Eski oğlumun ilkokul öğretmeni ile evlendim?

Hesabımdaki olaylardan sonra biliyorsunuz ki kocam g*y çıktı ben de oğlumun ilkokul öğretmeniyle a*eşli anlar yaşamaya başladım kocayı boşadım. boşanma davası hâlâ sürüyor çekişmeli oldu diyor ki 'hem sen hem o" ben dedimki "ben güzel kardeşim miyim?"

Yani güzel kardeşim değilim inanabiliyor musunuz 9 yıllık kocam daha dogrusu ESKİ kocam bana böyle bir teklifle geliyor? Git o erkekle ol dedim sonra şamarı yapıştırdım sonra bu kaçtı a*k m*lı gitmiş sevgilisine anlatmış sevgilisi benimle evli olduğunu bilmiyormuş tartışırken sevgilisi arabalarin geçtiği bir yoldaymış o sinirle dikkat etmemiş ve sevgilisine araba çarpmış bu olay sonucunda gelip beni suçladı sen sevgilimi hastanelik ettin diye sonra o da bana dava açtı (haksız olmasına rağmen) işler uzadı o sırada oğlumun ilkokul öğretmeniyle a*eşli anlar yaşıyorduk sonra evlenmeye karar verdik ve bunu Instagram'da paylaştım hemen eski kocam da arkadaşının telefonundan storyimi görüp kudurmuş düğünümüze onu da davet edicez gelmek isteyen varsa gelsin bu arada çocukları da bana ders olsun diye kacirdi. Çocukların psikolojisi bozuldu.

Oğlumun ilkokul öğretmeni (kocaamm) sağ olsun bana bu sürede çok destek oldu❤️

Şimdi ana olaya kocamla (oğlumun ilkokul öğretmeni) nasıl evlendigimizi açıklayacağım. Bir gün birlikte yürürken bir anda kafama kuş s*cti ondan sonra kocam marketten ıslak mendil aldı kafamı silerken yakinlastik, ondan sonra bir ses duydum havai fişek sesiydi. Yukarı baktığımda gökte "benim evlenir misin bir tanem" yazıyordu o anda hemen düşünmeden ona tekrar aşık oldum ve kabul ettim!!!

Eğer çok isterseniz bir dahaki soruda düğün tarihini vericem

Sizin adınıza çok mutlu oldum🥰
Banane
Ev adresini ver gelcem 😘
Yapacağıniz işi-
Düğüne katılabilir miyim 💞
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Eski oğlumun ilkokul öğretmeni ile evlendim?