O zamanlar sorun etmemiştim tartışma anında söyledi diye ama şimdi düşündükçe kötü hissediyorum. Sanki 40-50 yaşındayım da kendimden çok küçük biriyleyim gibi bi his.
Ki sevgili olalım diye kendisinin yapmadığı şirinlik yoktu, o kadar uğraşmıştı ki.
Bir de ben birkaç kez bunu sorun etmiştim saçmalama bak ben şöyle olgunum böyle diye söylüyordu, hatta tartışmada bak kim daha olgun sence yaşla mı ilgili diyordu.
Ama şimdi o tartışmada söylediği sözler çok dokanıyor. Napacağım böyle..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Maalesef Türkiye de böyle bir algı var kadın erkekten küçük olmalı diye. Ailesi problem çıkaracaksa üzülürsünüz.
Ailesi bilmiyor henüz.
O zman yol yakınken söyleyin
Ailesine 3-4 ay önce arkadaşı olarak bahsetmişti, annesnin bana selam söylediği ses kaydını iletmişti ama şu an söylenecek durumda değiliz.
Anlıyorum ama bence bir an önce söyleseniz daha iyi olur
şu an aramız bile tam düzelmiş değil. Daha doğrusu o son zamanlarda seni seviyorum özledim felan diyor ama artık o tatrtışmadaki ifadelerinden sonra düşündükçe pek güvenemiyorum sözlerine.
Ki sanırım eskiden ciddi düşünürken aramızdaki bazı problemler var onun için ilerisi adına bir şey düşünemiyoruz
Anlıyorum hayırlısı olsun 🤗
Evet kendisi de istemiyor, ailesi de istemez muhtemelen...
Başlarda nolucak ki diye kaç kere söyledi sırf bu konuyu tartışma yapmıştım ama umrunda değildi bin tane gerekçe sıralamıştı bana sorun olmaz diye ben de evet diyip artık göz ardı etmiştim bu problemi.
Ama o tartışmada..
Ailesi değil asıl kendisi sorun ediyor. Sorun etmiyor olsa ailesini öne sürmezdi
İşte etmiyordu güya.
Böyle olunca da sinirleniyorum, seviyorum derken sarılırken sorun etmiyordun diye.
İğrençsin diye haykırasım geliyor
Benimki de 2 yıl 8 ay büyük tam olarak yaş verdim sana. Benim ailem sorun çıkarmaz hep kafasına takardı en sonunda anneme gizli gizli sorup ses kaydı alıp attım. Gerçekten sevse ailesini de ikna ederdi. O yeterince sevmiyor
Evet en başlarda bunu ben sorun yapıyordum bana türlü şeyler söyledi ben de artık kabul etmiştim problem olmayacağını. Çünkü sadece yaş ki görüyoruz kimin kimden önce öleceği kime ne olacağı belli olmayan bi dünya.
Yaşı geçtim bu problem olmasa demek ki başka bi şey olsa ailesine karşı beni hiçbir konuda savunmayacaktı.
Kadınlar daha uzun yaşıyor aslında daha büyük de olabilirler. Erkekler bu konuda daha güçsüz. Bak benim sevgilim de çok sorun yaptı ben bir kere bile ağzımı açmama rağmen. Hep söyledi yok dedim ne sorun olacak önemli olan sevdiğinle olmak. 2 3 yaş küçük olsa ama sevmesem gidip onunla evlensem mutlu mu olacağım dedim ama seni seviyorum seninle mutlu olacağım dedim.
Ha dedim sen bunu bahane edip ayrılmak istiyorsan başka onu bilemem ve bir şey de diyemem giderim. Ama beni seviyorsan ve kafana taktığın buysa ben sana bunun aksini gösteririm dedim. Çevremden kadın daha büyük olan örnekler verdim. Ne zaman tartışma olsa ben trip atsam çocukluk etsem hep öne sürdü alındığımı söyledim hep de söylüyor ne zaman tartışsak yaşımdan vurur ama ona öyle bir konuşma yaptım ki utandı kendinin de olgunluk yapmadığını, yaşla ilgisi olmadığını gösterdim. Bazen çok olgun oluyorsun diyor benim o çocukluklarıma laflarıma karşı seni öyle görünce utanıyorum diyor. Gerçekten sever ispatlar ya. Onu o kadar bebek, çocuk yerine koyup sevdim ki eminim kendini küçük hissediyordur. Artık yanımda hep çocuklaşıyor hiç olgun gibi davranmıyor o olgun iş kadını gitti yerine çocuk ruhlu bir ufaklık geldi sanki. Dil çıkarıyor, bazı şeyleri yemesi yasak canı çekiyor elinden alıyorum dil çıkarıyor ben elinden alırken diğerini çaktırmadan almaya çalışıyor onu da alıyorum falan. Öğ yapıp gülüp gidiyor sevmediği bir şey olunca. Ben izin veriyorum veya vermiyorum neyi yiyip yemeyeceğine ve çekiniyor benden sen olmasan yerdim diyor. Bazen izin vermiyorum diye çocuk gibi trip atıyor. Yanımdaki olgun iş kadınını bebeğe çevirdim anlayacağın. Çok sert kabuğu olan mesafeli olgun sert duruşlu birisiydi. Ama benim yanımda çocuk oldu. Zamanla oldu, ben yaptım. Ve benden büyüktü. İsteyen erkek bunu maskülenliğiyle yapar. Ben her zaman maskülen olamıyorum çok hassasım, çabuk küsen birisiyim ama ben yaptım. Çünkü nasıl davranmam gerektiğini biliyorum. Bir kadın yanında gerçek anlamda bazı özelliklere sahip olan bir ERKEK ister. Ben işte o özelliklere sahip olan erkek olunca o da bebek gibi oldu
O da başlarda böyleydi ta ki o tartışmaya kadar. 7 ay sonra bunu bana söyledi
Ben de sevgilin gibiyim normalde dışarıya karşı aşırı olgunum olaylara bakış açım aşırı olgundur ama bu ilk ilişkim ve ilişkide bazı çocukça davranışlar yaptım o da bana bunu göstermişti bak kim daha olgun diye.
Ama sonrasında bunu söylemesi çok kırdı
Ben asla yapmazdım. Tartışmalarda hep beni sevmiyorsun dedim ama dahasını demedim. Ben beni sevmiyorsun, bana değer vermiyorsun, önemsemiyorsun vs.
Seven insan sonralarda düşünülüp kafaya takılacak şeyler söylemez diye düşünüyorum. 7 ay boyunca aklı neredeymiş? Bence sorununu açık açık söyle ve gerisini ona bırak. Sana bunun sorun olmayacağını ispatlasın. Bence söylememezlik edip uzaklaşma hiçbir çözüm elde edemezsin. Sorunun neyse git onunla konuş. Bir de insanlar genelde ayrıl der hiç yapıcı konuşmaz ama iç kendi ilişkilerine gelirse hep bi şans tanırlar
O da öyle söylerdi ben sorun çıkarınca olsun canın sağolsun derdi. Ayıp ediyorsun derdi hep alttan alırdı olgun davranırdı ama işte sorunlar olunca en son büyük tartışmada bunu söyledi.
Şimdi kendi kendimi düşünüyorum.
Aradan 2 ay geçti onu söyleyeli devam ediyoruz ama şu an çıkarsım da yok o konuyu ama kendi kendimi yiyorum
Benim olgun davranmayıp çocukluk yaptığım da çok oldu bunlar göz boyama için de yapılabilir belki en sonunda gerçeği gizleyememiştir. Ama bence paylaş yoksa kendini yersin.
Yaşlarınız kaç?
Göz boyama değil de aslında tabii ki çocuk olduğu konular var ama mesleğinden dolayı da olgun
Ben 25 o 22 oldu
Mesleği ne?
Yaşınız ilerledikçe bu sorun unutulur bence
Askeri personel.
O kadar ilerlerse unutulur şu an bir şey bilmiyorun
Bence daha güzel bayanın erkekten 3 4 yaş buyuj olması benim kizkardesim eşinden 3 yaş büyük
Ne güzel Allah mesut etsin. Ama işte demek ki bahane bulmuş.
Bana öyle bi söyledi ki sanki 40-50 yaşındayım gbi hissediyorum şu an sanki böyle tüm her şeyi yanlış yapmışım gibi
Yanlış yapmış bide olgunluk yaşta degilmi bende olgunun yaş olarak ama çocuk gibiyim hareklerim
İşte saçmalık
Bence seni istemiyir niye ailesini önüne arttı
Yani istemiyor olabilir, ben daha çok bunca zaman peşimden koşup beni sevdiğine inandırmasına kırıldım. O sözleri söylemeden önce sen üzülünce ben üzülüyorum, seni seviyorum diyordu.
Madem yalandı neden bi insanın duygularıyla oynarsın ki..
Senin içinde zor bir durum okadar koşmuş cabalamis sevgili olmuşsunuz sonra seni dalga geçerim gibi konuşma yapıp saçmalamış bence ayrıl hayır demez bence
O ayrılmak istemişti en son ben çok tartışma çıkardım benim yüzümden diye ben ayrılmayalım demiştim.
Ama şimdi o sözleri canımı yakıyor
boş ver aldırış etme takma
Cinsellik yaşıyormusunuz
Ne alaka ya soruyla
Doymuştur sana yaşıyorsanız. Ablalık görevin bitmiştir.
İğrençsin
Durum bu maalesef. Gerçekler acıdır. Senden çok daha genci ile olma şansını mutlaka kullanacaktır.
Gidip gencini ve güzelini bulsun :) beni mumla arayacak.
Sana katılıyorum. Ben olsam seni kaybetmezdim
Kaçacak bahane yaratıyor aslında
Evet o an bir sürü şey sıraladı, ailem köyden insanlar anlamazlar ki felan diye.
Bariz yalan söylüyor ne zamandır bu ilişkiniz devam ediyor ve bugüne kadar aklı nerdeymis
7 ay sonra söyledi bunu bana.9 ay oldu
Yavaş yavaş uzaklaşmanı tavsiye ederim bırak olursa olur yoksa üzerine düşme burada değerli olan sensin ve bunu asla aklından çıkarma o senin peşinden koşsun sen onun değil böyle davranarak daha çok değer göreceğinizi unutmayın
O hep peşimden koşuyordu sonra ben biraz duygularımı ifade etmekte sorunlar yaşayınca sorunlar çıktı en son büyük tartışma yaşadık.
Peşinden koşmuyorum şu an ama o konular geliyor aklıma söylediği şeyler ve düşündükçe soğuyorum. Kaldıramıyorum
Sanırım kafanız karışık ve oldukça yoğun duygular içindesin konuşmak anlatmak dertleşmek istersen seni dinleyebilirim her şey gönlünce olsun
Evet kafam allak bullak
Malasef ilişkileri inişli çıkışlı grafikler sergileyince mutluluk kadar mutsuzlukta hâkim oluyor özellikle bu kadınlarda daha etkili onur kırıcı olduğu için etkisi de bir hayli fazla yaşamını olumsuz yönde etkiliyor ister istemez
Anlasma , uyum nasil
Anlaşıyorduk aslında ama ben bi ara sanırım ilişki tevrübesizliğimden ve kıskançlığımdan sürekli en ufak şeyleri söylemeyerek sonra o yalvarığ sordukça söyleyrek tartışma çıkarıyordum. Fakat sonra anladım. Onun haricinde iyiydik ama işte o gün ayrılmak üzereyken bana bunları söyledi.
Kendini anlaman onemli olgun bir yapısı var ise yas onemlo değil
Zeynep erkekler iç dünyalarında kendilerinden yaşça büyük kadınla yaşamayı kaldıramaz...
İşte olgun yapısı vardı problemi anlamaya dinlemeye çalışırdı ama baksana çocukmuş, beni ailesine karşı hiçbir konuda savunamayacak şekilde demek ki.
Ki ben aileye saygı duyarım.
@Monakoluyum bunu bilmiyorum, erkeklerin yorumu da önemli
Seninde iliski tecrubesizligin olmus birdaha yapma, kıskançlık dengeli olmali
Senin yaş kaç?
25
O 22 oldu
Bilmiyorum belki sorun olabilir , tipi de mi küçük?
Benim arkadaşım var o da 3 yaş var arada o 30 eşi ,27 iyiler.
Zaten eşinin ailesi zengin ama para koklatmiyotlar kıza da bişi asmamislar doğru düzgun. Ama lafa gelince hep suyum var buyum var.
Ben tip olarak daha küçük gösteriyorum.
O da yaşında ama biraz zayıf ondan küçük duruyor. Yüz hatları olarak daha büyük
Şöyle yemek yedim. Bu erkek 1 ayda 3-4 kilo alır.
İşte pek almıyor yapısı öyle. Sorun o da değil zaten ben onu o şekilde kabul etmiştim hiç sorun etmemiştim ki normalde ben onun yanında alımlı duruyorum
Çok ayıp etmiş
O an tartışma anı kötü hissediyoruz diye yok saymıştım ama şimdi düşündükçe kendimi aşırı büyük hissediyorum ve sanki o hep başkalarına layık gibi
Birlikte oldunmu
Hayır
Sıkıntı olmaz