Annem 58 yaşında, kilolu, yaşlı bir kadın. Babamla 30 yıldır evliler. Babam eskiden çok varlıklı bir adammış ama şirketinin muhasebecisi tarafından dolandırıldı, şirketi battı, borç harç içinde kaldı.
O zamanlar borcunu amcam kapatmıştı. Babam da bir daha iş kurmak istemedi, ama iş kurmak istemediği gibi çalışmakta istemedi. Amcam seni yanıma alayım dedi, güzel maaş bağlayım dedi ama yok. O zamandan beri babam prenses gibi evde oturuyor, kahveye gidiyor, 25 yıldır her günü böyle geçiyor yemin ederim.
E mecbur annem çalışmak zorunda kaldı. O iş senin bu iş benim. Ben 18 yaşındayım, ben de 15’imde okulu bırakıp kafelerde restoranlarda çalıştım, şu an hala çalışıyorum. Kira elektirik su gaz ıvır zıvır hepsini biz ödüyoruz. İkimizin maaşı anca yetiyor. Annem böbrek hastası, hasta hasta çalıştı, çoğunlukla hademelik yaptı, eğitimi diploması yok. Yaşlanınca iş bulması zorlaştı çünkü kimse onu almak istemedi, bir fabrikada işe girdi ve geçen hafta makinelerden birine parmağı sıkıştı. Pek anlamadım ama kangren mi olmuş ne ambulans gelene kadar, hastanede o iki parmağını kesmek zorunda kaldılar.
Yani de diyim canımdan can gidiyor annemi bu halde görünce, keşke onun yerine benim başıma gelseydi. Babam da hiç sorumluluk almıyor, iş kazası bu olur diyor. Annemin hatası ama muhtemelen iş sahibinden tazminat alacağız yani nasılını bilmiyorum ama öyleymiş. Nefret ediyorum bu adamdan ya baba demek bile istemiyorum 😔
(Annem babamdan boşanmak istemişti ama tehditle yanımızda duruyordu)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer