Açtırana kadar illallah ettirir misin yoksa o dönene kadar bir kere arayıp bırakır mısın? xd

Açtırana kadar illallah ettirir misin yoksa o dönene kadar bir kere arayıp bırakır mısın? xd

Aslında böyle şeyler yapmaya gerek yokmuş neden rahatsız edecem ki kendisi arasın yazsin düşünsün ben bu kadar değersizmiyim bi insanı ne kadar düşünüyorsan o kadar değersiz oluyorsun gözünde sanki insan kendine vermeli meraktan çatlasanda umursamamasını bilmeli bazen kendi hayatına bakmalı başkasını düşündüğümüzden kendimizi yerin dibine batırdık
Konu önemli sayılabilecek ise ilk aramanın ardından 10-15 dakika sonra ararım. Açmazsa yarım saat ya da bir saat sonra ararım. orada bırakırım
Konu çok önemli ise arka arkaya ararım.
Sohbet için aradıysam o gün başka aramam.
Kişiden kişiye değişecek bir durum açıkçası:-)
Bazılarını 1 kere arar bırakırım. Bazılarına açana kadar ararım. Bu karşımdaki kişiyle samimiyetime bağlı:-)
Kendisi benim dangalak kuzenim olur, eğer ölümün ucunda olsan ve sana rehberden birini çevirip eğer açarsa kurtulacaksın gibi bir teklif olsa kuzenim denk gelse ben ölümü seçerim en azından stres ve adrenalin yaşamadan direk giderim.
İlk çağrıda 3. dıt sesine kadar beklerim açılmadıysa daha üstelemem çünkü o çoktan sessize alınmıştır. qq
Cevap
17Cevap
Sadece 2 kez arayabilirim
Bir defa ararım dönmesini beklerim 2-3 saat sonra bir kez daha ararım yine açılmadıysa mesaj atarım
niye açmıyorsuun seni arıyorum de...
olsun yap bunuuuuu
aferin sanaaaaa shogun
En fazla 2 defa ararım, 5 Dk aralıklarla falan.
3. Aramaya gerek duymam, açmıyorsa açmıyordur...
Sanki çok arayınca cvp verecek gibi düşünen insanları da yemin billah anlayamıyorum ☠️💀💣
Sadece bir kere ararım. Acilse ek olarak uygun oldugu ilk firsatta donus yapmasi icin mesaj birakirim.
Aramam kimseyi üst üste öyle. Arayacak kadar umursayacağımı sanmıyorum. Bir kere arayınca açmıyor mu umursamam ya. 1 kere sonrası aramam.
Normal şartta en fazla 2 defa ararım. Ama karşı tarafı gıcık etmek istiyorsam eğer üst üstte 7-8 defa ararım
Bir kere hocamı 30-35 defa aramıştım, farkında bile değildim. Daha da öyle açmadı diye defalarca aramam.
Sürekli rahatsız etmede kullanan arkadaşım var onda birkaç kere ararım onun dışında aciliyeti yoksa kimseyi 2. Kere aramam
Bi ara birinin beni müsait olmadığımı bildiği halde 88 kere aramasını hatırlarım. Nefret ederim.
Ben hiç aramam aranırım. şu an durumum iyi olsa da Platinium paket kullanan biri de olsam zamanın da 9 TL 100 dakika kullanan biri olduğumdan arama alışkanlığım oluşmadı
Bazen bir kere ararım azem çok merakta kalırsam adriana kadar fakat her zaman degil
3 defa çaldıktan sonra kapatırım, daha da aramam. Ararsa kendi arar ondan sonra.
acilse iki defa
değilse ikinciye aramam
dönerse konuşurum
Ben bir kere arar bir daha aramam. Sonra mesaj atarım, müsait olunca döner.
Yazılı olmayan görgü kuralıdır. Ölüm kalım meselesi yoksa 1 kez aranır
Bir kere bilezor arıyorum insanları zaten , aramam daha da fazla
Bir kere ararım bunu da uzun tutmam. Zaten dönüş yapar.
Sıfır kere. Normalde aramam ama önemliyse ki bu çoook nadir oluyor iki üç kere ararım
1 kere ararım aradan birkaç dakika geçer tekrar ararım sonra bi daha aramam dönünceye kadarr
Bgun yemek soylemek icin 3 kere donerxiyi aradim acmadi. Kendi kaybetti kumru yedim bebde
Beklerim elbet döner, ha baktin dönmedi o zaman hadi ordan gitsin
Onu birdaha aramam dönse bile sadece 1 hakkı var herkesin bende
benim üç hakkım var ama de mii
Kb bende kimsenin hakkı çok değil adaletsiz değilim herkesin 1 hakkı var
adaletsizlik değil bu, biraz ayrıcalık olması lazım benim iki olsun bari
Yok ben ona bile adaletsizlik diyorum kb seninde 1 hak
tamam ben seni iki kere arayayım
Tm 😅
Takip attım kabul edebilirmisiniz
Kabul ettim otomatik olarak zaten :)
Tm teşekkür ederim
ben teşekkür ederim gizem bozkurt, rehberine de ekledin mi :D
Ekledim😅
Çaldır da ben de kaydedeyim :D
Tm çaldırıyom kaydet ama bak 😅😅😅
kaydedeceğim sen çaldır hadi dsf
Çaldırdım
1 kez aradım acmadı acab duymadımı derım 5 -10 dk sonra tekrar denerım acmıyosa mesaj atıp beklerım ondan haber defalarca denemem
Acil bir durumsa sayı sınırı olmaz herhalde diğer türlü en fazla 2 defa
Samimiyete ve aciliyete bagli
Çok yakınsa 3 4 oluyor
64 defa aramisligim var😂
Bir defa ararım. Açmazsa mesaj atarım.
Bir kere ararın acilse 2 kere ararım
Bir kere ararım açmadı mı daha aramam.
En fazla iki defa ararim o kadar
Bir defa ararım sadece
İki kere ararım üçüncüde söverim 😅
Tövbe ya neden bilmiyorum güldüm yazdığına 😂😂
@yuppiyyyyask 😂😂
Ailemden biri değilse üstelemem 1 kereden fazla
En fazla bir kez ararım. Daha fazlasına gerek yok.
1 kere ararım açmazsa daha da aramam.
İki kere arar bırakırım.
1 defa arsrim başkada aramam işi vardır meşguldür
1 kere, başka da aramam
2 en fazla dahası olmaz.
Çok yakınım değilse asla aramam bir daha
Kim olduğuna bağlı ama maks üç kez
1 kez yeterli bana dönmesini beklerim
1 kez ararim dönmezse daha aramam
bir de açtı açmadı uğraşamam
1 kere arayıp bırakırım
2 kez çaldırıp açmazsa kapatıyorum aramam