+1 yılBen sahsen asla kufur etmem ciddi ciddi ama sinirlenince hemen sigara yakarim birde karsimdaki ile medenice konusurum baktim anlamiyor sesimi yuklseltirim.. ne kizginlikta ne norma anda kufur etmem aileden yetisme tarzim boyledir... Karsimdaki erkegin kufur etmesinden hic hoslanmam ben yokken ne yaparsa yapsin ama benim yanimda musade etmem birde egitimci oldgm icin sanirim boyleyim katiii kurallarim vardir benim.. erkek olmak kufur etmeyi gerektirmez adam olmakla erkek olmak farkli seylerdir erkekligi seyinde gorenler onune gelene kufur eder onu meziyet sanar ama adam olan erkekse kalbinin yureginin adamidir konustuklarina dikkat eder oyle erkeklere hayranimdir bugune kadar cikmadi ama cikarsa bastacimdir.. turk erkeklerinde birde cinsel sapkinlik var ulke cok tutucu oldgu icin cinselligi saldiri olarak goruyorlar yobaz zihniyetler ole onune a. k diyen erkek zaten ne kisisel gelisimini nede cinsel kimligini tamamlamamis demektir birde kizlar kufrediyor inanilmaz birsey sizde nasil bir vizyon varda kendi cinsinize kufur ediyorsunuz hala anlamis degilim kadin kadinin gercekten dusmani bu sekilde a.. k diyen kiz.. biraz boyle avrupa kadinlari gibi kadinligina hayran olan kompleks duymayan kadin olsalar boyle olmazlar erkekleri bu hale getirende zavalli a. k lafini duymaktan hoslanan ve kendi cinsine kufur eden kizlardir.. kadin olmayi asagilayici brsey olarak goren erkek hegemonyasi altinda yasayan zavalli aciz tiplerdir...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHoşuma gider
2214 Yorumla
Soran+1 yılhakettin bunu :D
- +1 yıl
ooo * kodum gel gel =)
- +1 yıl
bu kızdan uzak durcan moruk kıllı göbekli herif sever
- +1 yıl
kendine edilen küfür hoşuna gidiyor anladım olayı
- +1 yıl
KolalıCelibon un fotosunu koymaya utanmıyormusun
- +1 yıl
O zaman ben senin...
(Hoşuna gitti mi?) 😂😂 - +1 yıl
Nick üretim hatası olmalıydı
- +1 yıl
Kullanıcı adıyla bu kadar bağdaşan birini görmemiştim bu sitede
- +1 yıl
18 yaşında kız, normal ''hoşuma gider'' demesi çok büyüttünüz belli ki gırgır geçiyor.
Senin sorduğun soru saçma bir kere. "hayatın bütün acısını tatlısını görmüş birisi" Bu tabirine uyan insan, hiç bir insanı umursamaz ehli keyif yaşar bu durumda küfür etmesini gerektirecek bir şey de yok. Ama tabi ki küfür etmek zayıflık göstergesi (bence). Özellikle bir bayanın yanında, sevgilin olabilir arkadaşın olabilir çok saygısız çirkin rezil zelil bir davranış. Tamam çok kızıp bir anlık patlamayla "hassiktir ulan" diyebilirsin ama "koyarım, s*kerim, çoğaltırım vs vs.. Bir erkeğe de bir kadına da hiç yakıştırmam, eden insanı da aciz ve zayıf görürüm.
40 Yorumla
Bu tarz konuşmaların altında patolojik bir neden yatıyor olabilir. Bir çok insan günümüzde bu nedenlerden ailesini veya kendini psikiyatri servisinde tedavi olurken görmekte. Sosyal faktörler, bağımlılık, kişilik bozuklukları ve ergenlik öncesi örneklenmeleri insanları bu tür davranışlara itiyorsa emin olun patolojik bir nedendir!
Tek tedavi olması gereken hasta değil toplumun büyük bir bölümü!10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
+1 yılSürekli küfür eden, her cümlesinin içinde ya da sonunda küfür kullanan erkekler çok kro duruyorlar. Kendini cool sanmaları da ayrı bir tartışma konusu. Hayır, hiç de cool değilsiniz. Çok çok itici duruyor. Tabii sinirlendiğinde, çok bazen küfür ediyorsa, bunu kınamam. Hiçbirimiz melek değiliz. Ama küfürü sürekli kullanmak absürt. Benim düşüncem budur. Umarım yardımcı olmuşumdur. Hayatta bol şans :)
40 Yorumla
+1 yılKüfür erkeklerin doğal yapısı ya küfür etmeyen erkek sayılıdır bence. Ama şimdi küfüründe bir yeri var kadına edilmemeli bir ortamda makarasına veya arkadaşıyla konuşurken edebilir ya biz bile kız olduğumuz halde kızlarla kendi aramızda konuşurken küfürlü konuştuğumuz oluyo dozunu kaçırmamak lazım
30 Yorumla
+1 yılBen erkekler ne kadar nazik ve soğuk kanlı olursa o kadar karizmatik ve tatlı oluyorlar. Kendini beğenmese dahi karizmatiklik kurtarıyor işi kendini beğenmez olmasın ilk olarak..
Dediğim gibi benim soğuk kanlı ama bunun farkında olmayan ve nazik erkekler etkiler.10 Yorumla
+1 yılkesinlikle uzaklaşırım. Küfretmek sürekliyse bu onun eğitimsiz ve genel görgü kurallarından nasibini almamış , nerde nasıl konuşacağını bilmeyen bir erkek olduğunu gösterir. Böyle insandan kimseye hayır gelmez.
61 Yorumla- +1 yıl
aynen sığğğğ ben de sevmem. Kendisini ifade etmeyi beceremeyen insan daha ilk lafından küfreder. Yazık ki basit insandır :)
Basit insandır bence. Çünkü her erkeğe sorsanız bir bayan böyle küfretse ama içi melek gibi dese yine de o kıza kıro tabirini kullanırız. Ve o kızdan soğuruz. Erkekler her zaman narin , kibar kızlardan hoşlanırlar. Kızlar ise sinirlendiğinde küfreden değil, koruyan sahiplenen erkeklerden hoşlanırlar. Küfür etmekten haz ediyorsa zor kız bulur..
21 Yorumla- +1 yıl
Sinirlenince nasil koruyacak onu cozemedim :)
Kişilik meselesi küfr bayanada erkeğede yakışmaz kardeşim edep edep edep çok önemli kişi bulundğu ortamda seviyesiz kültürü düşük insanlarla oturup kalkarsa kendiside zamanla öyle olur bana ters küfürü hiç kimseye yakıştırmam Tabi insan bazen sinirlene bilir ama bir bayan varsa o ortamda küfürlü konuşmak çok yanlış bizim ailemizin yanında birinin küfürlü konuşmasını istermiyiz?
10 YorumlaArada olursa sıkıntı yok mesela şakasina olursa bir neşeli muhabbet arası ama benimle tartışma arasında küfürlü konuşunca sinir oluyorum resmen! Ciddiye bile alamıyorum ozmn açıkçası hiç olgun değil bence.
