4200 tl kazanç, eşinizin cebine giriyor ise, daha nasıl bir yükün altında ezileduruyorsunuz anlayamıyorum?
Eşinizin kazancı değil ise de, çalışmayan erkeklerin düşünce yapılarına bakmak gerekiyor, eğer sosyalist bir ideolojiye sahip ise çalıştırmanız pekte mümkün değil.
Siz dışarıda buca çalışmaya zaman ayırıp eşinizi de hali ile yanlız bırakmanızdan dolayı, doğacak olan aldatılmadan da bihaber olacaksınız.
Bence sizde eşiniz gibi hayatın tadını çıkarmaya koyverin.14 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle Değilim işte.
Tamam var gelirim diyor ama Allah korusun bşy olsa insan biraz birikim de yapar.- +1 yıl
Bakın hanımefendi, bu kadar işkolik olmayın lütfen. Lütfen araştırmavıların tespitlerindeki "Türkiye de evlilikler balayından sonra robotlaşıyor" tespitine dahil olmayın.
Asgari ücret açlık sınırının 3 de 1'i olan bir ülkede 4200 tl alıp kötü birşey olursa diye tedirginleşmenizin yersiz olduğunu dile getirmek istiyorum.
Eşiniz ile size bahşedilen hayatın tadını çıkarın.
Soran+1 yılBugun yarın bebek olsa onun geleceği için ne yapacaksın diyorum yaptığım zaman görürsün diyor
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. eşine o hala sokanlara sitem et , bir babasına bir annesine , aman oglum gelirimiz yeter aman oğlum sen gel burda takıl bizim malımız gelirimiz yeter düşüncesini o na verdikleri için bu hal almış eşine , işte herzaman derim erkek ile adam ı karıştırmayın diye sen bir erkekle evlisin adam ile degil, eşin sorumsuz , ilgisiz, vurdum duymaz , insan huzursuz olur ya size karşı biraz
25 Yorumla
Soran+1 yılSorumsuz değşl benim bşyim olsa hemen Yardıma koşar zamanında iş aramış ama bulamamış sonrada böyle home ofis Çalışıyor işte
Soran+1 yılEvet çalısmaya pek alışkın değil.
Iş aramış ama bulamamış kendini mecbur hissetmiyor da birax- +1 yıl
mış ta muşta işleri avel kavel işleridir, aramışmışta bulamamışta kimi kandırıyor, valilik işi ararsa bulamaz onun için çok yollardan geçmen gerek, çalışmak şeref ve onudur , o onurun , yeri gelir ayakkabı boyacılığı yaparsın , yeri gelir hurda toplarsın , yeri gelir ögretmenlik yaparsın ama bir kadın çalışır bir erkek yatarsa onur orda biter
Soran+1 yılSevmiyor birax rahatına da düşkün.
Mesela Özel ders verebilir
Ya da internet programı yapıp satabilir ama heves ve azim yok
+1 yılÇalışıp çalışmamak senim tercihin. Gittiğin iş de senin tercihin. Niye umrunda olsun ki? O yoğun çalışsa eve gelse yorgun argın ya benim kocam çok çalışıyo ben de çalışıp destek olayım demezsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılE ne yapayım
- +1 yıl
Kocandan beklediğin şey çok aaçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılCalismayi birak
Sikar belki
Sende rahat etmis olursun23 Yorumla
Soran+1 yılEvde hergün onunla geçinemeyiz çalışmasam
Cevap sahibi+1 yılO zaman parani kendine sakla ihtiyacim vardi de onu aldim bunu aldim de verme eline
Soran+1 yılVermiyorum zaten benim param bende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yıl4200 kazanan kocayi bulmussun hala çomak dürtme pedindesin. Millet 1700 icin gece gunduz calisiyo, aksam eve pert donuyo. Onemli olan ne kadar kazandigi degilmi? Ha, mesele ne kadar kazandigi degilde yardim etmemesiyse sana yardimci bir kac gunde bir gelecek birini bulursun olur biter.
12 Yorumla
Soran+1 yılYardımcı geliyor zaten.
Azimli değil sorun orada- +1 yıl
Azimli oldugunu gostermesi icin tam olarak naapmasi gerekiyor mesela?
+1 yılSanırım serbest biri rahatlığına düşkün ama biraz sana ilgisini alakasını göstrrse seninle ilgilense izin günlerinde alıp bir yerlere götürse sen tüm yorgunluklarını unutacağına eminim bazı insanlar elindeki değerlerin kıymetini ya da gerektiği özeni değeri bilmezler öyle okmaması lazım bence
115 Yorumla
Soran+1 yılIlgisinde vs sorun yok. Hergün arar sorar izinlerde gezdirir
- +1 yıl
Cocuk falan var mı peki?
