 Yorumla- +1 yıl
Oha o ne l*n ayagina beton dökün denize etin gitsin o ne beee
Öldürsek mi?
97 Yorumla- +1 yıl
Hemom fikrimi yazmis goruse gerek yok :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
63Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bendeki durumu düşün oğlunu arayıp kahvaltı yemeğe çağırıyor sanki adamı evde aç bırakıyormuşum gibi beni davet etmez annemden öte görmedim bu zamana kadar. Oğluna ulaşamıyor gün içinde benim telimi eşim açıyor diye bana arttırıyor esimden laf yiyorum ama kaynanam gidip anneme çok arıyor gün içinde çocuğu trafikte bunaltıyor kaza yaptıracak oluyor Durum. Ne zilliymiş be ama şimdi boşanıyorum yapsın oğluna kadınlık. Asla bugüne kadar annemden farklı görmedim sevdiğim insanın annesidir baş tacimdir diye ama bu insanlarda gizliden bir simsilik yatıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
boşanmak çözüm deilki be arkadaşım eşini seviyorsan bu sorunu çöz derim
Cevap sahibi+1 yılIhnen bardağı taşırdı @GGuardiaNN
Cevap sahibi+1 yılIhanet
Benimkide öyleydi başlarda. bir akşam aradığında ben açtım " anne oğlun banyoda şu an 10 dk önce aradığında da uygun değildik" dedim. Tabi bu kadar kibar değildim.
Artık uygunsuz saatlerde aramıyor.910 Yorumla- +1 yıl
Helal kız :D
+1 yılyanlış düşünüyorsun, oğlan anası valide sultandır dilediği zaman arar. buna karşı çıkacak kimse olamaz. karşı çıkan karımsa eğer, kapıyı dışarıdan kapatır. evlendirmeseydi ne demek, sende evlenmeyeydin. evlendiysen katlanacaksın, katlanmıyorsan sonuna razı olacaksın.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden annende ayni saatlerde aramiyor?
Soylesene arasin seni..
O ne kadar ariyorsa annende seni arasin.
Gor bak esin nasil tepki vericek ;)
Insanlar asla bu gibi durumlari yasamadan bilemiyorlar.
O yuzden herseye ragmen yapin derim.
Telefonunuzuda aramasin direk evi arasin.
Kocaniz hele ozel anlarinizda kalkip telefonu aciyorsa vay halinize allah kolaylik versin01 Yorumla
+1 yılİyiki kayınvalidem yok, dedirten soru..
Babaannem de bizi sık sık arar, özellikle babamı epey uzun telefonda tutuyor. Fakat kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum annemle arası, babamdan daha iyi bile denebilir.
Allah herkese böyle pamuk kayınvalide nasip eder umarım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNedie bu kaynanalardan çektiğimiz ya vallahi ne kıymetli oğulları var ya artık ev telefonlarına bakmıyorum hatta kayınvalidemi telefondan engellicem:) günde en az 3 kere arar hem oğlunu hem beni kızım kahvaltısını hazırladınmı kızım yemeğe şunu pişir oğlum sever sanki ben bilmiyorum kocamın neyş sevio sevmediğini:)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen oğlunu ondan çok düşünüyorum saygısızlık işte böyle devam ederse bende hergün babama aratcam damat iyi bak kızıma desin:))
Gizli Üye(36-45)+1 yılAna kuzusu, anasına karşı duruş sergileyemiyen hanım evlatları ile neden evlenilir ki, tam olmamış meyva gibi yani ham gibi.
De ki bir daha aradığında sizi çıplak karşılarım yemin ediyorum, apartmanın merdivenlerin de kim var demem açarım diye tehdit et.
O da olmazsa kocan olacak salağa söyle artık annen ile kal ben annemlere gidiyorum de.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimin anne ve babası abartısız yarım saatte bir arıyorlar. Çok güzel arasınlar bilgi alsınlar ama öğrendin bitti neden üst üste aranırki diye düşünmüyo değilim. Ayrıca annesi telefondan arayıp yetmiyo gibi bir de tangodan arıyor. Aslında çok güzel ama ilerisi için korkmuyo değilim
00 Yorumla
+1 yılbence buradaki sıkıntı kaynananızda değil, tamamen eşinizdedir. buna müsade etmesi, rahatlığa sebebiyet veriyor.
31 Yorumlakocaman insanlara , aranıp durması çok sama, birde seninki şimdi anne tuvallete gidiyorum, oglum yemegini yedinmi? banyonu yaptın mı , yok anne daha yapacagım aman oglum banyodan çıkınca üşütme, her şeyide haber veriyordur bu ne kardeşim yaa
00 YorumlaSende bir gün yaslanirsin onu belki anlatsin evet cok güzel bir durum degil ama büyüklerimize saygi sonsuz olmali yeri geldiginde onlar bile cocuk gibi oluyorlar o zaman da biz büyüklük yapmaliyiz:)
20 YorumlaHahhaaaha böyle sacmalik duymadım. Anne oglunu kiskanmaz niye kiskansin belki çok sevdiginden sesini duymadan yapamiyodur kadin ona bir uğraş lazim iş sosyallik hobi falan ugrasirsa aramaz daha
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılben olsam derim bir gece aradıgında anne müsait değilim konusamıycam saat çok geç oğlun evde flan ya da gündz araıgında utanır daha da aramaz onu diyemesem bile niye sık sık arıyosun derim
00 Yorumla
+1 yılAramasına fırsat vermeden siz arayın. Daha da arayamaz o gün için. Ama kafayı bozuk olan arar tabi :-D
08 Yorumla- +1 yıl
Kapatın telefonlari yoksa insanı katil eder o kadın
- +1 yıl
Onun telefonunu da kapat. aaa telefonun kapanmış hayatım dersin ;-) bu kaynanalar bazen zıvanadan çıkıyor yahu :-D
- +1 yıl
Sen şanslısin o zaman :-D
Arar canım annesi değil mi bukadar hafife almayin ya su kayinvalide kadin adami 9 ay tasidi buyuttunetti askere yolladi gecelerce uykusuz kaldi. Biraz anlayisli olun ozmn kayinvalide sorununuz olmaz tatlim. Sinir oluyorm bolelerine.
00 Yorumla
+1 yılkaynanayı ne yapmalı kalbur kazana atmalı yandım damat gelin dedikce altına kalas kalas odun atmalı çamda olabilir :)))
02 Yorumla- +1 yıl
ay şekerim benim kaynana arayacak böyle yeter be derim bırakta bişeler yapalım :D
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılne guzel la :D
ben 2 kes gördum çay ıctık öpmedım bıle :D
mıllet buluyor da bunuo herhal
ama sız de haklısınız00 Yorumla Açmasın.. Sanırım kayınvaliden kıskanıyor oğlunu. Ama bnce açmasın kocan
01 YorumlaVer adresini gidip biz uyaralım (saçını başını yolalım) arkadaşımızı geceleri bari rahat bırak diyelim...
;))))03 Yorumla
+1 yılSenin rahatsız olduğunu bilip eşinin de rahatsız olması ve annesine bunu bir şekilde ifade etmesi gerekirdi
04 Yorumla- +1 yıl
Tatlı dille kandirarak bisekilde onu annesine bunu ifade ettirmeye calis sakn baskı ve gerginlik yapma derim ben sahsen
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyda yılda bir ararlar. Ben annemi her gün arayarak bıktırıyorum :D
02 Yorumla
+1 yılKaynananı uyar ya da eşin eve gelince telini kapatsın
05 Yorumla- +1 yıl
Hayır aradığında sen aç mesela uygun değildik anne de veya eşinde rahatsız ise o söylesin zaten demekki bu konuda herhangi bir rahatsızlık belirtmemiş ki kadın habire arıyor herkesin özel hayatı olmalı bence
- +1 yıl
O zaman kusura bakma ama senin de tersleyip ikaz etmen gerekiyor sert bir dille hemde
senin koca kırmızı çizgiyi çekememiş bence benim annem buyuk bir problem olmadığı surece aramaz cunku sık ararsa annecım romantık dakıkalar yasıyoruz su an cevabı alacagını bılır:))
13 Yorumla- +1 yıl
bir çok konuda bu ve buna benzer problemi yasıycaksınız bende de tam zıttı soz konusu fakat ben her ıkı tarafada mudahale etme sansı vermedığım için sorun olmaktan cıkıyor tabı esımde bu konuda benı destekliyor zor bir durum tahmin edebiliyorumm fakat cozumsuz degıl. evlilik soliter olmalı bunu anlamanız ve anlatmanız lazım
+1 yılEşinizle paylaşın derim onlarla kötü olmayın oğlu olarak onun kendi adına söylemesi lazım erkek annesii sonuçta
00 Yorumla
+1 yılaranılan kayınvalideye henüz ulaşamadım :D
ulaştığım vardı ama onu da cadoloz olduğu için bıraktım tam resmiyet olmadan postaladık :D10 Yorumla
+1 yılBenimkide her aksam arar yemek yedinizmi falan der esim evet diyince yalan atma ne yediniz falan diyo ama hic umursamiyorm salla gitsin bacm :)
10 Yorumla
+1 yılKayın valde kayın peder faslını kapattık biz allah rahmet eylesin ikiside iyi insanlardı
10 YorumlaHergun mutlaka ararizaramazsak ertesi gu beni arar bir sorunmu var der yapcak bisey yok saygi duymaliyiz
01 Yorumlaaramasına gerek yok geldi yerleşti resmen yanıma hamileyim diye sen şanslısın bana göre :)
04 Yorumla- +1 yıl
Vallahi korkuttun beni :) hamile kalmasam mi bir grip oldm 3 gun kendi evine mahkum etti ise gondermedi meyilli benmkide :)
ahahahahaha komikti bu :D
abla eşin tepki vermiyor mu :D02 YorumlaAllah yardimcin olsun diyicek bir sey bulamadim ama haklisinda :))
00 Yorumla
+1 yılkayın validemin oğlu yok. :( Hatta kayın validem de yok :(
00 Yorumla
+1 yılSiz de acmayin belli bir saatten sonra. Ertesi gun geri donun. Birkac defa boyle olursa anlar.
00 Yorumla
+1 yılKocana soyle bu durumu evlilikte eşlerin istegi ne olursa olsun yapılmalı bu kişi anne de olsa ilk esin gönlü yapılmalı islamda böyle
10 Yorumlabunu Beeyine söyleyeceksin, bizim yapabileceğimiz bir şey yok.. :) Allah sabır versin hem.
00 Yorumla
+1 yılTüh ya akşam mesaisini yarım kesiyo kadın desene
Ama şaka bir yana gerçekden ayıp ediyormuş. Bir gün görüntülü konuşma aç oğluda sende çıplak olun belki utanırda gündüz arar.01 Yorumla- +1 yıl
Hatta sen cevap ver deki
Böyle uygunsuz zamanlarda arasan torun sevemeyeceksin haberin olsun.
+1 yılArayip 3 saat mi konuşuyor bişiler sorup soyleyip kapatiyordur. Uygun olmayan zamanlar da gereksiz yere ariyorsa eşinin de rahatsiz olması lazım
01 YorumlaTelefonun çekmediği bir eve taşın bence. Ev hattı da açtırma :)
00 Yorumlaburada neredeyse herkes bekar :) çok talihsiz bir soru olmuş :)
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. oğlun varsa ya da nasip edrse inşallah kayın valideyi ozaman anlarsın :)
02 Yorumla
+1 yılbıktınmı boşa gitsin hiç bekleme şimdi boşamazsan 3 çocuk olunca boşanırsın.
02 Yorumla- +1 yıl
anasıyla ayrılmaz bütünse ikisinide boşayacaksın. ya da bunnu yüzüne söyleyeceksin ya annen ya ben diye konuşsun annesiyle aramasın oda gece gece değilmi.
anne yanimda senin kocan yok benimki var. arayip durma git kocanla ilgilen diyin:-) :-)
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı. Valla eleştirsen sen kötü olursun kocana bişey desen sen kötü olursun
00 Yorumla0 :) kadın evde durmuyo ki yemek bile yapmıyo oğluyla ilgilensin
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılkendileri daha teşrif etmediler davetiye istiyorlar galiba :-D:-D
00 Yorumla
+1 yılŞimdilik kızını arıyorum, bulursam o kızı anasını da ararım tabi:)
10 YorumlaBenim numaram daha yok kendisinde işin tuhaf yanı kızında da yok :)
10 Yorumla
+1 yıl40 yaşıma geldim,
anam birgün arayıp oğlum nabıyon nasılsın demedi.10 Yorumla
+1 yılçoğu kişinin kayın validesi olmamasına rağmen bayağı ilgi görmüş bir soru tebrikler hocam :D
02 Yorumla- +1 yıl
evet mantıklı benim ki ne sıklıkla arar acaba :)
Gece aradığı zaman telefonu sen al deki iş üzerindeyiz annecim de kapat. Kadın utancından ömrü billah daha arayamaz.
10 Yorumla
+1 yılBir ara babaannem ota boka annemi arıyordu. Şimdi hiç arayamıyor 😶 insan istiyor arasın 😐 Kıymetini bilin arayamayacağı günler çok yakın
00 YorumlaSaat kasta arıyor siz tam yatağa geçtikten sonra mı arıyor..
02 YorumlaKaynananda sorun yok. Bütün sorun eşinde. Olay onda biter.
01 YorumlaGece gündüz arıyor oda açıp cevap mı veriyor? Hata senin kocanda bi' kere. İyi sabrediyorsun. :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaptıgı haksızlıktan sonra birdaha aramadım kocamın Ailesiyle iliskimi kestim yuvamı yıkmaya calıstılar bütün iyi niyetime ragmen esimde beni tutuyor esimde uzak duruyor ailesinden.
00 Yorumla
+1 yılKadinla bu konuyu konustun mu eger kocani seviyosan git sikayetci ol ama once konus kadinla
02 Yorumla- +1 yıl
Zor bir durum ancak surekli kalbikrilmaktansa insanlarin ne dusunecegi onun sagda solda ne konusacagi umrumda olmaz
+1 yılSenin kendi annenle görüştüğünden daha az görüşüyorlardır bence.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaşallah sitede hemen hemen herkes evlı herkesın kaynanası varmıs ya cevaplara bakınca görudm
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu soruyu soran kişi cinsellik kategorısınde soru soramadıgı ıcın
experı yetmedıgı ıcın
kendini burada avutuyor
kesın harun abının fake hesabıdır
+1 yılKayınvalidem yok ama aramasını sorun etmezdim.. bunca sene onu o büyüttü sonuçta..
00 YorumlaEsine bunu konuştun mu buna izin veren o çünkü acmasin her aradigini
00 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026