30 Yorumla
+1 yılBen de görüşümü bildirim de niyetim düşmeşin 😄 kozlar erkeklerden daha çok küfrediyor geçen bir kız gördüm benden 3-4 yaş küçük arkadaşına onun Amina koyucam onun anasını sikicem filan bissuru küfretti döndüm kıza ulan sik bende ben senin kadar kufretmedim dedim. Boyleleriyle çok karsilaiyorum gün içinde hacı
00 Yorumla
+1 yılkızların ne düşündünün bir önemi yo ki ne yaparsan kendine yaparsın kul hakkına girersin öbür dünyada sevapların hak sahibine dağtılır ozamn daha çok üzlürsün yani kardeşim etme küfür onlara küfür ettin zamn onlara iylik yapmış olursun kendine kötülük yapmış olursun yapma lütfen küfür edilince noluyo günaha girmekten başka
23 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyosun sen yaa 😂😂😂😂😂😂
Soran+1 yılKahverengiUmut kalbi temiz bir kız belli ediyor kendini haklı doğru söylüyor aslında en iyi cevabısen haketmıstın ama sağlık olsun verdim artık :) teşekkür ederim önerin için gene alnından öpüyorum
- +1 yıl
kahverengiumut biri senin arkandan küfür etse gerçekten hoşuna gidermi Rabbim okadar merhametliki kullarını düşünmüş hep ve insanın hoşuna gitmeyecek herşey kul hakkına girerki bunu kul affetmesi gerek yani helallik dilemen gerek oyuzden küfür etmemek gerek dedim bn nerde yannış bişey söylemişim acaba? iyi ozamn herkes herkese küfür etsin hakaret etsin gıybetini etsin oooo nerde kalır ozamn insanlık öyle şeymi olurmuş yaaa çok rahatsız edici bişey küfür etmek ilk başta küçük 1. sınıfa giden kardeşlerimize kötü örnek olunuyo 5 yaşındaki bebe bile küfür ediyo yaaa buna bir dur demek gerek artık nereye doğru gittiğimiz belli değil eğerki gerçekten hata yapmış biri arkadaşımızı görürsek gerçekten onun arkasından küfür etmemek gerekir tam tersi arkasından dua edip onu uyarmak gerek ve insan gerçekten çok mutlu oluyor böyle yapınca mutlu olmayı bilene heryer mutluluktur :) arkadaşım lütfen küfür edenleri uyaralım
Erkek arkadaşları yanında ne küfürü ettiğini umursamam tabi etmese daha iyi ama benimle konuşurken küfürlü konuşursa çok çabuk soğurum. Hoşlanmıyorum dikkat etsin. Dikkat etmiyorsa bana saygı duymuyor demektir
20 Yorumla- https://youtu.be/Tws1AOgUUuo
bayanlar hemcinsleriiniz bu branşta çok çok iyi, elllerine su dökemeyeceğim anlara çok şahit oldum ve olmayada devam ediyorum. kız muhabbetinizin vazgeçilmezi olmuş, ağzınıza sağlık. çok yakışıyor size bazen de çok tahrik edici.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bir erkegin kufurlu konusacagı tek yer yatak odası olmalı.
72 Yorumla- +1 yıl
İşi biliyosun :-)
Cevap sahibi+1 yılAyıpsın :)
+1 yılSevgilisiyle itici, arkadassa iyidir. Fevkalededir her derdini anlat adam sana iki kelimede teselli verir s. et * 😂😂😂 dogaldir samimidir, nettir. Ama is sevgili olmaya gelince oyle olmuyor malesef :)
30 Yorumla
+1 yılBir bayana karşı kullanılmadığı sürece sıkıntı olmamalı demek ki öyle rahat hissediyor diycem ama bazen bir kız, erkekle bile böyle rahat konuşabiliyor. Abartılmadığı sürece rahatlık verici olabilir. ;)
00 Yorumlaküfür değilde ağzımdan hacı abi çıktı ne diyon la senler felan 😁 len diyom yok l*n diyom yok gülüm diyom yok ismini söylüyom yok saçını çekiyom yok yakındz yükürmeye başlıcam olmadı koymaya başlarız
00 YorumlaBen daha cok efendi erkekleri begeniyorum. Benim yanimda konsuursa igrenirim cünki bana saygisi olmali. Erkek erkege arada bir abartmadan sorun olmaz ama süreklisi igrendirir maalesef
10 Yorumlabence insanların anladığı tek dil şekli artık normal hayatta konuşurken full küfür saysdırsak daha zahmetsiz olur. yinede küfürün de bir centirmen lği vardır ama iyidr ya iyidir.