Soran+1 yılÖocuk yok.
Ben biraz onu da düşünüyorum çocuk oksa çalışamam- +1 yıl
Peki tanıştığınızda veya evlendiğinizde yine aynı şekildemiydi yani her hangi Bir işte çalışıyormuydu
Soran+1 yılÇalışıyordu sonra Çıkarıldı iş aradı bulamadı artık çalışmıyor
- +1 yıl
Anladım arkadaşım peki sizin aranızda ki ilişki evliğilğinizdeki gibimi devam ediyor yoksa bir mesafe bir soğuma bir şlgisizlikmi var?
Soran+1 yılZaten eve 10 da geliyorum haliyle çok yorulmuş oluyorum. Mesela mutfak Dağınık oluyor dokunmuyorum o yapıyor ama genelde şikayet ediyor neden mutfakta ilgilenmiyorsun vs diye
- +1 yıl
Anladım kadın olmak grrçekten zor çünkü yanlız yaşadığım için ve genelde titiz biriyim temiz olmayı derli toplu olmayı seviyorum onun için inanın işte pek yorulmuyorum ama ev işi yaparken yoruluyorum😊😊
Soran+1 yılEvet ev işi zaten Yapmıyorum ben
- +1 yıl
Anladım oda işinizden dolayı geç saatte gelmenizden dolayı olduğu için zaten yorgun olmuş oluyorsunuz arkadaşım
Soran+1 yılEvet aynen 10 da gelip bir de iş mi yapacağım
- +1 yıl
Yani ama sohbet güzel insansın burda arkadaş olmak isterim doğrusu şayet sizcede uygun olursa😊
Soran+1 yılBen evli biriyim kusura bakma
- +1 yıl
Yanlış anlamayın lütfen bunun zaten bilincindeyim öyle bir saygısızlığım öyle bir dengesizliğim zaten olamaz bunu aklınızın en ucra köşesinden ne ben geçiririm nede siz geçirin burda sosyal arkadaş olarak demiştim bunun ötesi zaten düşünülmez
Soran+1 yılOna da gerek yok
Diğer konusunda 364 cevap paylaştı. Tembel evet ama tembel derken rahatına düşkün ve sorumluluğu net anlamamış dayanak olduğu sürece anlamakta zorluk çekecektir. Buda sizi daha çok aktif çalışmaya sürükleyecek
19 Yorumla
Soran+1 yılBende sıradan ev Hanımı olmak istemiyorum hem evde sıkılırım hem de gezmeyi yemeyi seven biriyim
Soran+1 yılÇalışmayı düşündü zaten önceden çalışıyordu sonra kriz Yüzünden çıkardılar iş bulamadı Kendi işini yapmaya çalıştı olmadı o da Bıraktı
Soran+1 yılEvet 3 arkadas çalışmayı düşündüler program vs satacaktı ama kriz malum
Soran+1 yılMorali gayet iyi hiç düşünmüyor rahatım yerinde diyor
- +1 yıl
Aylık gelir günümüz şartlarına göre çok iyi bende olsam iyi derdim😊😊 yeniden kendi İşini kurması icin moral verin ve ona nasihat edin hayat hep böyle devam etmeyecek çocuk olunca bayan icin hayat daha zor oluyor bunları düşünmek yeterli değil uygulamak gerekli anlatınca biliyorum demek kolaydır erkeğin yapması gerekeni kadın yapmamalı kadın çalışıyorsa erken evinde olmalı ve eşi icin kendini ve evini hazır tutmalı
Soran+1 yılEvet ama benim fazla umudum yok ki
Yoruluyorum herseye yetişemiyorum
- Diğer konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılGelir var keyifler yerinde, sgk ödeniyor adam çalışıp ne yapsın yıpranır deforme olur sonra, çocuk var mı varsa kaç tane,
Bence seninki biraz keyif pe__ve gi14 Yorumla
Soran+1 yılHayır çocuk yok
- +1 yıl
Ne kadardır evlisin
- +1 yıl
Ne kadardır evlisin?
Soran+1 yıl2 sene
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşin tembel biri yorulmana üzülen biri değil bence. Daha çok çalışmasına gerek yok anladığım kadarıyla maddi durumunuz iyi. 4200 aylık kazancı ev kira değilse. Daha ne olsun.
110 Yorumla
Soran+1 yılEvet evimiz kira değil.
Arabamız vs de var.
Yani maddi anlamda ama hiç Arabanın modelini değiştirelim vs öyle bir düşüncesi hiç yok.- +1 yıl
Bilmem ki dusunceleri nedir
Soran+1 yılDüşüncesi çslışmamsk artık çalışamam Diyot
- +1 yıl
Alla alla. Artık calisamazsa ne yapacakmış maddi durumu iyiyse calismaybilir tabi geliri varsa felan.
