Oğlumun öğretmenine aşık oldum. Eşim yok, boşandım. Ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEvlilere aşık olunmaz diye bir şart asla yok olunur. Karşı komşum evliydi benden yaş olarak küçüktü hoşlanıyordum, belli de ediyordum, ama asla yatağa atma derdinde olmadım eşine saygım vardı. hatta çok da istekliydi hiç de oralı olmadım. Günlerce uygulamalardan yazıştık ettik nude attığı günler de oldu. Eşi şehir dışında çalışıyor arada sırada geliyordu yanlızdı çok gençti güzeldi. Ben sonra evlendim, taşındık oradan sonra duydum ki boşanmış eşinden. Defalarca irtibat kurmayı denedim oradan buradan ekledim. Kabul etmedi tıpkı benim ilk başta etmediğim gibi. Üstelik engelledi. Şu anda yanında olabilmek için tüm servetimi veriririm sanırım. Ama olmayınca olmuyor işte. Evlendim sonuçta.
03 Yorumla- +1 yıl
Garip.. O evliyken yatağa atma gibi bi düşüncenin olmaması gayet güzel diyorum ve sonra bakıyorum ki konuşmalar nude atmalar yapmışsınız. Hiç tutarlı değil açıkçası. Kadınla yatağa girmesen de bir nevi onu ayartmış oluyorsun 🙂 Kadının yaptıgı da aldatmaya giriyor. Aldatmak sadece fiziksel değildir. Neyse taşınmış etmişsin üstüne evlenmişsin de. Ne güzel mutluluklar dilerim.. ve yine derken o kadının boşandığını öğrenince evli olmana rağmen her yerden ulaşmaya çalışmışsın. Kadın yüz verse sana Allah bilir ne olurdu.. hâlâ aklın da o kadında kalmış belli ki. Yanında olma imkanın olsa da karını bırakıp koşa koşa gideceksin yazık vallahi. Neyse umarım aldatmazsın suçsuz günahsız karını🙂
- +1 yıl
O zamanlar sanırım ben boşlukta idim hiç de olumlu cevap vermedim geçiştirdim hep. Evlendikten sonra ise onu arar oldum daha çok. Sanırım bu biraz da psikolojik. Bulabildim mi eski günleri asla bulamadım olmadı hiç.
En İyi Cevaplar
Boşanmış olman başkasına aşık olmana engel değildir. Sana öğrencisinin velisi olduğun için değer veriyordur, seninle etkileşimde bulunabilir. Bu da gayet doğaldır. Evli olması, bir ailesinin olması dolayısıyla duygularını dizginlemen senin ve çocuğun için olduğu kadar öğretmen ve sınıf için hayırlı olacaktır.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Daha doğru yorum yapabilmem için eski kocanla neden boşandığınızı, çocuğunuzun babası ile şu anki iletişiminizi, onun sosyal durumu ve oğlunla olan ilişki durumunu anlatırsanız size fikirimi söylemek isterim..
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatildim bosandim ama hala oglumuz icin gorusuruyoruz aramizda sorun yok yani. Eski esimin oglumla fazla ilgisi yoktu sadece hep para ne derse yapardi halada oyle. Ama hicbiseyiyle ilgilenmez hep ben ilgilenirim tepeden tirnaga
- +1 yıl
Sonradan gördüm. Adam evliymiş. Olmaz bacım aşık olduysan bağrına taş basacan. Senin kocan seni ucuz bir kadınla aldatmış, harekete geçersen veya o geçerse karşılık verdiğinde o kadından ne farkın kalacak... Diğer yandan adam kur yapıyorsa sana çocuğunun babasından ne farkı var o adamın. Eğer aldatma modunda olacak bir adamli birlikte olacaksan eski kocnı neden boşadın.
Diğer yandan çocuklar ebeveynlerinin ayrı olmasını istemez, bir gün birleşme hayalleri kurrlar. O çocuğun hayallerini yılacaksın. Evli bir adamla ilişkin olursa ucuz kadın olarak oğlunun ne hissedeceğini düşün. Belki seni artık istemeyecek babasına gidecek böylee olunca.
Diğer yandan evlensen bile hiç bir baba kendi nesebinin başka bir erkeğin egemenliği altında yaşamasını kabul etmez. Her türlü çocuğun da senden uzaklaşır, babası da senden koparır.
