Benim hiç aram yok onu anladım 😂 normalde asla aramam son aramalarda beni asla göremezsin , bir şey söyleyeceksem ki bu kırkyılda bir olur 4-5 kere ararım üst üste açmazsada bir daha aramam
Normalde üst üste arayan biri değilimdir, aramam. 1 veya 2 defa ararım. 1 defa ararım dozunda bırakırım her zaman. Sonra aramam, umursamam. Ama üniversite zamanımda bir olay olmuştu. Eski sevgilimle sevgili olduğumuz zamanlarda aşırı sinirlenmiştim bir şeye. İnat ettim ve kendime kendime " O lanet olası telefonu açacak, açmalı " dedim. Çünkü onu terk edecektim. Onu tam 72 defa aramışım hiç farkında değilim. haha Hayatımdaki en büyük arama rekorum bu. Bir daha böyle bir şey yapmadım. Sonra 72. aramada döndü. Uyuyordum falan filan dedi. Nazik nazik konuştu. Ben ona "Ne cehennemdesin berkay " derken, beni yumuşatmaya çalışmıştı. Ama ben onu terk etmiştim. Sonra defalarca o beni aramıştı. Benim aramalarımdan daha fazlaydı onun aramaları. haha
Bir defa ararım açarsa açar sonra baya zaman sonra ararım. İnatla aramam en nefret ettiğim şeydir belki o insan müsait değil neden art arda arıyorsun acil falan bir şey de yok ortada
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hemcins arkadaşı üst üste 32 kez arayarak rekor kırmıştım. Karşı cinsi en fazla 5 kez arayabilirim. Daha fazla rahatsız etmeye tahammülüm olmuyor. En ideali 2.
Aradığım kişiyle olan yakınlık dereceme bağlı, çok samimi değilsem birden fazla aramam ama yakın arkadaşımsa birkaç kez arayabilirim, eğer açmıyorsa ya da meşgule atıyorsa zaten işi var demektir.
Aramam müsait değildir derim. Acil bir konuysa mesaj atar acil olduğunj belirtirim o geri dönüş yapar zaten. Aramanın bitmesini bile beklemem 3 kere çalıp açılmadıysa direk kapatırım. Ben rahatsız oluyorsam başkaları da olur.