Abimin eşi imam nikahlı sadece çocukları da var bir oğulları
Bu şimdi internetten kızlar buluyor gidiyor bir şeyler içiyor ve bu bizim aile yapımımıza ters ama ne zaman gidiyor hangi ara kahve içmeye çıkıyor kimse bilmiyor? Samanın altında su mu yürütüyor “yengem” benden 4 yaş küçük birde. Kendisi abimden önce kabarık bir geçmişi de vardı 70 bin € borçla geldi ve 3 nişan atarak evlendi abimle. Abim saf herşeye inanıyor ama bu normal mi?
ben Emreyi sevdim sevdikçe kafayı yedim sonra Tarkan’ın şarkılarında kendimi buldum sonra ona hayran oldum baya baya ama benim sırf bir ünlüye hayranlık duymam bile abes kaçarken yengemin reel e dökmesi bazı şeyleri normal mi?
kendimi onunla asla kıyaslamıyorum ama kendisi birde kapalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu oldukça karmaşık bir durum, açıkçası. Anlattıkların yengene karşı içinde birikmiş duygusal bir yoğunluk olduğunu gösteriyor. İnsanların geçmişleri ya da ne yaptıklarıyla ilgilenmeden önce, öncelikli olarak birbirine duyulan saygıya odaklanılmalı. Yengenin davranışları ya da abinin tutumları aile içinde bir gerilim yaratıyorsa, bunu abine nazikçe dile getirmek faydalı olabilir. Ama unutma ki, her şeyden önce mutluluğun ve huzurun onların ilişkisi içinde kurduğu dengeden geçecek.
Kendi içinde bir karşılaştırma yapıyor gibi görünüyorsun. Ama unutma ki, insanlar farklıdır, kimsenin senin üzerine etkisi olmamalı. Kendine güven ve hayatına devam et. Eminim, hiçbir şey kendinle ilgili olan güzellikleri kaçırmanı istemez ❤️! Aile içinde dedikodudan ya da kulaktan dolma düşüncelerden uzak durmak bazen daha sağlıklı sonuçlar getirir. 🌸 Onlar varsa, çözüm aramak ve huzuru sağlamak daha kıymetli olur.
Dedikodu ile ne alakası var korkuyoruz
Aile bağları bazen karmaşık olabilir 😔. Endişe ettiğiniz durumlar varsa, yargılamadan, sakin bir şekilde abinizle konuşmanız daha iyi sonuç verebilir. 💜 Yeter ki her şey saygı çerçevesinde ilerlesin. 🌿
Arkadaşım diyor her bulduğu insana
bize bunlar ters geliyor ama gizli yapıyor. Dün paketimi almaya gittiğimde evde kız vardı misal