İyi düşün mantıklı olanı yap bundan sonraki hayatın için...
Soran+1 yılEvet butun bunlari hep dusundum inanki. Zaten sadece dua ediyorum aklimdan cikmasi icin. Ben oyle bi kadin olamam kimsenin yuvasina dokunmam asla. Ben yasadim ne demek oldugunu biliyorum :(
Yanlış kişiye aşık olmuşsunuz, beyfendi evli olmasa idi sorun olmazdı ama şu durumda yapılacak bir şey yok, hem oğlunuzun hem de beyfendiyi zor bir duruma düşürmemek için bu duygularınızı bir kenara itmeniz daha doğru olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
88Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevilmeye veya ilgiye aç olduğunu düşünüyorum. Evliymiş uzak durmalısın, bu hislerin doğru değil. Tıpkı başkasına ait bir çantayı ondan alamamak gibi.
Ayrıca çocuğun onun öğrencisi en önemlisi. Bakın boşanmış olmak sorun değil ama çocuğun yoksa. Senin çocuğun var, senin için her şeyden önce gelmesi gerekir. Öğretmeniyle gönül ilişkisi içerisinde olduğunda çocuğunun konumunu düşünüyor musun ve üstelik evli?
Biraz duygularınıza hakim olmaya çalışın. Körkütük, mantıksızca hareketler yakışmıyor.
18 Yorumla
Soran+1 yılBen kendi icimde yasiyorum zaten. Asla oglumu kotu duruma duserecek bir sey yapmadim yapmam da. Sadece cok uzgunum kendime kiziyorum. Ama elimde degil 😔
- +1 yıl
Hislerine engel olamazsın ama kontrol senin elinde bunu unutma. 👍
Soran+1 yıl😔 tskler
Soran+1 yılIkiside
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaşık olduğun adamın Medeni durumu ne? hakkında araştırma yaptın mı üstü kapalı da olsa nedir ne değildir
13 Yorumla
Soran+1 yılEvli maalesef ben en basindaomu da bosanmis saniyordum
Cevap sahibi+1 yılozaman.. başlamadan bitir kafanda.. reddedilmek dahil oluşabilecek olumsuzlukları kafanda tahmin edebiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılbelki sadece kendince rezil olacağınla kalacaksın , belki amacına ulaşacaksan.. fakat etrafındakilere vereceğin hasarı düşün sen özgür bir kadınsın ama senin gibi özgür birini bulmanı ya da denk gelmesini ümit ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılKuzuu evlliymis adam diyorsunn, sakin hic bulasma ona.. Yuva yikanin yuvasi olmaz bunu bil.. Ondan uzak durman gerekiyor neyaparsan yap uzak dur derimm :) Kendine bunu yapma.. daha hayirlisi daha guzeli cikar karsina merak etme
42 Yorumla
Soran+1 yıl😔 amin insallah cok tsk ederim guzel dusuncelerin icin. Umarim bir an once aklimdan cikaririm
Cevap sahibi+1 yılinsallahh kolaylika cikar gider aklindaann.. nedemek canimm <3
Neden yanlış olsun ki? Eğlenip, güzel zaman geçirmek herkesin hakkı. Seninle birlikte olduğu anda seni ne kadar mutlu ettiğini önemseyip başka bir şeyi kafaya takmazsan sorun yok.
09 Yorumla
Soran+1 yılEvliii
Soran+1 yılOnun esiyle arasi nedir bilmiyorum
Hem bu konu beni rahatsiz ediyor
Soran+1 yılKonusalim
Soran+1 yılDm yqz
Soran+1 yılYazilmiyor ki
- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yılyani senin asık olman guzel :)
adamin sana ilgisi varsa bu daha guzel :)
sen bekarsin o da bekarsa bu daha guzel :)
daha ne olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılO evli 😔
- +1 yıl
senin asık olman gene guzel :)
ama o evli olupda seninle beraber oluyorsa bu senin icin risk
- Aşk İlişkileri konusunda 645 cevap paylaştı.