00 Yorumla
+1 yılHanımlar gerçekten küfür etmek istemiyorum ama yorumları okuyuncada bu yorumlara kufur edilmez mi diyor iste insan tm kufur etmek iyi bisey değil ama a. m. k. sizde öyle bir yorumlar yazıyonuz ki yok neymiş kufur eden erkek benim arkadaşım bile olamazmış * ordan allah bilir kendisi bile ediyodur bayanın birisi çok güzel yorum yazmış valla turkiyede kızlar bile kufur ediyo gibisinden biseydi erkekler edince mi kaba oluyo iğrenç oluyo allah aşkına
00 Yorumla
+1 yılyerine göre hafif espriyle karışık zeka belirten cümleler varsa çekici oluyor. ama agresif ve küfrü bir konuşma biçimine getiren erkeklerden nefret ediyorum.
00 Yorumla
+1 yılHer zaman söyleyenler hiç hoş değil ama arada ufak tefek tam küfür değilde argo kelimeler gerekli bence. Erkeğin özelliklerinden kroluk yalnız abartılmamalı
00 Yorumla
+1 yılÇok küfür eden erkeklerle muhattap değilim zamaınında çok ederdim ama şu an arada bir sinirlendigimde bazı şeyler olumsuz gittiğinde ederim bağımlısı değilim arkadaşlarıma bile söylerim küfür etme diye
00 YorumlaÇok uç durumlar olmadığı sürece itici.. Sevmiyorum çevremde yerli yersiz küfür eden kimsyi. Kız erkek farketmez.. Milletin anasına bacısına sövenden önündekinden dolayı erkek olur. Ama ADAM olmaz.
00 Yorumlabana ederse ayrılık nedenı ama futbol macı ızlerken falan etse gulup gecebılırım
30 Yorumla
+1 yılAnneye ve kadına yönelik küfürler değilse eğer konuşmasında sakınca yok. Ama bayanları aşağılayıcı nitelikte küfür edenlerden nefret ediyorum. Hiç küfür etmeyen erkek de istemem. Kibar olmasın
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaba birisi olduğunu düşünürüm. Çevremde öyle birisinin olmasını istemem. Arkadaşım olamaz mesela o kişi..
10 Yorumla
+1 yılBerbat kalitenizi dusuruyo. Tabiki bazi zamanlarda komik oluyo:))) ama ayarini bilmek lazim. Her cumle icinde konusuyosan, hic iyi degil.
10 Yorumla
+1 yılBence bir hanimin yaninda kotu konusmak terbiyesizlik ve boyle kromsu bisey. Kotu bir intiba. Ama çok sasirdiginda da ay inanmiyoroom demesin assıktir i yapistirsin. Yani yerine gore ve cok nadir kufur etmek en iyisi.
00 Yorumla
+1 yılHayır anlamıyorsunuz. Kadına yönelik küfür, kadına yönelik şiddet. Bu tür şeyler insana yanlış. Ayrıca soruyla bağını koparabilirsin, yazmayın artık deyip son derece saygısız biçimde o dediklerinden yazamazsın.
00 Yorumla
+1 yılhoşuma gider diyen kişiyimi en iyi görüş seçtin bravo ya süpersiniz işte bu yüzden türkiye bu halde
61 Yorumla- +1 yıl
Bu kizi alin buradan ulkeyi karistiriyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılben hiç hoşlanmam sakinken i geçtim sinirliyken bile küfürlü konuşmamalı bir erkek özellikle de bir bayanın duyacağı şekilde , ben etrafmda böyle gördm hep ailemden o yüzdenmidir bilmem çok yadırgarım ve uzaklaşırım.
00 Yorumla Cool gozukmeye calisiyo lar sanki ayrica eger bildirim gelmesini istemiyosan soru sormayida goze almicaksin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ağzını toplamalisin
Terbiyesiz ligin alemi yok. Birde hoslananlar olmuş iyi ki öyle kiz rkadaşlarım yok20 YorumlaHoşuma gitmez. İçinde kötülük olmasa bile bu alışkanlığından vazgeçmeli...
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılküfürlü konuşmasın mumkunse
ne zırt pırt küfür *20 Yorumla Küfür iyi değildir ya. Ben kısaltmalara geçtim İnşallah tamamen bırakırım. A q diyorum en fazla. Oda kısaltmasını. Küfür asla iyi değildir
00 Yorumla
+1 yılGerekene gerektigi yerde kadina yakismasa bile yeridir kufur etse ama 2 lafindan birisi kufur ise kadin erkek farketmez hic hos degil...
00 Yorumla
+1 yılarkadaşlarıyla ortamlarda konuşabilir bişey diyemem ama benim bulunduğum ortamlarda bir zahmet etmesin çünkü midem bulanır ://
00 YorumlaHakedene aile değerlerini katmayacak ve aşırıya kaçmayacak şekilde edilir ama laf olsun prim ilgi hesabı alışkanlık edinenlere kafa atmak lazım :)
00 YorumlaKüfür gereksizdir küfür kendini küçültmenin bin bir farklı şekillerinden biridir
Küfür bir insanın ne kadar küçülebileceğini küçüldüğünü gösterir :)00 YorumlaErkeklerin bazılarında çirkin oluyor ama bazilarindada komik ve hoş oluyor
10 Yorumla
+1 yılçok kibar sözler kullanırım
sinir olduysam ederim
Para karşılıgı zevk satan adamın çocugu gibi
ama asla bir bayanın yanında küfür kullanmam.00 YorumlaKüfür eden kız daha daha itici her zaman kibar kırılgan bir sevgilim olmasını istemişimdir genelde denyo geliyor :))
00 Yorumla
+1 yılŞirin ve samimi. Küfür etmeyen insan mı olur lan? * öyle erkeği.
12 YorumlaKardes bulundugun ortama bagli bazi insanlar kendilerini bise sanarlar agzin alisik oldugu halde tepki gosterirler. Bende tipa tip ayniyim artik agzimdan istemsiz cikiyo ama benim cevrem Aliati
00 YorumlaNormal görür yalnız hissetmesin diye (bende koyayım ulan) asdf
30 YorumlaBana etmesin..
Zira karşılık veririm kaka olur ilişki.30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılYerine göre adamın hayallerini öperim güzel bir ifade ile.
11 Yorumla Yanında bayan var kahveden arkadaşı yok davarlık başka birşey değil
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkufru kendine yakistiran, insan olma sıfatına yakışmıyor demektir. kadınlara karşı kullanmıyor olmasi bir şeyi değiştirmez. içinde varsa vardır.
20 Yorumlaküfür edenlerden zarar gelmez abartmamak kaydıyla :)
00 Yorumla
+1 yılBayana ediosa igrenctir ama kendu arasinda eder etmeyen mi var onuda etmezse2 iyi olur da
00 Yorumla
+1 yılErkek adam küfür etmez 2 dakkada ortalığın mına koyuyolar bu ne ya
00 YorumlaŞimdi küfür yapılacak yer vardırr yapılmayacak yer vardırhdjzha neyse sen takıl kafana göre
00 Yorumla
+1 yılBu zamanda küfür eden erkekmi olur beyler centilmen olun biraz..
00 YorumlaBen sevmiyorum.
Düzgün konuşmalı.
İtici geliyor.
Önyargılıyım zaten.00 Yorumlayerine göre küfür gerekiyor aslında:) bazı erkeklere küfür yakışıyo ama sinir anında değil şaka maksatlı ufak tefek şeylerden bahsediyorum :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Bence yerine göre az miktarda olabilir.. Ama hiç olmaması daha iyi.
00 Yorumlal*n mal gerizekalı falan olur samimiyetliktir zaten ama ağır kufurle hoşuma gitmez
00 Yorumla
+1 yılAna-bacı karıştırmıyorsa ve kızların yanında söylenmiyorsa samimidir beni ilgilendirmez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 890 cevap paylaştı. Arkadaş kendi aramızda küfür yine iyi de şahsen ben kızların yanında küfür etmiyorum mesela
00 Yorumla- Devamını Gör (239)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat