Eşim çok tembel sizce ne yapmalıyım?

Merhaba ben evliyim ve 1,5 yas arayla iki çocugum var, Bakacak kimse olmadigi icin isi birakmak zorunda kaldim ve evdeyim. Çocuklarla isleri yetistirmek çok zor oluyor ve desteksizim. Eşim oturmayi çok sever keyif adami yani. Ev haliyle dağınık oluyor topluyorum temizliyorum arkasından yine ayni. Çamaşır. yemek. ütü. temizlik. çocuk bakımı, bulaşik yetısmiyor ve aksama kadar oturmuyorum. Eşim keyfi yeterse bazen bulasiklari makinaya atar. oyuncaklarin üstünden atlar toplamaz, ütü yapmaz, gece oturur keyif yapar ama iki camasir katlayim demez, çocuklar ateslenir sabaha kadar ben beklerim basinda bir kere uyanmaz. Evin daginikligindan ütülü gömleginin olmamasindan sikayet eder. Çalısmadığım ve evde oturduğum için benden bekler hersşeyi. Onun dısinda çocuklarına çok düskundur onlarla oynar ilgilenir. disari aliskanligi yoktur, hafta sonu da evdedir ama disari ciktigimiz da en ufak biseye bana sinirlenir neden oldugunu bilmeden küser çoğu zaman günlerce konusmaz. Bana karsi suratsiz yani. tembelligi ve bu huylari yüzünden ayrilmayi denedim ama özellikle buyuk cocugum cok uzuldu ve hastalandi yapamadım, son günlerde de belki daha önce farketmedim yanimda baska kadinlari süzüyor sizce ne yapmalıyım?

Eşim çok tembel sizce ne yapmalıyım?