+1 yılDesene dude her gün öğrencinin durumunu sormak için okul yolu gözüküyor sana ne ilgili bir veli diye düşünecek herkes ilginin kaynağını bilmeden
01 Yorumla
Soran+1 yılAsla oyle bisey yapmadim
- Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilse sorun yok ama evliyse bu işten vazgeçemek lazım. Yanlış... Neyse gönül bu olabilir ama yanlış olduğunu da bildiğin için önüne rahatlıkla bakarsın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Yanlış bir şey yok İnsanlar kimi sevip sevmeyeceğini seçemiyor sonuçta. Adam evliyse uzak dur Yalış kısım o evliyklen senin ona yaklaşman. olur
00 Yorumla
+1 yılbenim annemde böyle bir durum olsa öğretmeni yok ederdim oğlun küçükse travma yaşar asla böyle bir şey yapma
06 Yorumla
Soran+1 yılBisey yapmiuorum zaten ama cok mutsuzum surekli aklimda ve kendime kiziyorum elimde degil ama
- +1 yıl
Onu bunu geçtim annem yaşındasınız 37 yaşındasınız felan ablam yapma yakarsın kendini o çocuğu düşün gerekirse git çoccuğun okulu değiştir öğretmenden uzaklaş
Soran+1 yıl37 yasinda degilim 30 yasindayim gerci farketmiyor bu yasla alakasi yok ama haklisin ondan uzak durmam lazim :(
- +1 yıl
evli olmasa bile yakınlaşmanız doğru değil bunu diyorum öğretmen evliymiş
Soran+1 yılYakinlasmadik ki zaten
- +1 yıl
bu niyetle ilerlersen yakınlaşıcaksın bundan söylüyorum oğlunuzun yaşı kaç onuda sorabilirmiyim
+1 yılOlabilir hayat bu aşkın ne zaman karşına çıkacağını bilemezsin
11 Yorumla
Soran+1 yılOyle ama evli :(
Evliymiş bide baltayı taşa vurdun desene bence bu durumun boşluktasın ondan kaynaklı sanırım işin zor gerçekten. Sana uygun birini bul derim
00 YorumlaTabiki de yanlış bir şey değil insan bazen bir deftere bile aşık olabilir üstelik boşanmış birisin yani hiçbir engel yok bence.
00 Yorumla
+1 yılHoşlanman yanlış değil. Neticede başından onu da boşanmış sanıyormuşsunuz. Yanlış evli olduğu hâlde yürürsen adama o zaman olur işte.
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç bilerek yanlış yaptın mı?
Şimdi çocugun ögretmeni olması sorun degilde galba evliymiş o sıkıntı sen şansını başka ögretmende dene bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKatıksız yaw he işte. Dışarısı erkek dolu... Onca erkekten oğunun hoıcasını mı buldun yuh odun hem de yarması 👩🏫👩🏫😪😪😪😨
12 Yorumla
Soran+1 yılElimde olsaydi bulmazdim
Cevap sahibi+1 yılBölesine zaten bölesi yaraşır 💅💅💅 Yuva yıkanın yuvası da yıkılır. Bana birilerini anımsattı 🤔
+1 yılDüğüne bizi de davet edeceksin abla ne yapacaksın 😂
00 YorumlaBeyefendinin de bonservisi elindeyse bir şansınızı deneyin bence 😊
00 Yorumla
+1 yılöğretmen kesin evlidir değilse aşık olmazdın
00 YorumlaAdam evli biri değilse gayet normal. Arkadaş olmaya çalış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben de eşinnden ayrı yasayan bir kadından hoşlanıyorum bn 32 kadın 36 yasında hisslerime engel olamıyorum bekar hiç evlenmedim
00 YorumlaTabi ki oğlunun öğretmeniyle bir şeyler yaşamalısın, bu oğlun içinde güzel olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hmm benimde başıma gelmişti ama öğrencimin annesini *
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. En ufak bir yakınlaşman da seni yatağa atar
00 Yorumla
+1 yılEvliyse uzak durun kimsenin yuvasını yıkmaya hakkınız yok herkes sınırını haddini bilip yaşasın kendinizi de kullandırtmayın o kadar değersiz olamazsınız.
20 Yorumla
+1 yılinş netleri düşük olan dersin hocasıdır da özel ders beleşe gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormaldir olabilir insanlık hali fakat öğretmen evli ve oğlun için çok kötü bir şey 👍 aşkını içine göm ve başka bir aşk hikayesi ara..
