Geri dönüş alamadığınız zaman en fazla kaç kere ararsınız?

Geri dönüş alamadığınız zaman en fazla kaç kere ararsınız?
Güzel soru. Çok önemli ve acil ulaşmam gerekiyorsa 5-6 defa ararım. Onun dışında bi defa ararım sonra o müsait olunca zaten geri döner mantıgı ondan bekliyorum
şimdi birisini sallamıyorsam ya da küstüysem kızdıysam vs bi kere bile aramam ama her şey tıkırında olan ailem arkadaşlarım sevgilim vs ise bu kişi açmıyorsa 100 kere ararım 😀😂💃 hatta mesaj atarım bir de
“Alexander Graham Bell o telefonu seni süs taşısın diye icat etmedi , aradığımızda ulaşabilelim anında diye icat etti” derim 😀
bi saat içinde eig oldum mersi 😀
Cevabın hoşuma gitti. rica ederim
ben teşekkür ederim
Cevap
10Cevap
Acil bir durum varsa bir kaç kez.
Çoğunlukla 1 defa ararım. Ama samimi olduğum arkadaşlarımı gıcıklığına canım sıkılana kadar arıyorum djdjdjdjd
Kimi ve neden aradığıma bağlı, annemse defalarca ararım, arkadaşımsa iki üç kez ararım, başkasıysa bir kez ararım
Acil bir durum yoksa üç kere çaldırır kapatırım. Çok samimiysek daha fazla çaldırırım ama ikinciye kolay kolay aramam
Bir kez ararım o da max 3 kez çalmasını beklerim daha sonra kapatırım ama bu ailemden biri ise ya da çok samimiysem 1 - 2 kez bu aramayı tekrarlarım
O insanın bendeki yerine bağlı bazen bir kere daha bazen hiç bazen de çok kere daha.
Kimi aradığıma göre değişir ama en fazla 3 arama yaparım. Acil bir şey dışında
Geçen gün aramamı açması gereken birini 7 kez aradım.
Kendimi aradim ben de insanim sonuçta
48 kere
Hatta bakmiştim özellikle
Diğer hattimdan bu telefonumu aradim
Kaybettiğimde
Ben bir kere söylerim sonra uğraşamam
Sadece bir kere ararım.
1 kere ararım
Bir kere daha ararım bir daha da aramam
Onlyyyy twoooo
Bir kez ararım sadece
ikinci defa ararım