Soran+1 yılVar geliri ev kendimizin araba da var
- +1 yıl
O zaman kendi bilir.
Soran+1 yılbir çocuk olsa bende çalışamam o zaman ne olacak
- +1 yıl
Onu onun düşünmesi gerek ne olacak diye sor bakalım kendine
Soran+1 yılBen düşünüyorum diyor
- +1 yıl
Düşünsün o zaman.
Zevk-i sefasına düşkün bir insan. Aylık kazanç durumu yerinde, maddi sorun yok. Dünya umurunda mı onun.
15 Yorumla
Soran+1 yılSizde öyke misiniz
Soran+1 yılEvet doğru ama günümüzde tüm Yük kadınlar üzerinde
Soran+1 yılMalesef
Ulen ben genelde evdeyim temizlik yemek bende hanım elini sürmez birşeye, ben elletmem zaten. Neyse seninki tembel ag
13 Yorumla
Soran+1 yılSen neden evdesin
Soran+1 yılPeki
Öyle alışmış. Çalışmadığı halde 4200 fena para değil
110 Yorumla
Soran+1 yılHiç çalışmıyor da değil illa ki gidiyor
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılHayır bana karsı öyle Yönleri yok
Soran+1 yılNe konuşacağım
Soran+1 yılSağolun
Sen evde yatmak istiyorsun, eşim çalışsın ben yiyim diyen kızlarımızdansın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. 4200 TL bana da gelse bende çalışmam sende çalışma 4200 TL ye rahatça yaşanır
27 Yorumla
Soran+1 yılIşte geçinemeyiz sadece o parayla
Soran+1 yılEvet çünkü lüks yasıyoruz evimize temizlikçi geliyor vs
Soran+1 yılDünya'ya bir kere geliyorum neden lüks yaşamayayım ben ev işi yapamam
Soran+1 yılNe yapayım ya
Xötü ağır adamları bırakın. 3rkek dediğin evine bakacak çalışacak. Her ne kadar geliri sabit isede.. Bir tuğla üzerine bir tuğla koymalı erkek
00 YorumlaTembel maalesef (çözüm üretmesi lazım) sizi sevse kıyamaz
10 Yorumla
+1 yılBilmem bir konuş istersen
14 Yorumla
Soran+1 yılNe diyeceğim
- +1 yıl
Bu yazdıklarını anlat çok yorulduğunu daha az çalışmak istediğini vs
- +1 yıl
ya da çalışmak istemediğini konuş eşin sonuçta
Soran+1 yılÇalışmak istiyorum onda sorun yokta
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. rahatlığa alışmış, kaybetme korkusu yok...
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
yani bence kolaya kaçan biri
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılKurslara vs gidiyor ama evi de o geçindiriyor
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılsende çalışma. öyle embesil biriyle hayat geçmez
17 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim için çalışıyorum
- +1 yıl
o zaman kendin için yaşa böyle asalak birine kölelik yapma
Soran+1 yılBenim kazancım düşük
- +1 yıl
sen bilirsin ama bundan iyi olur. ondan da , ondan meydana getirdiğin çocuktan da kimseye fayda gelmez.
Soran+1 yılEşim körü biri değil evin her ihtiyacını o Karşılar bazı şeyleri ortak yaparız ama sorun işte
- +1 yıl
tamam sen bilirsin artık. üzülen yorulan hep sen olursun. mutku olursun insaallah
Soran+1 yılSağol
maşallah kazancını kötü değil
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılTembel değil vurdum duymaz
20 YorumlaYazık olmuş...
19 Yorumla
Soran+1 yılKime
Soran+1 yılAllah korusun
Soran+1 yılZaman'ım yok
Soran+1 yılIşim yorucu değil o kadae
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4200 kazanıyor daha ne yapmalı?
112 Yorumla
Soran+1 yılAzimli Olmalı
Cevap sahibi+1 yılO kadar ben kazansam bende azimli olmam çok paragöz olmaya gerek yok bence
Soran+1 yılSen ne kazanıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl3000 üzeri
Soran+1 yılSende çalışma o zaman
Cevap sahibi+1 yılEk iş yapmıyorum zaten ablacım
Sen kocandan daha fazla iş bekleyeceğine ilgi bekle
Soran+1 yılIlgisi var
Cevap sahibi+1 yılO zaman problem etme yorulmasın beraber yorulun ne diyim
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin yardımlık bişi olursa yazın yoruma
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Banka'da 10'da ne işin var.