00 Yorumla
+1 yılAşkın tanımı ve sınırı yok bence. Tabi başkalarına zarar vermediğin sürece. Eğer evliyse tavsiyem kendini geri çekmen olur. Zor olabilir belki senin için farkındayım ama bilemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir yani benzer durum yaşadım farklı oldu bende biraz
00 YorumlaBoşanmış birisin sonucta yanlış olmaz ama oğlunun öğretmeni oglun yanlış anlar sana bişey sormak istiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılSorabilirsin
Yanlıs bisey degil tabiki, bahsettigin kişinin hayatında biri yoksa hiç bi sakıncası yok
sonuçta artık bekarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılO evli😔
+1 yılBen yanlış bulmuyorum. İçinden ne geliyorsa onu yapmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle soyluyorsun ama evli o
- +1 yıl
O zaman başka 👀👀
Ne yapman gerektigini burdan acik acik soylersem ayip olur yaa o yuzden susuyorum sen yapman gerekeni bilirsin😄
00 Yorumla
+1 yılOlabilir ama öğretmen de ayrılmış ya da bekar mı oda bir şey hissediyor mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvliiii
- +1 yıl
O zaman hiç bir beklentiye girme yuva yıkanın yuvası olmaz ne işin var evli adamla senin
Soran+1 yılIsim yok zaten ben dikkat edersen ben isim var demedim
Problem olmaması için öğretmenin evli olmaması gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlii :((
Soran+1 yılCok naif kibar biri ve bana karsi ilgiliydi belkide buyuzden etkilendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende arkadaşımın çocuğunun öpretmenine aşık olmuş olabilirim 😃
00 YorumlaBende alt katta bekar bir öğretmene aşık oldum
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ki evli :((
+1 yılBence öğretmen ile yakın ilişki kurmaya çalış
00 YorumlaDeğil ama onun da hisleri varsa. Tabii bekarsa birde
00 Yorumlaselam hanfendi bence yablış tabiki gönül bu ama o bekarmı
00 Yorumla
+1 yılbosanmissin normal yanlis degil omrunu yalniz gecirecek degilsin tabii
01 Yorumla- +1 yıl
ama oglun ne diyor onemli olan o bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılSıkıntılı bir durum
Oyle bı nıyetın varsa cok dıkkatlı olmalısın
00 Yorumla
+1 yılDeğil.. öğretmen evli mi ama
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli :(
- +1 yıl
Sıkıntı o zmn
Soran+1 yılEvet maalesef uzal duruyorum o yuzden
- +1 yıl
İyi yapıyorsun.. etkilemekte adamı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılilk gördüğüne aşık olan ülke kadını
eeeeeeeee?02 Yorumla
Soran+1 yılIlk gordugume asik olsaydim simdiye yani neyse bod yorum yapmayin
- +1 yıl
sen kimsin ya
+1 yılYani karşı tarafın ilgisi varsa ilgilen
05 Yorumla
Soran+1 yılAma o evli
- +1 yıl
Olsun. Kadınlığını kullan ilgisini çek
- +1 yıl
Umarım ileride baskasıda capkınlıgını kullanıp esinizin ilgisini çeker
- +1 yıl
Havuzda ilgini çekmemi istemiyosan sus
- +1 yıl
Arizona kertenkeleleri hic ilgimi cekmez biliyor musun. Sen anca kendin gibi basit varlıkların ilgi odağı olursun😂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın? Umarım karşılık görürsünüz
02 Yorumla
Soran+1 yılO da ilgileniyor zaten sanirim oyle hissettim ama evliiiii kendisii :((
- +1 yıl
Hımmm o zaman tehlikeli sularda yüzme
+1 yılKafani yan cevir bakma adama
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Muhtemelen evlidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış olduğunu dusunmesen bu soruyu sormazdin
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Normal gibi ama Bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılKarşılığı var mi sevginin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam evli mi ki
00 Yorumla
+1 yılAdam bekarsa teklif sun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Olabilir fakat öğretmen evli mi
00 Yorumla
+1 yılEvliler bile oluyoken normal bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkul bitinceye kadar bekleyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAklını başına almakla başlayabilirsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılOğlunun babası nerde?
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılSeni taciz edene kadar sürer o 'aşkın'
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Adama "sana aşık oldum" diyeceksin :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Ona vermelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmış biriyim, oğlumun öğretmenine aşık oldum. Bu yanlış bir şey mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler